2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
ozgesinan cnm ben uç yasinimi okudum devam ediyoruz dimi geçen hafta bi okundu okunamayacak muhabbeti oldu galiba ama
Canım liste düzebleme yapıyırum kişileri elicem biraz garabtı kısılere haftada ıkı tane verıcem garantı sayıyı tamamlıcax böyle olmuyor okumak ısteyen dıger arkadaslarda gene okusun fazla olsun sayı ama kesın okurum dıyenlerle ilerlicez inş

Bu haftaya bana uç ekle cnm sonra yine haber verirsin o zaman yazarken etiketlersen sevinirim

Canım Cahit bey Huma hastanesinde normal doğumu destekleyen bir doktor. Bende ilkinde normal doğum yapmıştım. Ilgili nazik bir doktor.
Hüma da ersat batmaza gitmiştim bi kez iyi gibiydi ama Cahit beyi bilmiyorum. Öyle düşünmesi güzel çoğu sezeryana alıyor kendini yormamak için

G
Gerçekten rahatti ama yine de zamanı gelince doktorunla konuşursun. Allah en hayırlısı hangisiyse onu nasip etsin inşallah canim :)

Daha
Daha öncede yazmıştım arada kaynadi sanirim:) beni de ekleyebilirsin Allah nasip ettiği sürece okurum

Hüma da ersat batmaza gitmiştim bi kez iyi gibiydi ama Cahit beyi bilmiyorum. Öyle düşünmesi güzel çoğu sezeryana alıyor kendini yormamak için
Ersad bey özel muayenene açtı ama doğumu Huma da yaptırıyor. Cahit Bey beni 18 saat bekledi hiç şikayet etmeden iyi bir doktor. Doğum anındada çok moral veriyor

ozgesinan canım ben her hafta okudum 1 tane geçen hafta da okumuştum. Ins. 2 tane de okurum. Yani artık her hafta okudum demeyeim. Hem de senin takip etmen çok zor olur böyle.

Canım sezeryannda cok buyuk sıkıntıları var sonrasında. O bebek bir şekilde ordan cıkacak ya normal ya sezeryan hakkında hayırlısı olsun ama Kendini hiç korkutma hep pozitif dogum hikayelerini oku. Bence normal dogum bir kadının yaşayabilecegi en özel anlardan birisi dikişler cok kolay ıyıleşiyor bikere her işini yapabiliyosun ama karındaki yarayla ne egilebiliyorsun ne dogrulabiliyorsun. Hemoroid bende olmadı illaki olacak diye bişey yok. 40Indan sonra acı meslsine gelincede evet biraz zor oluyor ama bunun dogumla çokta alakası yok bence 40 gun artı birde son aylarda ilişki olmadıgnı düşünürsek acıması normal bence. Bak bana iki tane catır catır dogurdum eger kotu bişey olsa üçüncüyüde normal istermiyim.

Maşallah kız sana :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…