2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Günaydııın herkesee..
Yağmur çamur geldik işe başladık..
Başağrısı olanlara kolaylıklarr.. Migreni olan biri olarak çok iyi bilirim yaşadığınızı mümkün olduğunda ağrınız olduğunda karanlık sakin bir ortam yaratmaya çalışın kendinize..
Malum ilaçta içilemiyor..
kontrolü olan anniş ve bebişlerden güzel haberler bekliyorumm : ))
Kasık ağrısını sormuş bir arkadaş herzaman olmamakla birlikte bu hamileliğimde ara ara ağrı hissediyorum
bebeğimin iriliği nedeniyle sezeryan olmuş biriyim gayet başarılıydı ve sonrası rahattı benim için.. Ancak bu bir doğum yöntemi değil bir ameliyat.. tek bir doğum yöntemi var oda normal doğum umarım rabbimbebeişler ve annişleri için en güzelini en hayırlısını yazmıştır..

güzel bir gün olsun annişler..

Dün geceki ağrı neydi ya kızlar Allah düşman başına vermesin, gözüm çıkıyor sandım
Oh çok şükür geçti. Bakalım bugün dr ye gidicem bebek iyimi , inşallah sorun çıkmaz.

guanaydin guzel anneler. hepinize musmutlu gunler olsun ins.
canim bende yuzustu yatmayi severim ama yatamiyorum karbimdaki sertligi hissedince yan yatiyorum sirt ustu ve yuzustu yatmak iyi degil. zaten son aylarda ozlediginiz seylerden bazilari sirtustu yuzstu yatmak ve doyasiya gerinmek olcak.

ikili test yapıcaktır dr un canım yaa ihmal etme sakın :)

Günaydın arkadaşlar 13. Haftasına girmiş biri olarak hala kusuyorum ve tükendim artık birde bunlara baş ağrısı eklendi resmen beynim deliniyor sanki zaten normalde de mahremim vardı parol falan etki etmedi dün geceyi çöktü geçirdim bu Arada yazılanları okudum da ben hep sırt üst yatıyorum bebeğime Zararlı mımıymış ? Zaten 15 gündür kontrole gitmedim Aklım bebişde inşallah iyidir ama kendimi suçlu hissettim şimdi cuma kontrolüm ve 2li testim var inşallah hepimizin için herşey çok çok güzel olur sıkıntılarımız geçer bebişlerimşz kucağımızda konuluruz yine burdan

Hayırlısı olsun.. hangi doktora gidiyorsunn ??
nerde yapıcaksın doğumunu belli mi??
ama doğum iznine çıkınça. bursaya ailemen yanına gidicem. orda yapıcam doğumu . bahar hastanesi en güvendiğim hastane.
izmitte iki tane bebek kaybettim.7 doktor gezdim ama hiç birinden tatmi olmadım

canım bebek büyüyünce yani 5 6aylik olunca sirtustu yattiginda diger organlarina baskisi oldugu icin sakincali diyorlar. Suan 3 kasik suyun icinde hic bisicik olmaz yatabildigin kadar yat bu aylarda

Nasılsın canım sen sorunların vardı bırazcık halledebıldınız mı baş agrın ondan da olabılır canım en degerlı sen ve bebegınsın bu dönemde cok kafaya takmamaya calıs lütfen eminim hiç kolay degıldır ama içindeki canlı için cok önemli genelde sol tarafına yatsan daha iyi canım sol tarafa yatıs bebege kan akımının en rahat saglandıgı yerdır bundan sonra dıkkat etmeye calıs sırt üstü yatmak gebelıkte cok saglıklı degıl canım hem anne hem bebeıs ıcın bundan sonra dıkkatlı olursan bişeycik olmaz

ama doğum iznine çıkınça. bursaya ailemen yanına gidicem. orda yapıcam doğumu . bahar hastanesi en güvendiğim hastane.
izmitte iki tane bebek kaybettim.7 doktor gezdim ama hiç birinden tatmi olmadım

Rabbim bu bebişinize kavuştursun :)
Hayırlı doğumlar olsun..
Peki İzmitte doktora gidiyorsun Bursada doğumu bilmediğin bir doktorlamı yapıcaksın
Anlamadım da??

Rabbim bu bebişinize kavuştursun :)
Hayırlı doğumlar olsun..
Peki İzmitte doktora gidiyorsun Bursada doğumu bilmediğin bir doktorlamı yapıcaksın
Anlamadım da??
bursaya her ay ailemin yanına geliyom.
o zaman ordada kontrol olcam
baharda hilal cankılıça gittim bi kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…