2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
günaydın :) orasıda yakın sayılır bana siz gidince birde kendi görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim benim kontrolüme daha var çünkü memnun kalırsanız bende oraya gidebilirim.teşekkür ederim :)

Ayni dertten muzdaribim. Uskudar yunus emreyi dusunuyorum hastane ve dr'lar diger branslarda super ilgili ama dogum icin arastirdigimda sık sık dr degistigini okudum. 4. Aya geldik hala doktorum yok. Carsamba devlete gidicem 2li teste...
bende erdem çakmağa gidiyorum ama ordada doktor pek ilgilenmiyor acele acele hemen muayene ediyor birşeyde diyemiyor çıkıyorum.birde fatih üniversitesi hastanesi varmış ama araştırıyorum hala bakalım birdahaki kontrole gittiğimde doğum yapana kadar devam etmek istiyorum

Sabahtan beri ilk kez midem e birşeyler girdi diye sevindim. Ve hooooop hepsi çıktı. Bari birazi kalaydi. Ilaclar vitaminler hepsi de çıktı.
Geçmiş olsun canım; bende ilk hamileliğimde senin gibiydim 16 hafta burnumdan gelmişti bunda bulantı bilekliğini keşfettik doktorumun tavsiyesi ile eczaneden aldık biz sende bi araştır derim ben çok rahat ettim şahsen...

Aaaa öyle bisey mi var dur araştırayım nasıl birşeymiş.

günaydın cinsiyetler yağmış :) bugün doktora gitcem belki benimkini de söyler, sanmıyorum ama. çünkü 16 haftadan önce söyleyen az doktor var. öptüm hepinizi

kızlar benim dr ultrasonda organlarına bakarken asistanına ölçüleri not ettiriyodu. sadece cinsiyeti ingilizce söyledi male soru işareti dedi :) sizde dikkat edin beki gizliden söylüyolardır :) bende erkek mi diye sorunca evet dedi,erkenden söylemiolar yoksa :)

Merhaba nisan anneleri,
Bem kismetse mayis annesi olacagim. Sizler benden daha önde oldugunuz icin sormak istedim. Mide bulantisi icin ne yaptiniz? Ne yediniz? Kacinci haftada gecti? Doktorum ilac verdi ama daha kullanmadim. Kullanmakta istemiyorum. Simdiden teşekkürler.

benim 8. haftada başladı bulantım.. düne kadar devam diyodu.. son 10 gündür sürekli kusuodum ama bugün bıçak gibi kesti,hiçbişi yapamadaım ben dayanmaya calıştım canım..

Canim gidecegin hastene ile ilgili fikrini banada soylersen sevinirim. 4.aya girdik hala duzenli doktorumiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…