2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Canm bn hamile oldugumu öğrendikten sonra hep ibrahim demire gittim kuzenim de aynı doktora gitti doğum yaptı çok mrmnundu pratik bilgili ve alakali doktr tamamen takibe başladıktan sonra herseyinle en ince ayrıntısına kadar bakiyo bn zayifladim diye üç gün hastanede yatırdı iilgisi bana göre güzel ücreti 45tl hiç bise yani kesin kkonuşmayı emin olmayı seçen biri tatlım bn diğer gebeligimde baya doktr gezdim içlerinde en iyisi buydu inanki tabi senin doktorun nasıl bilemem kiyaslayamam tatlım baya da yazmışım ya
:) bende Memorial fatma kutlusoy a gidiyorum canim muayene ücreti ne memnun musun.. en baştan mi oraya gittn

Benim de bulantilarim cok fzla yediklerime dikkat etmeye calisiyodum.azaldi ama hala da devam ediyor insallah en yakin zmnda gecer diye umut ediyorum.

Ayy bugün 150 tl masrf masraf üstüne ya dediklerin aklımda bulunsun degistirmek istersem teşekkür ederim canım

Slm nisan annisleri,geçmiş bayramınız mübarek olsun.benimde dune kadar bulantim yoktu.dun çok bulandı 1 seferde çıkardım,belki kurbandan dolayı da olabilir şekerdi tatlıydı kahveydi etti derken mide alt üst oldu.bizimde kontrol ekimin 7sinde bakalım nasılmış bebeğim.kimlerin bebeği kız kimlerin ki erkek hangisi yuksek aslında saysak iyi olur:)

selam annişler..
nasılsınızz gününüz güzel geçsin..
bebişlerini gören, güzel haberlerini alan, cinsiyetlerini öğrenen annişler gözünüz aydın..
darısı başımıza : ))
bizim daha randevumuza 2 hafta var ohooooo

Canm bnm senin dediğin doktora bn ikizlerim öldüğünde gitmiştim sırf muayenesi çok pahalı zaten onun valla bilgisine bişe diyemem ama bence çok pahalı oorası bana kürtaja iki milyara yaparız demişti allah kimseye bu acıyı yasatmasin banada birdaha aynı acıyı yaşatmaz inşallah rabbim
Ayy bugün 150 tl masrf masraf üstüne ya dediklerin aklımda bulunsun degistirmek istersem teşekkür ederim canım

Ayyy inşallah canım allah korusun bende kürtaj yaşadım bi kez sivasta.. bana da pahalı geliyor masrafimiz çok esimde Nuh Naci Yazgan da okuyor ibrahim bey hangi hastahanede demiştin dogumu onda mi yapacaksın

Nub teorisinden anlayan kizlarrr benim bebisim için de tahmin de bulunurmusunuz :)

Eklentiler

• 20150929_124149.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 94
Selam annişler Ankara'da olan nisan anneleri hangi hastane hangi doktora gidiyorlar yazabilirler mi memnun olup olmadığınızıda 10 haftalık olduk halen düzenli gidecek doktor bulamadık

Kızlar selam uzun süredir yoktum sürekli kanamalarim oluyor ve hastahanelerdeyim. Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.Bebis beni çok zorluyor ignelerden ilaçlardan serumlardan midem bulanıyor artık. Simdi yine doktordan in. Bebişimin hep korkutuyor bni inşallah kalp atışlarıni duyarım diye kalbim ağzımda yaşıyorum dua edin bana kızlar Rabbim herkese yardım etsin icindede bana inşallah

Allah yardımcın olsun canım. geçcek inş bu günlerde sabır ve dua bol bol. kendi gelince hepsini unutturcak inş annesi :)

Hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inş...
Allah güç kuvvet versin..

Allahım sana şükürler olsun.. selam kızlar çok mutluyum yaa bebeğim kocaman olmuş babasyla görünce biraz duygulandk.. ikimizde amma sulu gözmüşüz:) hersey normal çıktı kan tahlil sonucu haftaya çıkıcak inşallah oda iyi çıkar.. cinsiyetide erkege benzetiyorum dedi 15. Haftada kesinleşcekmiş inşallah erkektekalır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…