2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Kızlar sizin bebekleriniz de uykusunda geriniyor mu yani sırtını dinlendirmeye çalışıyor gibi.benimki bu ara çok yapıyor acaba bir yeri mı ağrıyor
Benim kızımda bazen uyurken çok kıpırdanıyor. Öyle yapınca rahat etmediğini düşünüyorum. Önce yan çeviriyorum yine kıpırdanıyorsa yüzüstü çeviriyorum. Rahat edince kıpırdanmayı kesip uyumaya devam ediyor. Bence sende dene pozisyonunu değiştir bakalım belki rahat etmiyodur.

Hangi marka makinan acaba? Memnunmjsun?

Insallah.cabuk biter sendromlari.ben dua ediyorum ama acaba bir sıkıntısı mı var yavrucagin.

Ay bende alayim bu ıkınıyor ama sadece ıh ıh diye ses yapıyor gerçekte ikinmiyor :)

al tatlım ama 1 şişe bitir daha kullanma büyüdüler artık öğrendiler. biz 3 aylıktan evvel kullandık tam ıkınmayı bilmeyip gaz sorunu da yaşadığı dönem. sonra kesti dr

Blue house markası, çok memnunum kaplarıda cam, e bebekten indirimdrn aldım 60liraya

Değiştirmeyi düşünüyorum doktoru hiçbişey anlatmadı o kadar para ödüyosun iki dakkada muayene edip Güle güle diyolar sinir oldum sanki 10 çocuk büyüttüm bişey bilmiyoz anlatın demi ben de soru sorma özürlüsüyüm hiç aklıma gelmedi meyve püresi yapıcam da muhallebiyi neyle nasıl yapıcam bilmiyorum sebzeyi de yaparız kaynatıp ezerim kaşıkla veririm süt olayına kafam takıldı

Bende taze taze mayalayıp veririm diyorum teşekkür ederim Can'ım iyi oldu bu bilgi :)

Insallah.cabuk biter sendromlari.ben dua ediyorum ama acaba bir sıkıntısı mı var yavrucagin.
Ahh canımm ahhh kaka tahlili temizzz idrar temizz şükürrr kanda aldırmak istemiyorum kucakta gezdir diyor uykusu geliyor kucaktada durmuyor eller agızda arada karnı agrıyor artık evde düşüp bayılacagım diye korkuyorum yorgunluktan keske bebek arabasında dursa çıkar gezdirrim hiç eve girmem

Dis çıkarıyor olmasın. Benimki uyku zamanlarında çok huysuz olmaya başladı. Alttan dişleri geliyor. Sürekli elleri ağzında kaşıyor. Sinirlenip duruyor.

3 numara bebek bezi hangisini kullanıyor sunuz malum artık hareketlendiler bariyer lerden siziyor kaka lar. Denemek için sleepy 3 numara almıştım. Çok fena sızdıriyor, bi ara bi yerden aktif bebek 3 numara aldık o da fena

Prima premium care 3 numara kullanıyorum. Çok sıvı yaparsa taşıyor. Ya belden ya da bacaktan.

Dis çıkarıyor olmasın. Benimki uyku zamanlarında çok huysuz olmaya başladı. Alttan dişleri geliyor. Sürekli elleri ağzında kaşıyor. Sinirlenip duruyor.
Bizimki de biseyler izlemeye bayiliyor.ben mutfaktayken yaptiklarimi gozlerini açip kaslarini kaldirip nasil dikkatli inceliyor.babasinin kucaginda pesimdeler hep.mutfaktan cikarmis gibi yapiyorlar.hemen.aaaaa.demeye basliyor.
Gece uykusunu nor.alde 8 gibi yapiyordu.birkac gece 8 gibi uyutmaya baslayip 10 da ancak dalabildi.ben de o iyice yorgun dusene kadar oynatiyorum.saat 10 da uyku moduna geciyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…