2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Arkadaslar merhaba. Gebe oldugunuzu ögrenmeden önce ne gıbı belırtılerınız bardı. Mesela adet olacakmışsınız gıbı agrılarınız varmıydı.
Ağrım olmuştu kasıklarımda. Ben çok uyumamdan anlamıştım. Sürekli uyuyordum. Belirtiler herkeste farklı oluyor. Kimisinde hiç belirti olmuyor.

Senin neden yasak ? bana yasak demedi ama dediki ayda 1-2 kere cinsellik olabilir. neden öyle dedi anlamadım. ben o kadar uzun olmasına dayanamıyorum ve psikolojim bozuluyor

Benim de mtfrh 1298 homozigot ve pai 4g/5g heterozigot. Cumartesi ikili test yapilacak bana da. Ben muglada yasiyorum fakat doktorum izmirde sürekli gidip geliyorum. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah iyi haberlerimizi alalım canım.

Senin neden yasak ? bana yasak demedi ama dediki ayda 1-2 kere cinsellik olabilir. neden öyle dedi anlamadım. ben o kadar uzun olmasına dayanamıyorum ve psikolojim bozuluyor
Bende düşük riski olduğu için yasak canım.Ilişki kasılmalara sebebiyet verdiği için düşük riski olanlarda özellikle problem yaratabiliyor.Eğer sana yasak demediyse içerde kanama alanı vs yoksa bence çok aşırıya kaçmadan devam edebilirsin.Haftada 1 falan bence sakınca yaratmaz.Zaten 13. haftana girmişsin.

Inşallah canım . Elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'dan.Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.Ama muğladan İzmire gitmen biraz yorucu oluyordur.Muğlada iyi bir doktor bulabilme ihtimalin olsa çok iyi olur senin için.

ilk bebek 11.haftada kürtajla alındı kalbi durdu. belki ondan dedi ayda 1-2 kez diye. niyeyse bi cinsellik isteği arttı ki sorma gitsin. 10 ekimde randevum ve sorcam ozaman tekrar neden ayda 1-2 diye. ikili tset yaptırcam yarın ama başka yerde yaptırcam. inş iyi sonuç çıkar.

Kızlar ikili test sonuçlarınız kaç günde çıktı ben bayram tatili öncesi cumartesi sabahi verdim şimdi yeni mi arastiriyorlardir acaba daha sonuç çıkmamış.meraktayimmm 1 haftayı geçti güm güm kalbim atıp duruyor insallah hersey yolundadır

Arkadaslar merhaba. Gebe oldugunuzu ögrenmeden önce ne gıbı belırtılerınız bardı. Mesela adet olacakmışsınız gıbı agrılarınız varmıydı.

Hiç geçmeyen ama çok rahatsız etmeyen belimde bir sızı vardı, hasta olmamama rağmen sürekli Ateş'im 37-37.5 arasında çıkıyodu ve adetime 3 gün kala gece tuvalete kalkmam ayırt edici özelliklerdi. Diğer belirtiler adet olmadan öncekiyle aynı, ağrı göğüslerde karında şişlik... Hatta hamileliğin 2. 3. AyındA bile adet tarihlerimde adet sancısı çektim

Inşallah iyi çıkar canım.Hormonel artış olduğu için normal böyle hissetmen.Eğer kaybın olduysa daha önceden çok fazla riske atma derim.Tabiki en iyi cevabı takip eden doktorun bilir.Kişiden kişiye değişen bir durum bu.Sen yarın gideceğin doktora da sor.Farklı görüşler herzaman iyidir.Oda bakacak neticede ultrason ölçümü yapabilmek için.Ayrıca bir kitapta yazıyordu.Seks isteği gibi algıladığınız dürtüler sarılma,dokunma ve öpme gibi eylemlerle kapanır diyordu.Eşine daha yakın olmak istediğin için olabilir.Birde böyle dene bakalım.

en geç çarşamba -perşembe çıkar canım.

Ne yazikki burda bu konuda uzman bir doktor yok. Muglada yedekte bir doktorum var arada kontrole gidiyorum acil birsey olursa diye. Ama izmirdeki doktoruma cok guveniyorum onu birakmam zaten ailem de izmirde gittigimde kaliyorum dinleniyorum daha iyi oluyor benim icin.

Canim ben bayagi uzun zamandan beri içiyorum. Gebe olmadan öncede kullandım yani. Şimdi 10 haftaligiz inş. Dr um coraspini kullanmak zorundasın dedi. Sadece bir kaç gün alma dedi. Bilmiyorum ya kafam çok karışıyor. Bu hafta ya gelmemişti diğer bebeğim . Igne mi şifa oldu yoksa coraspin mi bilemiyorum

Canım ben bayramdan önce salı günü test yaptırdım. Bayramda ilk gün internetten baktığımda sonuçlar çıkmıştı... Ama araya bayrAm girince yetişmedi demek senin, olsun geç olsun iyi olsun

Süper öyleyse Allah tamamına erdirsin canım.Bol su içmeyi ihmal etme.Benim doktorum tüm yemeklerde sızma zeytinyağı kullan dedi.Günde en az 3 lt su ve stres minimum olmalı.Birde her türlü hazır gıda yasak konserveler dahil.Haftada 1 gün de semizotu ye dedi yoğurtla.

Canım bende oksapÃr kullanıyorum 4 mg, ama doktor hiç bi test yapmadan başlattı. senin doktorun nasıl önermisti
canım ben geçen sene haziranda bi kaybım var. bide bu sene ocakta
ocaktan sonra kocaeli tıp fakültesine gittim
orda bir sürü test istediler.
ben çoğununu özelden yaptırdım.
2000 tl para harcadım
hiç bişi çıkmadı
7 doktora göstermişişm testlerimi
sonra hamile kalınca
hiç daha önce gitmediğim doktora başladım
oda iğneye başlıyalım.
bi damarında bile pıhtılaşma varsa.
o bile etkiler bebeği dedi. önce rabbime güveniyom
sonrada doktoruma...

Ben bugün kan verdim haftaya bugün çıkar dedi hayırlısıyla temiz çıkar inşallah

Amin canım çok sağol. Tavsiyeleeine dikkat edicem tesekkur ederim. Su icemiyorum cok fazla midem bulaniyo. Zeytin yagini cok kullaniyorum zaten baska yag kullanmam. Sen de sag salim kucagina al insallah hepimiz icin dua ediyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…