2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
KIZLAR NELER AŞ ERİYOSUNUZ. BEN VEJETERYANIM AMA KIYMALI YUMURTA İSTİYO CANIM.
ÇİLEK İSTİYO CANIM
DÜN TAVUKLU PİLAV KOKUSU DUYDUM. AMA 25 SENEDİR ET YEMEM. YİNEDE GÖRÜMCEM YAPTI YEDİM PİLAVI. YANINADA NOHUT VE ACI BİBER EŞLİĞİNDE.
ŞİMDİ YE TATLIYI ÇIKAR HAKKIYI
YE EKŞİYİ ÇIKAR AYŞEYİ SÖZÜ BENDE TUTMUYO SANIRIM. ÜÇÜZMÜ BEŞİZMİ NE DOĞRUCAM .
AMAN ALLAHIMMM

Arkadaslar merhaba. Gebe oldugunuzu ögrenmeden önce ne gıbı belırtılerınız bardı. Mesela adet olacakmışsınız gıbı agrılarınız varmıydı.
canım bende 6. haftaya kadar hiçbişey yoktu. hatta 4. haftamdaydım doktora sordum ne bulantım var ne bişey diye. daha çok erken belirtiler 6. haftada genel olarak başlar dedi. öyle de oldu gerçekten.

benim canım hiç bişey istemiyo bulantıdan ama canım yemek ismi paylaşmama kararı almıştık. çünkü evde yalnız olanlar gurbette olanlar var, şimdi yazdıklarımızdan birini alamaz yapamaz üzülürüz sonra. yemek adı paylaşmayalım.

tamam özür dilerimm.

herkese iyi akşamlar..
ben mesaiyi 8 dk sonra bitireceğim..
bulantım şuanda beni bayıltacak kadar çookk
evime oğluşuma gidince geçer umarımm
öptüm sizleri Allah'a emanet olun..

Kızlar sormuştum ama araya kaçtı sanırım. Bugün dr dediki plesanta aşağıya yerlesmis. O da kanama yapabilir dedi. Böyle birşey yaşayan var mı ya da duyan

selam kızlar
çapa da ikili testimi yaptırdım sonuçlar 1 ekimde çıkacakmış.
ama ben sinir oluyorum bu hastanelere yaaa
adam bastıra bastıra baktı ultrasonda çok bastırıyorsunuz dedim bebeğe bişey olmaz diyo ama benim canım yanıyor dedim. diğer dr olsaydı bastırmayı görürdün diyor. şimdi karnım acıyo ya
polikliniğe gittim iki haftayı geçti kanamam kesilmişti dün ortalığı toparladıktan sonra akıntım az renkli geldi onu anlatıyordum. olur öyle düşecek bebeği tutacak bir şey yok diyor.
çok sinirliyim

Bende ayarladım benımde aralıkta ikilı testim benım hıc bastırmadan goruyor bebegi blkı kanamadan dolayı bastırmıstır benımde 2 tane dustu kanamam vardı sonra bastırarak bakmaya calısmıstı

herkese iyi akşamlar..
ben mesaiyi 8 dk sonra bitireceğim..
bulantım şuanda beni bayıltacak kadar çookk
evime oğluşuma gidince geçer umarımm
öptüm sizleri Allah'a emanet olun..
benimde 28 dakkam var.. ama ikindimi kıldım

Bende ayarladım benımde aralıkta ikilı testim benım hıc bastırmadan goruyor bebegi blkı kanamadan dolayı bastırmıstır benımde 2 tane dustu kanamam vardı sonra bastırarak bakmaya calısmıstı
aralıkta ikili değildir canım detaylı ultrason olmasın.
birde şimdi kanamam yok ki ve de hiç bir dr kanama olduğu zaman bile böyle bastırmadı. drla alakalı birşey

Benım kanamam vardı cok bastırırdı doktor a cıtırdı bnımde ama ozel doktor baska ikilı test dedı doktor tarama testi verdı onu 10 gun sonra doktor acıklıycak

ay allahım sen doktorlara vicdan ver.
ay allahım onlara muhtaç bırakma.
onlarsızda koma
ay ben otobüsten inerken karnıma biri vurduda iki gün acıdı karnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…