2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Ya arkadaşlar bn bugün biraz hurma yemeyi abarttim bazı yazilarida okuyunca korktum gerçekten zararı varmidir hurmanin bizim yememiz iiçin daha erken mi düşük yapıyo yazmışlar nette bn sanırım bion tane yedim suan korku ssardı bni off bilgisi olan varmi

) haha oda guzeldu ha bacım bızımkıde sasırdı bebegı hareket ederken bırde demezmı doktor cabalatıyor bebek cabalatmıyor diyor koptum gulmekten

Millet bin turlu seyler cıkarır bnce doktorunla tanıs kımseye bakma doktor daha ıyı bılır onları

Kızlara bayramda giremedim sonra da burda kargaşa vardı çok yazmak istemedim okul açıldı derken şimdi toparlanmış ortalık en son bininci sayfaya yeni geçmiştik okumadan daldım burdan direk. Cinsiyet öğrenen arkadaşlar hayırlı olsuunn darisi ogrenemeyen biz garibanlara insss benide bugun doktorum çağırmıştı ama gitmedim biraz da o benim gelmemi beklesin dedim şaka bi yana az daha buyusunde cinsiyet öğrenmeden donmeyim hevesindeyim bende. Bakalım bizimkinden ne çıkacak bahtimiza

Cınsıyetını napcagız ki saglıklı olsun o ytr bnım ıcın kızdan olsa bızım evlatlarımız erkekte olsa bızım evlatlarımız

Sanırım en iyisi bu valla yoksa kafayı siyiracam herseyden korkar oldum herkes nasıl doguruyomus korkmadan arkadaş bnm görünce herseyi her her işine görür sapasağlam bebeleri var bnde ne kadar pimpirikli yım ya kendimi düzeltmem gerek acilen
Ben ole herkesın Agzina bakardım ama olan bana olurdu bn daha hıc bakmıyom kimsenin Agzina daha

Ben hıc daha korkmuyorum onceden cok korkardim ama artık korkmuyorum herseyı olunuruna bırakıom allah daha ıyısını bılır cnm

Aynen ya bende hala doğumu nerde yapacağımı belirleyemedim ki o Dr.A devam edebileyim . Ankarada doğum çok pahallı ya(

Canım benim bildiğim hurma yemek doğumu kolaylaştırır ama miktarını bilmiyorum. Yemende bir sakınca olacağını sanmıyorum. Her söylenene de inanmıyorum. Sende kafana takma :)

Ben hıc daha korkmuyorum onceden cok korkardim ama artık korkmuyorum herseyı olunuruna bırakıom allah daha ıyısını bılır cnm
Bende öyle ilk haftalar her olanı kafama taktım kendi kendimi yedim. Şimdi daha normal düşünebiliyorum çok şükür. Bebeklerimizi biz değil Allah koruyor biz ne kadar korumaya çalışsakta ne kadar koruyabiliriz ki. Allah korursa hicbirsey engel olamaz. Ters giden birsey olunca bunu aklıma getiriyorum ve rahatliyorum.

Kızlar bişi dycem doktorum bugün beni diyetisyene yönlendirdi 72 kiloyla hamile kalmştm şuan 79 oldum doktor çok kızdı.. bana uygun beslenme programı verilcek şimdi.. ayy çok utandımm eşimde yanmdaydı.. bundan sonra daha dengeli beslenmem gerekcek..

Yani aynen benim iki tane bebegım dustu neoldu aglasan geri bile gelmıyor demekkı nasip degilmis cunku her işte Hayır var hayatta olsaydı ıllakı bıseyı cıkacaktıkı allah aldı onu bnden

Selam annişler Ankara'da olan nisan anneleri hangi hastane hangi doktora gidiyorlar yazabilirler mi memnun olup olmadığınızıda 10 haftalık olduk halen düzenli gidecek doktor bulamadık

Canim ben ozel muayenesine gidiyorum doktorun Tolga Ecemis. Kendisi 3e kadar Liv Hastanesinde calisiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…