- 3 Ağustos 2015
- 1.769
- 2.843
- 53
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #61.801
Ay bende alayim bu ıkınıyor ama sadece ıh ıh diye ses yapıyor gerçekte ikinmiyor :)dreamy07 pudraseker
yalın kaka yapmıyordu 4 günde 1 yapıyordu ya hani. o zamanlar biz de maflor kullandık. artık günde 1 yapıyor ve kestik mafloru
Benim kızımda bazen uyurken çok kıpırdanıyor. Öyle yapınca rahat etmediğini düşünüyorum. Önce yan çeviriyorum yine kıpırdanıyorsa yüzüstü çeviriyorum. Rahat edince kıpırdanmayı kesip uyumaya devam ediyor. Bence sende dene pozisyonunu değiştir bakalım belki rahat etmiyodur.Kızlar sizin bebekleriniz de uykusunda geriniyor mu yani sırtını dinlendirmeye çalışıyor gibi.benimki bu ara çok yapıyor acaba bir yeri mı ağrıyor
Hangi marka makinan acaba? Memnunmjsun?aynen küçük paketler yada sütaşın babymix yoğurdu var doğal diolar onuda kullanabilirsin maya için hatta direk onu verin diolar eğer yapmazsam yoğurt o zaman veririm, ben her seferinde yeni maya yapıyorum yoğurt makinesi aldım küçük küçük kapları var 3 gün yeni bir kabı açıp veriyorum
Insallah.cabuk biter sendromlari.ben dua ediyorum ama acaba bir sıkıntısı mı var yavrucagin.Kızlar takatim kalmadı artık son 1 haftadır ne mecalim kaldı ne halim kuzum beni çok yoruyor çok aglıyor ne zamana kadar böyle olacak bebişleri uslu anneler nolur nasıl ederseniz edin de dua edin yaramaz bebişler uslansınn
Gözyaşı ne zaman çıkar
Ay bende alayim bu ıkınıyor ama sadece ıh ıh diye ses yapıyor gerçekte ikinmiyor :)
Bağırsak düzenlemesi yapıyo günde bir defa 5 damlaCanım bizde Bio gaia kullanıyorduk artik onu almak istemiyorum, bende mi malfor alsam, nasıl bir damla günde kaç defa kullanıyorsunuz.
Blue house markası, çok memnunum kaplarıda cam, e bebekten indirimdrn aldım 60lirayaBenim kızımda bazen uyurken çok kıpırdanıyor. Öyle yapınca rahat etmediğini düşünüyorum. Önce yan çeviriyorum yine kıpırdanıyorsa yüzüstü çeviriyorum. Rahat edince kıpırdanmayı kesip uyumaya devam ediyor. Bence sende dene pozisyonunu değiştir bakalım belki rahat etmiyodur.
Hangi marka makinan acaba? Memnunmjsun?
Değiştirmeyi düşünüyorum doktoru hiçbişey anlatmadı o kadar para ödüyosun iki dakkada muayene edip Güle güle diyolar sinir oldum sanki 10 çocuk büyüttüm bişey bilmiyoz anlatın demi ben de soru sorma özürlüsüyüm hiç aklıma gelmedi meyve püresi yapıcam da muhallebiyi neyle nasıl yapıcam bilmiyorum sebzeyi de yaparız kaynatıp ezerim kaşıkla veririm süt olayına kafam takıldıKıyafeti 200gr saymıslardı bizde de.yogurdu activia ile,muhallebiyi anne sütüyle yapanlar var daha arastırmadım ben de ama doktorun detaylı anlatması lazım cok öneml,degistirin bence doktorunuzu imkan varsa
Memeler şişiyorsa süt tabijı vardır ama 400gr altında alınca mama v.s. baslatıyolar
Bende taze taze mayalayıp veririm diyorum teşekkür ederim Can'ım iyi oldu bu bilgi :)aynen küçük paketler yada sütaşın babymix yoğurdu var doğal diolar onuda kullanabilirsin maya için hatta direk onu verin diolar eğer yapmazsam yoğurt o zaman veririm, ben her seferinde yeni maya yapıyorum yoğurt makinesi aldım küçük küçük kapları var 3 gün yeni bir kabı açıp veriyorum
Ahh canımm ahhh kaka tahlili temizzz idrar temizz şükürrr kanda aldırmak istemiyorum kucakta gezdir diyor uykusu geliyor kucaktada durmuyor eller agızda arada karnı agrıyor artık evde düşüp bayılacagım diye korkuyorum yorgunluktan keske bebek arabasında dursa çıkar gezdirrim hiç eve girmemInsallah.cabuk biter sendromlari.ben dua ediyorum ama acaba bir sıkıntısı mı var yavrucagin.
Doktorum mert gol. Alsancakta muayenehanesi. Mennun kaldim. Dogumu kent hastanesinde yaptim sezaryanİzmir'de doğum yapıp memnun kalan arkadaşlar hangi hastahane hangi doktora gitmiştiniz yardımcı olabilirmisiniz
@sweetest
Bugün ikisinden 240 çıktı, kulak Ağrı'sından bi yatağı emmiyor birkaç gündür sağıyorum sürekli , antibiyotiğini verdim sonrasında 240 cc nin hepsini içti, çocuk aç 3 gündür ememiyor ağrıdan doğru düzgün /:
Dis çıkarıyor olmasın. Benimki uyku zamanlarında çok huysuz olmaya başladı. Alttan dişleri geliyor. Sürekli elleri ağzında kaşıyor. Sinirlenip duruyor.Ahh canımm ahhh kaka tahlili temizzz idrar temizz şükürrr kanda aldırmak istemiyorum kucakta gezdir diyor uykusu geliyor kucaktada durmuyor eller agızda arada karnı agrıyor artık evde düşüp bayılacagım diye korkuyorum yorgunluktan keske bebek arabasında dursa çıkar gezdirrim hiç eve girmem
Prima premium care 3 numara kullanıyorum. Çok sıvı yaparsa taşıyor. Ya belden ya da bacaktan.3 numara bebek bezi hangisini kullanıyor sunuz malum artık hareketlendiler bariyer lerden siziyor kaka lar. Denemek için sleepy 3 numara almıştım. Çok fena sızdıriyor, bi ara bi yerden aktif bebek 3 numara aldık o da fena
Bizimki de biseyler izlemeye bayiliyor.ben mutfaktayken yaptiklarimi gozlerini açip kaslarini kaldirip nasil dikkatli inceliyor.babasinin kucaginda pesimdeler hep.mutfaktan cikarmis gibi yapiyorlar.hemen.aaaaa.demeye basliyor.Dis çıkarıyor olmasın. Benimki uyku zamanlarında çok huysuz olmaya başladı. Alttan dişleri geliyor. Sürekli elleri ağzında kaşıyor. Sinirlenip duruyor.
1 gün oldu. kaynamış ılımış su ve pamukla günde 4 kez sildim geçti daha da olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?