- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #10.621
Aynen cnm bende oyle arara bulnti kusma. Ve heycanli:))) iyim coksukur yarinda bizm ufakligin kontrlu var heycnliymbulantılııı
kusmalııı
ama mutlu heyecanlı meraklı : ))
sen nasılsın...
Cnm ya daha ogrenmedik insallh yarin ogreniyrz kiz mi erkekmi. HayirlisiylaMerhaba anneler artıkk yavaş yavaş cinsiyetler belli olmaya başladımııııı???
aynen ben de öyleyim.dün akşamdan beri başım ağrıyo bugün akşama doğru anca gecti.hamilelik takviminde yazıyor normal diye ama ilaçsız da cok zor oluyormuşKızlar geberiyorum baş ağrısından geçmiyor(((
Basina patates baglayinca geciyor diyolar hic denemedim isterseniz deneyinaynen ben de öyleyim.dün akşamdan beri başım ağrıyo bugün akşama doğru anca gecti.hamilelik takviminde yazıyor normal diye ama ilaçsız da cok zor oluyormuş
Canim pazar gun boyu ve gece ayni seyi yasadim.pazartesi bi kalktimki sanki boyle adet olunca iyice sökülünce beden rahatlar dinc hissedersin vucut tazelenir aynen o sekilde uyandim ve 2 gundur muhtesem iyiyim. Hic hamile hibi degilim. Cok kafama takildi yavruma biseymi oldu neden tum o gun boyunca rahatsiz oldum ve sonrasi bu kadar iyiyim diye kendimi yiyorum 2 gundur herkes 12. Haftayi devirdin gebeligin altin cagina grdin endiselenme diyor. Oyle olduguna inanmak istiyorum. Yrn kontrolum var stres korku merak ozlem heyecanla saat sayiyorum.Kızlaaar bugün sabahtan beri kasıklarımda bir ağrı var daha doğrusu vajina girişinde kramp gibi agri giriyor. Kanama yok ama. Gecer birazdan dedim doktoru aramadım ama gün boyu ağrıdınormal mi sizce?yasayan var mi boyle agri
Mrh bizde bugun gittik doktora ,oyle tam bakarken birden hareketlendi elleri ayaklari ,bence tesaduf oldu cunku ne cikolata ne tatli hicbisey yemeden gitmistim ,insallah bu kontrolunde denk gelir ,ben yegenime videoya al demistim esim yoktu yanimda iyk7 almisiz hic beklemiyoduk aslinda hareket eder diyeYa bende dün gitmiştim tam 10 haftalıktı. Ama biz hareket gormedik. Yani dr a sorma hiç gelmedi aklima. Acaba uyuyor muydu. Aç olarak gittim birde tatlı yemek gerekiyormuş sanirim. Ya da daha hareket etmeye başlamadi mi. Haftaya çarşamba kontrolüm var. Merak içindeyim inş. Bizde hayırlısıyla görürüz o tatlı hareketleri
Umarım yarın gecmis olur bu kramplar insan cok endiseleniyor. Benim daha randevuya 6günüm var ben napiyimmmCanim pazar gun boyu ve gece ayni seyi yasadim.pazartesi bi kalktimki sanki boyle adet olunca iyice sökülünce beden rahatlar dinc hissedersin vucut tazelenir aynen o sekilde uyandim ve 2 gundur muhtesem iyiyim. Hic hamile hibi degilim. Cok kafama takildi yavruma biseymi oldu neden tum o gun boyunca rahatsiz oldum ve sonrasi bu kadar iyiyim diye kendimi yiyorum 2 gundur herkes 12. Haftayi devirdin gebeligin altin cagina grdin endiselenme diyor. Oyle olduguna inanmak istiyorum. Yrn kontrolum var stres korku merak ozlem heyecanla saat sayiyorum.
Umarim sende iyisindir bebisin azcik simariyodur annecim ben burdayim diyodur. Korkma iyiyi dusun ki iyi gelsin
zaten her kontrol oncesi ayni stres heyecan merak korku sevinc oluyor ama bu sefer o krampvari sancinin korkusuda ustumde. Ama iyiyi dusuniyorum. Uslu bir yavrum var ve yarin bulusucaz kismetse teyzesi. Bende 3 gun beklemis oluyorum sen benim 2 katim bekliyceksin vakit gecmiyor gibi gorunuyor ama gelipte geciyor bile...Umarım yarın gecmis olur bu kramplar insan cok endiseleniyor. Benim daha randevuya 6günüm var ben napiyimmmSenin güzel haberlerini bekliyorummm insallah sağlıklı kıpır kıpır bebeğini görebilirsin yarin canım
Banada doktorum bugun plesanta asagida dedi sadece onu hatirliyoruu bikac sey daha soyledi bende dusuk tehlikesimi dedim yok dedi senin icin tehlikeli dogumda kanamayi durdurmak zor oluyor dedi ,yapilacak birsey olsa soylerdi herhalde bende saskinliktan sormadim sen sordun mu ,napicaz diyeKızlar sormuştum ama araya kaçtı sanırım. Bugün dr dediki plesanta aşağıya yerlesmis. O da kanama yapabilir dedi. Böyle birşey yaşayan var mı ya da duyan
İlk dogumum onccesi bende endiseliydim.Hic korkmayin kadinin yaratilisi bu sekilde.Dogum sonrasi soylediginiz hic bi sıkıntıyı yasamadim.Bana da sezeryan korkutucu geliyor tabi gerek olursa mecbur yapilacak.Allah saglikla kavustursun yavrunuzaCanım sezeryannda cok buyuk sıkıntıları var sonrasında. O bebek bir şekilde ordan cıkacak ya normal ya sezeryan hakkında hayırlısı olsun ama Kendini hiç korkutma hep pozitif dogum hikayelerini oku. Bence normal dogum bir kadının yaşayabilecegi en özel anlardan birisi dikişler cok kolay ıyıleşiyor bikere her işini yapabiliyosun ama karındaki yarayla ne egilebiliyorsun ne dogrulabiliyorsun. Hemoroid bende olmadı illaki olacak diye bişey yok. 40Indan sonra acı meslsine gelincede evet biraz zor oluyor ama bunun dogumla çokta alakası yok bence 40 gun artı birde son aylarda ilişki olmadıgnı düşünürsek acıması normal bence. Bak bana iki tane catır catır dogurdumeger kotu bişey olsa üçüncüyüde normal istermiyim.
Benimde cok agriyor.İlacda almiyorum gecmek bilmiyor.Kızlar geberiyorum baş ağrısından geçmiyor(((
Kızlar bas Ağrısi benim de ciddi bir problemim ama çok şiddetlenirse parol içiyorum doktor içebilirsin dedi yoksa kafamı duvara vurmak istiyorum. Bi de uykusuzluk problemim var. Yüzüstü yatamadigim icin gece sürekli uyanıyorum hatta bu sabah beste uyandım ve hala uyumadım. Siz yüzüstü uyuyo Musunuz? Ben mi pimpirikliyim?Benimde cok agriyor.İlacda almiyorum gecmek bilmiyor.
Normalde de migrenim var zaten.Hamileligimden beri agrilarim cok artti.Banada dr un verdigibilac hic etki etmiyor bende bosa kullanmayim diyorumKızlar bas Ağrısi benim de ciddi bir problemim ama çok şiddetlenirse parol içiyorum doktor içebilirsin dedi yoksa kafamı duvara vurmak istiyorum. Bi de uykusuzluk problemim var. Yüzüstü yatamadigim icin gece sürekli uyanıyorum hatta bu sabah beste uyandım ve hala uyumadım. Siz yüzüstü uyuyo Musunuz? Ben mi pimpirikliyim?
günaydın canımKızlar bas Ağrısi benim de ciddi bir problemim ama çok şiddetlenirse parol içiyorum doktor içebilirsin dedi yoksa kafamı duvara vurmak istiyorum. Bi de uykusuzluk problemim var. Yüzüstü yatamadigim icin gece sürekli uyanıyorum hatta bu sabah beste uyandım ve hala uyumadım. Siz yüzüstü uyuyo Musunuz? Ben mi pimpirikliyim?
Kızlar bas Ağrısi benim de ciddi bir problemim ama çok şiddetlenirse parol içiyorum doktor içebilirsin dedi yoksa kafamı duvara vurmak istiyorum. Bi de uykusuzluk problemim var. Yüzüstü yatamadigim icin gece sürekli uyanıyorum hatta bu sabah beste uyandım ve hala uyumadım. Siz yüzüstü uyuyo Musunuz? Ben mi pimpirikliyim?
aa bursadamısın benimde ailem bursada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?