2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Sabahtan beri ilk kez midem e birşeyler girdi diye sevindim. Ve hooooop hepsi çıktı. Bari birazi kalaydi. Ilaclar vitaminler hepsi de çıktı.

Amin canm Allah razı olsun hayırlı sonuçlarla gelirm inşallah

Canim bu senin ufakliga ve doktoruna bagli. Ben 12+4te gittim, doktor soyledi cinsiyet.
Ayy hadi inşallah sizleri görünce bende heyecanlanıyorum bu gece gecmez artk rabbim bebeğimi sağlıklı bişeklde bağışlasn babasına onun gibi oğlan versin eşim çok istiyor.. rabbimin takdiri artık.. T tedil canm çook tebrik ederim.. darısı başıma

Elevit içen var mı aranızda bn üç gün içtim kokusundan bulantısindan icemedim ama doktr başlatekrar dedi ne yyapıcam bn ya

Cinayetlerini öğrenen arkadaşlarım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin resimlerinide atın bizde bakalım teyzeleri olarak

Bende bu gün ikili testimi yaptırdım 3 gün sonra çıkar dedi.cinsiyet ile ilgili bi tahminde bulunmadı.sonuçları alıp bir an önce doktoruna gitmek istiyorum cinsiyetini çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…