- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #10.661
günaydııınnnn..günaydın anneler....
Oh, zaten kan vermekten korkuyorumOlmazsısn canm sen daha 10 haftalıksın büyük ihtamalle 2 hafta sonraya cagırır se ikili test için
bence al canim ya tablomuz guncel guncel olsun :)Kizlar konuyu ben devralayim mi?
Aksama ladar evde bombos oturuyorum zaten. Fakat sadece cepten girebiliyorum. Cepten herseyi yapmak mumkun oluyor mu? Bilginiz var mi
Bundan sonra dikkat ederim şimdiye kadar Dr Um Hiç bir şey demedi bu konuda sorunlar eşim kendince normal hiç bir şey olmamış gibi davranıyor ama ben öyle yapamıyorum çok kırıldım ve onun ne bir özür ne başka bir şey yapmadan normal davranması daha sinir bozucu mide bulantısı ve başarısı ile okadar meşgulüm ki onu sallamıyorum odama giriyorum yatıyorum Bazense annemde kalıyorum ama artık ilime gitmeyi insan içine çıkmayı yani normal hayatıma Dönmeyi çok istiyorum elimde poşetle dolaşmakta. Sıkıldım banyo yapmak yeni yıkanmış bir şey giymek beni komalık olana kadar kusturuyor durum bu sorduğun için teşekkürlerNasılsın canım sen sorunların vardı bırazcık halledebıldınız mı baş agrın ondan da olabılır canım en degerlı sen ve bebegınsın bu dönemde cok kafaya takmamaya calıs lütfen eminim hiç kolay degıldır ama içindeki canlı için cok önemli genelde sol tarafına yatsan daha iyi canım sol tarafa yatıs bebege kan akımının en rahat saglandıgı yerdır bundan sonra dıkkat etmeye calıs sırt üstü yatmak gebelıkte cok saglıklı degıl canım hem anne hem bebeıs ıcın bundan sonra dıkkatlı olursan bişeycik olmaz
Teşekkürler okuyunca resmen kendimi suçlu hissetmiştim bebeğime zarar verecek bir şey mi yaptın die artık yine de daha dikkatli olurum zaten uyku diye bir şey yok gece ayrı dert sabah ayrı sıkıntı normale dönsem kilo alsam sabahları Güzelce giyinip işime gitsem hayal gibi geliyor artık banacanım bebek büyüyünce yani 5 6aylik olunca sirtustu yattiginda diger organlarina baskisi oldugu icin sakincali diyorlar. Suan 3 kasik suyun icinde hic bisicik olmaz yatabildigin kadar yat bu aylarda
Gecıcek canım inş az kaldı bikac hafta daha cekersın max sonra rahatlarsın inşBundan sonra dikkat ederim şimdiye kadar Dr Um Hiç bir şey demedi bu konuda sorunlar eşim kendince normal hiç bir şey olmamış gibi davranıyor ama ben öyle yapamıyorum çok kırıldım ve onun ne bir özür ne başka bir şey yapmadan normal davranması daha sinir bozucu mide bulantısı ve başarısı ile okadar meşgulüm ki onu sallamıyorum odama giriyorum yatıyorum Bazense annemde kalıyorum ama artık ilime gitmeyi insan içine çıkmayı yani normal hayatıma Dönmeyi çok istiyorum elimde poşetle dolaşmakta. Sıkıldım banyo yapmak yeni yıkanmış bir şey giymek beni komalık olana kadar kusturuyor durum bu sorduğun için teşekkürler
Günaydın :)günaydın anneler....
Sen bilirsin tabiki canım ama en azından ultrason muayenesine girseydin doktorun kanama alanına vs bakardı.Belki promolut diye progestan iğnesi var ondan verir belki.Ben geçen kaybettiğim gebelikte her gün kanamam oluyordu stresini çok iyi anlıyorum ama kontrollerini ihmal etme.Günaydın tatlı annisler :)
Hersey gönlünüzce olsun inşallah. Bu gece rüyamda çok tatlı bi erkek bebek gördüm ama kardeşimin ogluymus çok güzeldi maşallah ya :)
Bide bugün 2'li testim vardı gitmedim.moralimi bozmak istemiyorum.zaten kanamalı bi gebelik geçiriyorum bide onu düşünerek moralimi alt üst edemem.Ne gelirse Rabbimden başım gözüm üstüne :)
Sen bilirsin tabiki canım ama en azından ultrason muayenesine girseydin doktorun kanama alanına vs bakardı.Belki promolut diye progestan iğnesi var ondan verir belki.Ben geçen kaybettiğim gebelikte her gün kanamam oluyordu stresini çok iyi anlıyorum ama kontrollerini ihmal etme.
Amin canım :) Karnımdaki sağlıklı şimdilik bende kan pıhtılaşması varmış iğne kullanıyorum şimdi.Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah bebişlerimiziProgestan hap pruloton igne prognex igne hepsini kullanıyorum. Düşük riskim bitmiş bnm problem vajinal ultrasonla belli oldu polipe bağlı kanamalarim oluyor bebekte bir problem yok yani
Zeynep Kamil Hastanesinden randevu aldım ozellerde çözüm bulamadım bakım orası ne diycek yani suan daki kanamamin tek sebebi rahimdeki et beniymis
Rabbim seninde karnini en kisa zamanda sağlıklı bi bebisle doldursun inşallah canım
Ayy y inşallah kucağımiza alalım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bi şekildeAmin canım :) Karnımdaki sağlıklı şimdilik bende kan pıhtılaşması varmış iğne kullanıyorum şimdi.Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah bebişlerimizi
Doğum yöntemlerini araştırmaktan korkuyorum henüz. Hiç bakıp da huzursuz etmiyim kendimi diyorum, ama bu epidural anestezi ile normal doğum kulağa ne hoş geliyor :) hem normal hem acısı az diye düşünüyorum :)
Hadi yaBenim doktorum epidural ile normal doğumu hiç tavsiye etmedi, annenin bebeği itebilmesi için o acıyı çekmesi gerekiyor, yoksa anne itemiyor bebek harap oluyor dedi. Aslında ben de buna katılıyorum. Spora devam ediyorum normal doğum yapabilmek için, umarım uygun olur vücudum ve bebeğin kilosu =)
benimde 13 hafta aynen benimde devam bulantı kusma geçer geçer diolar ama bana hayal gbi geliyo 4. ayda rahatlamış bazıları biraz dha zamanımız var gliba bende karnımın üstüne yatıyodum ama korkudan yatmıyorum eşimde görünce kızıyo yan yatmayı dene ben ikiliyi 11. haftada yaptırdım bişeyi yoktur merak etme gidip hareketlerini gördüğünde unutursun herşeyiGünaydın arkadaşlar 13. Haftasına girmiş biri olarak hala kusuyorum ve tükendim artık birde bunlara baş ağrısı eklendi resmen beynim deliniyor sanki zaten normalde de mahremim vardı parol falan etki etmedi dün geceyi çöktü geçirdim bu Arada yazılanları okudum da ben hep sırt üst yatıyorum bebeğime Zararlı mımıymış ? Zaten 15 gündür kontrole gitmedim Aklım bebişde inşallah iyidir ama kendimi suçlu hissettim şimdi cuma kontrolüm ve 2li testim var inşallah hepimizin için herşey çok çok güzel olur sıkıntılarımız geçer bebişlerimşz kucağımızda konuluruz yine burdan
Tabi ki en güzeli normal doğum fakat normal doğum yapmak için dayanıklı olmayanlar içinde güzel bir yöntem. Doktor epidural iğnesini yapmadan önce ikinabilme gücüne bakıp ona göre yapıyor. Ben epidural anestezinin seminerine katılmıştım ve hiçbir sorun yaşamadımBenim doktorum epidural ile normal doğumu hiç tavsiye etmedi, annenin bebeği itebilmesi için o acıyı çekmesi gerekiyor, yoksa anne itemiyor bebek harap oluyor dedi. Aslında ben de buna katılıyorum. Spora devam ediyorum normal doğum yapabilmek için, umarım uygun olur vücudum ve bebeğin kilosu =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?