2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Canım cok kılo almıssın ama dıkkat etmen gerek bencede yanlıs anlama mıllet 7-8 kıloyla doguma gıdıyo doktorun seni düsünerek iyi yapmıs diyetisyene göndereek sen 7 kilo almıssın ama bebegın max 15 20 gramdır aldıgın kılolar ona gitmiyor yanı canım vücüdun alıyor ilerde vermekte zorlanabılırsın dikkatli yemeye calıs sen hamurişleri pasta börek ekmek cok yememeye calıs canım arkadas tavsıyesı sakında yanlıs anlama banada doktorum her ay 1 kılo dedi bundan sonrası için gecen hafta tartındım sımdıye kadar 600 gram almışım

Reactions: cle
Bende 80 kiloyla hamile kaldım 86 ya cıktım

Sonra dun gıttım 3 kilo vermısım

Bnde sadece 100 gram alabilmisim nasıl kilo alacaksam hiç bişeyi istemiyo canm artık bebeğim için de yemem gerekiyor

Bnde sadece 100 gram alabilmisim nasıl kilo alacaksam hiç bişeyi istemiyo canm artık bebeğim için de yemem gerekiyor
Olsun canım benım zaten ilk 13 hafta ne yıyebılıosan önemli 13 haftadan sonra bebek ıcın beslenmeye baslıcaksın bu haftadan sonra bol kaju cevız badem fındık yemeye özen göster bebegımızın beyın gelısımı bundan sonra gelısıyo büyüuor canım zekı akıllı olması ıcın bol bol tuketmelı sıvı al bol bol yemek yıyemıyosan kendıne yayla corbası sebze corbası ıspanak corbası falan yap sık sık hepsi vıtamın illa sulu yemek yıyıp ekmek banmamız pılav yememız gerekmıyo kase kase yogurt tüket süt iç hepsi inan bebege cok faydalı bız yıne kılo almamısz oluruz ama hepsı bebegımıze kılo ve cok faydalı olarak geri döner bunların

Benimde cok kılo alıyom ama bebegı ıyı degıl kılo almamiz herseyı yerde bebeklerımızde turlu turlu hastalık cıkar obez bile olurmus hamur isleri tuketırsek

Reactions: cle
Hadi ya sen kaç kilosu bn hamile kaldıktan sonra zayifladim 55,700gr olmuşum sonunda çok şükür ki bebeğim iyi allahima hamd olsun insallah hepimizin bebeği iyi olur da gerisi önemli degil
Benimde cok kılo alıyom ama bebegı ıyı degıl kılo almamiz herseyı yerde bebeklerımızde turlu turlu hastalık cıkar obez bile olurmus hamur isleri tuketırsek

Canm niye yanlış anlaym zaten sizden çözüm bulmak için sordum.. hep iştahım açıktı çok acıkıyordum bide gece yemelerim vardı.. ben baya abartmşm bide astım hastasym acil diyetisyene gtmem gerekcek.. yoksa doğumu hayal bilr edemiyorum..

Selam kızlar. Nasılsıniz . Bi şey sormak istiyorum. Ben hep normal doğum yanlısiydim gözümü korkuttular dikişler zor iyilesiyormus da hemoroid oluyormussund a. 40indan sonra eşinle ilk birlikteligjnde canın çok yanıyormuş vs. Çok korktum anlayacağınız. Varmı aranızda tecrübeli sakinleştirecek beni.

Ben bılmıyom ki cnm hıc cocugum yokkı dıyım ama herkesin Agzina bakma doktoruna soracaktın onu

Normal doğumunla sezaryanı karşılaştırırsan normal doğum önde gelir canm annem 5 tane doğurdu tas gibi kadın.. sen bakma öyle seylere ya normal doğumun bebeğe faydasını anlatsn sana doktorun.. inşallah ben normal doğum yaparm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…