2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Bize de doktor ilk 3 ay yasakladı düşük tehlikesinden dolayı. Ama gerçekten çok zor oluyor. Bebeğimiz daha önemli olduğu için katlanacağız artık

eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti.

Kızlar 2'li test sonuçlarımız çook güzel çıktı, bin şükür... Ama bebiş yine bacaklarını açmadı, bende fotoğraf yükliim, bakalım siz ne diyeceksiniz @cle senden de tahmin bekliyorum....
maşallah bebişe ne kadar güzel çıkmış :) çok net gerçekten, bacaklarını açsaymış kesin anlarmış heralde doktor. Allah gönlüne göre versin canım.

Bende yasak ama sana doktorun herhangi bir kısılamada bulunmanı söylemediyse sorun yok.Onu gebelik durumuna göre doktor söylüyor.Genel birşey yok.Kanama,lekelenme vs var ise bebişini rizke atma canım.Ayrıca yakınlarda randevun varsa çekinmeden doktoruna sorabilirsin.Bebeğin için soruyorsun neticede o normalde söylemeliydi.Gebelikte östrojen hormonları artış yaptığı için isteğinin artması da normal.

Merhaba canım. Seninle mutasyonlarımız aynı sanırım. Bende de pıhtılaşma var. Hangi ilaçları kullanıyorsun acaba merak ettim. Ben 0.6 clexan bebe aspirini elevit ve crinone jel kullanıyorum. Bir de hangi şehirde yaşıyorsun?

Kızlar merhaba

Bende bu hafta 12.haftamdayım 2'li testi henüz yaptırmadım 13.haftamda yani haftaya yaptırcam.
Cinsiyeti belli olanlar varmı acaba ?

Kızlar biz geldik hamd olsun bebeğim benimle inş. Ama içerde kanama oluşmuş pıhtı varmis. Sanırım o pıhtı dışarı geliyormus benim gördüğüm coraspini birkaç gün kes dedi istersen. Birde plesanta mız asagida yerlesmis. O da kanama yaparmis. Daha sonra yukarı çıkar dedi o. Bakalım inş. Progestan verdi onu kullanicam birde. Kızlar ne olur kendinizi yormayin ben cumartesi günü çok yordum kendini muhtemelen etkisi oldu diye düşünüyorum. Imkani olan arkadaşlar yatsinlar. Biliyorum insan sıkılıyor ancak inanin ona birsey oldumu korkusu bile yetiyor. Rabbim bize bagislasin sevimli minnaklari

Hüngür hüngür Aglattın beni. Gerçekten Öyle midir. Ins. Oyledir canım ya. Gerçekten özlemişim 2 hafta oldu. Çok güzel haberler veririm inş. Sizi de üzmem
Korkma tatlim benim 10. Haftada oldu 2 gün kahverengi akintim. Acile gittim ultrasona girdim hersey yolundaydi. Sonra gecti merak etme sadece dinlen kendini yorma normalmis bunlar.

Hadi gecmis olsun canim. Dinlen ve bol su ic. Allaha emanetiz.

Arkadaslar merhaba. Gebe oldugunuzu ögrenmeden önce ne gıbı belırtılerınız bardı. Mesela adet olacakmışsınız gıbı agrılarınız varmıydı.

hadi ya ilaçtan değildir diyosun yani ben direk bırakmıştım yarın sabah içeyim bari korktum şimdi...sağol ilgin için.

Gözün aydın canım, bak kötü birsey yokmuş, şimdi bol bol dinlenip iyilesirsn hemencecik :)

oksapar diye iğne kullanıyom hergün göbekten yada koldan.
bide cor aspirin içiyodum.
izmitte yaşıyom. 9 günlük tatil diye gittim bursaya ailemin yanına ama orda kanamam oldu. acilden gittik doktora. doktor dediki coraspirini kullunama .bazılarında kanama yapar dedi.
yarında kendi doktoruma gitcem.
bakalım o ne dicek

Merhaba canım geçmiş olsun öncelikle. Benim genlerim MTFHR 1298A Homozigot, MTFHR 677C heterozigot ve Pai 4g/5g heterozigot. 0,4 clexane,200 mg 1 adet progestan,ecopirin 100mg ve imom kullanıyorum.Şimdilik herşey yolunda gibi bakalım.Haftaya 2'li test için gideceğim.Antalyada yaşıorum sen nerdesin ?

Arkadaslar merhaba. Gebe oldugunuzu ögrenmeden önce ne gıbı belırtılerınız bardı. Mesela adet olacakmışsınız gıbı agrılarınız varmıydı.
vardı.
bide herşey kokuyodu.
ilk canımın çektiği şey kaşarlı pide olmuştu
sonra hamile dlduğumu öğrendik.
eşim iyiki yemişin pideni dedi..
pazara gitmiştim.. koklaya koklaya pempe domates bulmuştum.

anneme anlatmıştım. oda köpekmisin sen demişti. gülmüştü.
haketten herşey güzel kokuyodu. şimdi ise midemi kaldırıyo. kokular

Canım benim gözün aydın.Çok şükür bebeğin iyi.Progestanını düzenli kullan hiçbirşeycik olmaz.Yorma kendini.

Canım bende oksapÃr kullanıyorum 4 mg, ama doktor hiç bi test yapmadan başlattı. senin doktorun nasıl önermisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…