2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Allah yardımcın olsun bitanem

Ne mutlu canim maşallah

taze sıkılmış portakal suyu iç, hafif posalı olsun, meyve de ye, ayaklarını sıcak tut, bende tam başlıyor derken atlattım şükür,

Ibrahim demir canım dünyam hastanesinde allah kısmet ederse inşallah doğumu ibrahim beyle dusunuyorum çünkü eli çok hafif inan üç gün hastanede kaldım bütün dogumuna girdikleri doğumdan hemen sonra ayaklandı yuruyodu
Ayyy inşallah canım allah korusun bende kürtaj yaşadım bi kez sivasta.. bana da pahalı geliyor masrafimiz çok esimde Nuh Naci Yazgan da okuyor ibrahim bey hangi hastahanede demiştin dogumu onda mi yapacaksın

BENİMDE KANAMAM VARDI. KASIK AĞRIMDA
AMA BUGÜN GİTTİM DOKTORA SABAHTAN KESEDE ÇOK ŞÜKÜR KAN GÖRMEDİ

bişey sorucam kızlar ilk sayfadaki bebek listesi ile kim ilgileniyor??

Canım konu sahibimiz bebeğini kaybetti ama ondan konuyu devralan olmadı, cinsiyetler belli olmaya başladı ama eklenemiyo maalesef. Konusu açılmışken birisi alsa artık konuyu dimi... Ben yoğun çalışıyorum, bazen giremiyorum bile, evde olan arkadaşlardan ya da Zaman ayırabilecek arkadaşlardan çıkmicak mı Bi gönüllü???

KIZLAR BUGÜN SABAH DOKTORA GİTTİK.
AYAKLARINI KIPIRDATIYODU.
EŞİMİ ÇAĞIRDI DOKTOR EKRANDAN BAK SENDE DEDİ. RESMEN ONA EL SALLADI.
EŞİM UÇTU HAVALARA.
MANYAK EŞİMDE EKRANI SEVİYO .
ÇOK GÜLDÜK. DOKTORDA SANA EL SALLIYO BABASI DEDİ..
VELED YA.
AY ALLAHIM NE OLUR SAĞLIKLI HAYIRLI ALİM EVLAT OLSUN

Benimki de oturmustum uzaktan bakıorlar doktor dedı babası gel yakından izle geldi oy allahım esımle ikimiz heycanlandum bastı hele o ayaklarını oynatıyorya daha cok heycanlandum bastı

ya malesef bende konu sahibine özel msj göndermiştim ve durumunu ozaman öğrendim : (
bilmiyordum oda cevap yazmış şimdi kim ilgileniyor bilmiyorum diye
evet bende işte olduğum sürece forumu takip edebiliyorum herzaman da boşluğum olmuyor evde malesef dediğin gibi ilgilenebilecek bir arkadaş varsa süper olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…