2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Kızlar bebekler i n hareketlerini ultrasonda ne zaman gorebilriiz. Gören anneler kaçıncı haftada gordunuz
Canım ben 9 ncu haftada gördüm 10 ncu haftada cok harektlıydı ama bebıs bıraz önden gidiyo ama 10 ncu haftada masallh yavruma cok hareketlıydı cok zıployodu elı kolu hıc durmuyodu doktorum costu senınkı bak annesı dedi eşimle bende 32 diş

İnş iyi sonuclarla gelıceksın canım yarın göremesende sonucun bir hafta sonra cıkıcak ya ozman sonucunu göstermeye gittiginde ögrenmıs olursunuzm doktor görebilirse yarında söyler tabi hakkında hayırlısı canım

Ayy gözün aydınnnnn :) Darısı Başımıza inşallah :) Sağlıkla gelsin minik prenses

Oh maşallah allah cumlemizinkini tamamına erdirsin inşallah bnm doktorum tahminleri söylemiyor yanılma payı var diye bn daha ogrenemedim ya
Çoook sagolun kizlar inşallah en kisa zamanda sizlerde ogrenirsiniz allah sağlıkla yavrucuklarimizi kucağımiza almayi nasip etsin

Bizde tam bugün 10 haftaligiz ama hiç hareket yoktu. Allah Allah bak şimdi takacak birsey buldum. Acaba uyuyor ya da daha küçük olduğu için mi

Bizde tam bugün 10 haftaligiz ama hiç hareket yoktu. Allah Allah bak şimdi takacak birsey buldum. Acaba uyuyor ya da daha küçük olduğu için mi
Canım bizde dokuzuncu haftada gördük ama bak emine 12. Haftada görmüş. Acaba cinsiyete göre farkediyor olabilir mi, erkekler daha yavaş kızlar daha hareketli gibi :) bide bu kuzular uyuyorlar sürekli, uyanık yakalamak şans :)

Canim bu senin ufakliga ve doktoruna bagli. Ben 12+4te gittim, doktor soyledi cinsiyet.

Canım aynı durumdayız geçecek inşallah bende artık dayanamıyorum inan

Canım ben gittigmde 10 hafta 3 günlüktü ama bebegım 11 hafta küsür gözüküyodu ondandır sakın takma kafana evet belkide uyuyordur bebeişin birdahakı kontrolde cok guzel görürsün kıpırtılarını

sweet_drop canim hayirli olsun gozun aydin darisi basimiza
Coook tesekkur ediyoruz canim
Bende öğrendim kızlar 12+3teyiz ve benimde prensim geliorrrr
Gozun aydın pasada geliyor
Ayyy çok sevindim damlacım, ne kadar güzel bi haber :)
Cok sagol canim benim inşallah degismez en kisa zamanda ogrenirsin inşallah sende
Benım 12 haftalık 6 gun gordum yani bugun hareketleri cok mutluyum
Maşallah bebise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…