2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Canım sinirlenme ve iş yapma mümkün mertebe.Bastırınca birşey olmuyor ama canını acıtması ve o şekilde konuşması kabul edilemez birşey.Başka şeylere sinirlerini hastalardan çıkarıyor bazı doktorlar.Ayrıca bir gebeye nasıl yaklaşacaklarını bilmiyorlar.Nasıl bir vicdandır anlamıyorum.Progestan kullanıyorsun dimi ? 1 tane al yoksa da reçetesiz satılıyor.

ya yer vermeyince baya laf sölüyolar. yer verdim bi teyzeye. ayağa kalktım
dedim arkaya doğru ilerleyeyim. o sıra yedim zaten yumruğu...
Canım sen artık yer verecek değil,yer verilecek kişisin.Lütfen biraz daha dikkatli ol.Bebeğin için biraz görmezden gelmelisin.Yada baktın kimse kıpırdamıyor ben gebeyim yer verir misiniz de yanındakilere.Onuda diyemezsen gözünün içine bakan yaşlılara söyle.Herşey bebeğimiz için canım.

kullanıyorum günde 3 tane 200 mg
iş de yaptığım hafif birşeydi anlamadım nasıl devam edecek böyle bu gün okula gidemedim. çarşamba ders var nasıl anlatacağım ayakta duracağım devamlı böyle olursa bilmiyorum
boş gün istememiştim az olsun saatler her güne yayın demiştim sağ olsunlar hiç te dinlememişler 7 şer saat ders koymuşlar

Aferin onlara yaa .Gerekirse rapor alıcaksın hayatım.Şu 2 haftayı daha atlat sağ salim.Gerisi gelir inşallah.Yada tekrardan hatırlatacaksın belki ses ederse unuttuk deriz ayağına girmişlerdir.

Arkadaslar merhaba. Gebe oldugunuzu ögrenmeden önce ne gıbı belırtılerınız bardı. Mesela adet olacakmışsınız gıbı agrılarınız varmıydı.
Canm merhaba hiç belirtm yoktu zaten öncesinde düşük yaptğm için gebelik brklemiyordum 10 gün geçti adetimden hep adet belirtisi yaşıyordum. doktora adet söktürücü versin diye gittim hamile olduğu öğrendim ağlaya ağlaya eve geldim çok güzel bi duyguydu..

Selam kızlaarr hayırlısıyla yarın sabah ikili testim var ayy çok heyecanlı vede korkuluyum banada dua edin nolur bebeğim sağlıkldır inşallah.. bide eşim yarın cinsyet öğreniriz diye heyecanlı acaba öğrenilir mi.. büyümüşmüdür meleğim yarın tam 12 haftalık oluyorum.. en son 10+2 de gtmştm..

Cinsiyetimizi ogrendik.bir prenses geliyor defne prenses hos %70 dedi bu haftalarda yanilma payi olabiliyor dedi.
Ayy canım benım cok sevındım prensınden sonra bır prenses ne mutlu sana bende cok heyecanlanmaya basladım herkes bir bir ögrenmeye basladı darısı bızlere inş daha büyüdü artık bebegın bence degısmez artık canım hayırlı olsun defnemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…