2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Resım o is ee yemezdım ama bebek olunca yemeden duramıon cnm ama daha yemıom dun gittim bebegım cok ıyı doktor cok iyi bebegın dedı dikkat edecegızkı bebekte sorun cıkmasın
Anladım canım resmde hıc kılolu gözükmüyosunda dıkkatlı yemeye calıs bence canım bundan sonra tabi herkesin kendı özgürlüğü ben hayatımda max 52 kılodan fazlasını görmemistm ama kansızlıgım coktu kan ılacı cok kullandım bir şiştim 60 61 kıloyu gördüm yedıgım oranda degısmedı cok yıyen bır ınsanda degılım bdn ama cok kılo aldırdı o yızden dıkkatlı gıtmek gerrek dogumdan sonra 50li'li kilolarıma geri dönmem gerek bu kilomda hıc mutlu degılım sahsen o yuzden az kılo ama saglıklı besınlerden bebegıme yararlı gıdalar almam gerek bakalım kac kıloyla bıtırıcez bırde 6. Aydan sonra istem dısı kılolar gelıyormus ozmana kadar minumum kıloyla gıtmek gerek diye düşünüyorum canım Rabbım hepımıze kolaylık versın

Aferım arkadasımaazîmin sonu zaferdır efendim

Aynen cnm sana gecmis olsun bnde ole yapcam artık dıkkatlı yıycemkı bebegıme ve bana zarar vermesin amin ıns hayirlisiyla bebeklerımızı kucagimiza alalımda bizden mutlusu yok

Gecmis olsun cnm bnımde kılom cok ama ben sabah yerim oda binde bir bırde ogle
Canm banamı dycektin.. yinede cevaplym çok saol.. öyle sabahlık akşamlık bi durum değil canm dengeli beslenmek gerekliymiş ben sağlıklı olsun diye ne bulursam yiyodum ahh bide gece yemeleri vardı.. bundan sonra çok dikkat etcem valla 6. Aya kadar bu kilomu koruyabilirmiyim acaba..

Benıde o kotu yapıor cok yedımmıde artık eski haline donmek cok zor helede sezer yan olursan o zaman karnın hıc daha eski haline donmez

Dikişler hemen iyileşiyor canım hatta doğum yaptığın gün bile yürüyüp islerini kendin yapabiliyorsun. Zaten bu durumda Bebeklerimizi düşünmeliyiz söylediğin sorunlar nasıl olsa geçecek ama normal doğum bir bebek için çok önemli. Bence bunları şimdiden düşünüp stres yapma zaman geçtikçe eminim doktorunla birlikte en doğru karari vereceksin. Ben epidural anesteziyle normal doğum yaptim çokta memnunum hiçbir yan etkisi de olmadi

Doğum yöntemlerini araştırmaktan korkuyorum henüz. Hiç bakıp da huzursuz etmiyim kendimi diyorum, ama bu epidural anestezi ile normal doğum kulağa ne hoş geliyor :) hem normal hem acısı az diye düşünüyorum :)

Banada en ıyısı normal dogum dedıler ama sezeryanda dıkıslerın gecıyomus 1 hafta icinde ayaklanabılınıyomusun

Ben sezeryanı ızledım googleden hıc korkmadım ztn uyusturuyolarmıs sonra bebegi kucagina aldınmı acıyı bile hıssetmıyosun

bende 73 kilo ile hamile kaldım , 3 ayda da 3 kilo aldım. Baştan beri doktorum kilolusun dikkat et diyo, uyarmasına rağmen kilo almamdan hiç memnun değil. Hemde son 2 haftada 1.5 kilo almamdan hiç hoşnut kalmadı... Kilo alman problem değil ama hamilelik şekeri ve tansiyonu çıkabilir dikkatli ol diyor. Bana da diyetisyen dedi ama çalışıyorum canım ben dikkat edemem diyet listesine diye gitmeyi tercih etmedim, biraz dikkat etmeye çalışıcam, 3 ayımızda bitti şükür birazda yürüyüşe başlicam. İnşallah sağlıkla bitirelim hamileliklerimizi...

Amin canm zaten bende işi bıraktığğım için aldğm bu kadar.. şimdi yemeyede alştm kendimi nasl dizginlerim bilmiyorum haftaya diyetsyene gtcem.. günde 15 dakikalık yürüyüşde uygun olur yormadan.. bide sebzeye alışırsam tamamdr.. acaba 6. Aya kadar bu kiloyu koryabilirmiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…