2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Iyi geceler kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı sata göre 10+4 düz doktorumuz 10 haftalığız dedi üç hafta sonraya randevu aldım ozamana cinsiyet tahmininde bulunuruz dedi bana verdiği görüntü net değil ama biz ekranda çok iyi gördük uyuyordu doktor göbüşe vurup uyandırdı dans etmeye başladı eli bacağı ayrı oynuyordu resmi ekliyorum cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum

Eklentiler

• image.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 120
İyi akşamlar anişler ümraniye ve çevresinde hangi hastaneye ve doktora gidiyorsunuz ben daha karar veremedim

Size ne kadar yakın olur bilmiyorum ama ben Ataşehir avicenna'ya gideceğim .bir arkadaşım orada doğum yaptı diğer bir arkadaşım 4 aylık hamile hastane ve dr'dan çok memnun . Dr Soner . Randevu aldım 5 Ekim'e bakalım

Elevit içen var mı aranızda bn üç gün içtim kokusundan bulantısindan icemedim ama doktr başlatekrar dedi ne yyapıcam bn ya
Canlar arastirmadim ama dr banada elevit vermisti ve sanirim yine kk'da baska bir sayfada okumustum. Icinde domuz mamulleri varmis ve uretici firma tlfla aradiginiz zaman dogruluyormus. Okuyunca sogudum kullanmadim. Zaten biraz psikolojik takviye icin bana ilk haftalarimda vermisti dr. Onun ikamesi olan decavite gecmisti o forumda yazanlar.

İyi akşamlar anişler ümraniye ve çevresinde hangi hastaneye ve doktora gidiyorsunuz ben daha karar veremedim
Ayni dertten muzdaribim. Uskudar yunus emreyi dusunuyorum hastane ve dr'lar diger branslarda super ilgili ama dogum icin arastirdigimda sık sık dr degistigini okudum. 4. Aya geldik hala doktorum yok. Carsamba devlete gidicem 2li teste...

Öylemi canım. Ay hadi inş. Yukarı çıkarlar. Randevun ne zaman haberleselim
haftaya salı gidebilirim daha belli değil
Aferin onlara yaa .Gerekirse rapor alıcaksın hayatım.Şu 2 haftayı daha atlat sağ salim.Gerisi gelir inşallah.Yada tekrardan hatırlatacaksın belki ses ederse unuttuk deriz ayağına girmişlerdir.
yardımcı olacak gibi duruyorlardı not aldılar isteklerimi neden karışık bir prg oldu anlamadım. Allahtan nöbet yazmamışlar
Kızlar bebekler i n hareketlerini ultrasonda ne zaman gorebilriiz. Gören anneler kaçıncı haftada gordunuz
10. haftada gördüm. hoplayıp zıplıyordu yavrum gitmeden tatlı birşeyler ye daha iyi görürsün
Cinsiyetimizi ogrendik.bir prenses geliyor defne prenses hos %70 dedi bu haftalarda yanilma payi olabiliyor dedi.

Bende öğrendim kızlar 12+3teyiz ve benimde prensim geliorrrr
tebrikler kızlar darısı başımıza
Merhabalar bende nisan annesi olacağım inşallah Rabbim saglicakla kucağımıza almayı nasip etsin bebisleri
hayırlı olsun canım

canım benim hem kırmızı hemde dedğin gibi kahverengi akıntılarım oldu.. parçalı akıntı olmadığı sürece korkma.. ama mutlaka dr una git progestan a başlar muhtmelen ve bolca uzanıp dinlen hatta wc dışında kalkma bile. ben bir ay yattım şuan hersey yolunda çok şükür. sende dinlen inşallah sağlıkla gelir bebeğin :)

Kizlarrr gunaydin nasilsinizzzz bende dun 2li testi yaptirdim sonucu bugun alicam insallah sagliklidir bebisim ben daha cinsiyeti ogrenemedim daha erken sanirim hakkimizda hayirlisi olsun bu arada benim karnim cok agriyo ya doktor hamilelikten dedi ama ayni seyi yasayan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…