2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Kızlaaar bugün sabahtan beri kasıklarımda bir ağrı var daha doğrusu vajina girişinde kramp gibi agri giriyor. Kanama yok ama. Gecer birazdan dedim doktoru aramadım ama gün boyu ağrıdı normal mi sizce?yasayan var mi boyle agri

Canim pazar gun boyu ve gece ayni seyi yasadim.pazartesi bi kalktimki sanki boyle adet olunca iyice sökülünce beden rahatlar dinc hissedersin vucut tazelenir aynen o sekilde uyandim ve 2 gundur muhtesem iyiyim. Hic hamile hibi degilim. Cok kafama takildi yavruma biseymi oldu neden tum o gun boyunca rahatsiz oldum ve sonrasi bu kadar iyiyim diye kendimi yiyorum 2 gundur herkes 12. Haftayi devirdin gebeligin altin cagina grdin endiselenme diyor. Oyle olduguna inanmak istiyorum. Yrn kontrolum var stres korku merak ozlem heyecanla saat sayiyorum.
Umarim sende iyisindir bebisin azcik simariyodur annecim ben burdayim diyodur. Korkma iyiyi dusun ki iyi gelsin

Mrh bizde bugun gittik doktora ,oyle tam bakarken birden hareketlendi elleri ayaklari ,bence tesaduf oldu cunku ne cikolata ne tatli hicbisey yemeden gitmistim ,insallah bu kontrolunde denk gelir ,ben yegenime videoya al demistim esim yoktu yanimda iyk7 almisiz hic beklemiyoduk aslinda hareket eder diye

Reactions: cle
Umarım yarın gecmis olur bu kramplar insan cok endiseleniyor. Benim daha randevuya 6günüm var ben napiyimmm Senin güzel haberlerini bekliyorummm insallah sağlıklı kıpır kıpır bebeğini görebilirsin yarin canım

zaten her kontrol oncesi ayni stres heyecan merak korku sevinc oluyor ama bu sefer o krampvari sancinin korkusuda ustumde. Ama iyiyi dusuniyorum. Uslu bir yavrum var ve yarin bulusucaz kismetse teyzesi. Bende 3 gun beklemis oluyorum sen benim 2 katim bekliyceksin vakit gecmiyor gibi gorunuyor ama gelipte geciyor bile... rabbim tum kuzularimizi korusun

Kızlar sormuştum ama araya kaçtı sanırım. Bugün dr dediki plesanta aşağıya yerlesmis. O da kanama yapabilir dedi. Böyle birşey yaşayan var mı ya da duyan
Banada doktorum bugun plesanta asagida dedi sadece onu hatirliyoruu bikac sey daha soyledi bende dusuk tehlikesimi dedim yok dedi senin icin tehlikeli dogumda kanamayi durdurmak zor oluyor dedi ,yapilacak birsey olsa soylerdi herhalde bende saskinliktan sormadim sen sordun mu ,napicaz diye

İlk dogumum onccesi bende endiseliydim.Hic korkmayin kadinin yaratilisi bu sekilde.Dogum sonrasi soylediginiz hic bi sıkıntıyı yasamadim.Bana da sezeryan korkutucu geliyor tabi gerek olursa mecbur yapilacak.Allah saglikla kavustursun yavrunuza

Benimde cok agriyor.İlacda almiyorum gecmek bilmiyor.
Kızlar bas Ağrısi benim de ciddi bir problemim ama çok şiddetlenirse parol içiyorum doktor içebilirsin dedi yoksa kafamı duvara vurmak istiyorum. Bi de uykusuzluk problemim var. Yüzüstü yatamadigim icin gece sürekli uyanıyorum hatta bu sabah beste uyandım ve hala uyumadım. Siz yüzüstü uyuyo Musunuz? Ben mi pimpirikliyim?

Normalde de migrenim var zaten.Hamileligimden beri agrilarim cok artti.Banada dr un verdigibilac hic etki etmiyor bende bosa kullanmayim diyorum
Ben normalde sirt ustu uyurum ama gebelikte zararli diyorlar.Zaten o sekilde yatinca rahat edemiyorum nefesim daraliyor gibi hissediyorum.

günaydın canım
ben de senin gibiyim.yüzüstü yatmazsam uyuyamıyorum.sağıma soluma yastık koydum yatagın içine.bi sağa dönüyom sarılıyom bi sola dönüyom sarılıyom.bi de yastığı iyice karnıma cekiyorum yüzüztü yatıyormuş gibi olmak için.ama bazen bi uyanıyorum yüzüstü dönmüşüm.karnım belim ağrıyo bayağa.benimkiler ikiz olduğu için çekiniyorum biraz ama tek olsaydı 4-5 aydan sonra yan yatardım,tabi karnın seni rahatsız etmezse

Ben de normalde hep yuz ustu yatarim. Uc ay bitene kadar da istedigim gibi yattim. Doktorum dort aya kadad serbestsin dedi ama simdi dikkaat etmeye calisiyorum. Yuz ustune yakin yan bir pozisyonda yatiyorum. Bebekler iyice buyuyunce de hamile yastigi aliriz artik :)

Dün 2li testi yaptırdım. C.tesi sonuç çıkacak. 4 günde sonuç çıkıyor yani. Yüzüstü 5.aya kadar yatacağım bişey olmazmış. Öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…