2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Ciddimi gercekten kaybettımı cok uzuldum ya bende dıyom niye hıc yok onu cok ıyı anlıom ben iki tane kaybettim

Sagol canim benim
Geçmiş olsun canim dualarimiz seninle

Benimki de oturmustum uzaktan bakıorlar doktor dedı babası gel yakından izle geldi oy allahım esımle ikimiz heycanlandum bastı hele o ayaklarını oynatıyorya daha cok heycanlandum bastı
Ya bende dün gitmiştim tam 10 haftalıktı. Ama biz hareket gormedik. Yani dr a sorma hiç gelmedi aklima. Acaba uyuyor muydu. Aç olarak gittim birde tatlı yemek gerekiyormuş sanirim. Ya da daha hareket etmeye başlamadi mi. Haftaya çarşamba kontrolüm var. Merak içindeyim inş. Bizde hayırlısıyla görürüz o tatlı hareketleri

Benimki de oturmustum uzaktan bakıorlar doktor dedı babası gel yakından izle geldi oy allahım esımle ikimiz heycanlandum bastı hele o ayaklarını oynatıyorya daha cok heycanlandum bastı
EŞİM DİYOKİ MANYAK.
BEMBEYAZDI BEBEK GÖRDÜNMÜ DEDİ.
BENDE Bİ GARİP BAKTIM
EKRAN SİYAH BEYAZDI ZATEN BEYAZ GÖRÜNMESİ DOĞAL DEDİM
BEN ONU KORKUTMUŞTUM.
ZENCİ Bİ AİLENİN BEYAZ BEKLERİ DOĞMUŞTU.
MİLYONDA BİRMİŞ
BİZİMKİDE ZENCİ OLURSA DEDİM. ODA KIZMIŞTI. ŞİMDİ BANA ÖLE SÖLÜYO.
BEYAZ KARA DEĞİL BEBEK DİYO.

BEN ÇIKOLATA YEDİM. ÖLE GİRDİM İÇERİ

Kontrolden geldik masallah bebis cikolata etkisiyle hareketliydi yuksek ihtimal oglan geliyor saglikla gelsin insallah:)))) Olcumler yerinde dedi doktor cok sukur kan sonuclari 1 hafta sonra cikacakmis bekliycez napalim. 12+6 olduk:)

Kizlar doktor bebek asagida kanaman olabilir endiselenme gel bakalim olursa dedi var mi basina gelen cabuk panik oluyorum zaten oyle deyince tedirgin oldum. Rabbim hepimizinkinisaglikla nasip etsin insallah.

Yaa normal doğum muydu ben gazi paşa ilkokulundayim dünyam Hastahanesi hemen arkadaydi bugün gördüm

kızlar herkese merhaba
bugun itibariyle 11+2 yim ama bulantılar ve kusmalar son şiddette devam ediyor. tabi bunlara ek olarak baş ağrılarım var. halimden hiç memnun değilim, eşim de artık bunaldı ama elimden bişey gelmiyo. haftaya gitcem doktora inş cinsiyetini öğrenebiliriz. cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum. hayırlısıyla sağlıkla doğuralım inşallah

Canım bende Kayserideyim doktorum Cahit bey ilk hamileligimde elevit vermişti şimdi imom omega verdi. Sende İbrahim beye bir danis istersen ben bir yan etkisini gormedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…