2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canim gecmis olsun benimde gecen haftadan beri ist3n eve gelince kasiklrmda agri oluo cok idrara cikmiorm normal cikiorm ama cok su icmeme ragmen idrarim dedign gbi koyu. bakalm bende gaftaya gidicem zaten dr a ozaman soraym yanmam filab yok cunku ama agri oluo

SELAMM KIZLAR... 3-4 GÜNDÜR ELLERİM VE AYAKLARIMDA ŞİŞME VAR.MASA BAŞINDA ÇALIŞIYORUM ACABA SICAKLARLA MI ALAKALI VARMI ŞİŞEN BENİM GİBİ DAHA ERKEN DEĞİLMİ SANKİ YA
Sıcaklardan oluyor. Ya çok oturmaktan ya ayakta çok durmaktan. bende öyle oluyor. ki benim hamilelik öncesi de oluyordu. o yüzden ona bağlamıyorum. ama tabi onunda etkisi vardır.

banada günde bir defa verdi. aç karnına içiyorum.

gribi kaptım maalesef. akşam burun akıntısı tıkanıklık ve ateş. uyuyamadım. elimi yüzümü yıkadım da rahatladım.
ballı limon yaptım ılık suda onu içtim. sabah tuzlu suyla gargara yaptım. bir kaşık bal yedim. akşamki kadar çok acımıyor şuan boğazım. burnum akıyor. bazen kulaklarımın arkasından ağrı giriyor. sonra geçiyor.
işe geldim halsizlik yok ama şuan sonra ne olur bilmiyorum.

bende bu yatma şeklini sordum doktoruma. hiçbir önemi yok dedi bana. özele gidiyorum. op.dr kendisi. bebek su içinde, sen nasıl yatarsan yat onu etkilemez dedi. nasıl rahat eidyorsan öyle yat. bende bir sağıma bir soluma yatıyorum. bazen sırtüstü yatıyorum ama o zaman belim kitleniyor maalesef. :))

günaydınlar bu arada cümleten.
Allah cümlemize şifa ve afiyet versin.

Bugüne randevu vermişti zaten testleri yapcaklarmış yine tetanozu bilmiyorum henüz nezaman yapacaklar

Canım sırt boyun tutulması bende nerdeyse 2 haftada bir olur.. Malesef ne hamileyken ne emzirirken ilaç kullanamadığım için zeytin yağıyla falan masaj yaptırıyorum, sık sık yastık değiştiriyorum.. hala uygun yastığı da bulamadım. Bi de unutmaya çalışıyorum ağrıyan yerimi. Yoksa aklım sürekli orada oldukça hiç azalmıyor ağrı.

BAYANLAR YAZILANLARI SUREKLI OKUYUP TAKIP ETMEKTEYIM YALNIZ HERKEZIN HERKEZE SORDUGU BEBEGIN CINSIYETI.KACINCIGI BEBEGI VE HANGI ILACLARI ICTIGI.BIRBIRIMIZE YARDIMCI OLMAK ADINA SADECE BUNLARI YAZIP KISACA OZET GECSEK DAHA FAYDALI OLCAZ BIRBIRIMIZE..3 SORUYU CEVAPLARSAK DAHA IYI OLUR DIYE DUSUNUYORUM..BASLAMAK GEREKIRSE ILK BEN YAZAYIM...
1 OGLUM VAR 2.SI KIZ GELIYOR
ICTIKLERIM FOLIK ASIT
MALTOFER KAN ILACI

ılk çocuk olacak.sabah burda okumuştum çikolata ve su içtim başka doktora gittim çocuk bu defa dönüktü doktor erkeğe benzettim dedi.bakalım ne çıkack cumartesi özele gidecez ordakide ne diyecek merak ediyorum.

ben sağda ya da solda yatıyorum ama hep uyanıyorum kasık ağrımbacak ağrılarım oluyor malesef, sırt üstü yatsam sorun yok
Bende öyleyim canım göbeğim kopçak gibi oluyo yan yatınca Ama sırt üstü yatınca da vicdan yapıyorum bebişe kan akışı iyi olmuyodur diye sonra koca gece yatakta dönüyorum

bndende 3 lü tet istedi bugun

canim yaa cok gecmis olsn kiz sucuk disarda yenirmi onlar en ucuzunu aliodur bide pistimi pismedimi ii. cok sukir ki atlatmissin canim benim ya tekrardan cok gecms olsn

evet canim bebislerimizi allah im korusun kem gozden

geçmiş olsun canım güvendiğin kasaptan al sucuğu kasap sucuğu olsun

Bende öyleyim canım göbeğim kopçak gibi oluyo yan yatınca Ama sırt üstü yatınca da vicdan yapıyorum bebişe kan akışı iyi olmuyodur diye sonra koca gece yatakta dönüyorum

aynen canım yaaa hatta gece uyanıyorum oturuyorum uykum kaçıyor benimde göbeğimin altı özellikle acıyor napıcaz bilmiyorum yaw Allah yardımcımız olsun :)))))

ilk bebek ve erkek :) decavit ve ferplex kan ilacı ama kan ilacı bulantı yapıyor diye fazla içemiyorum :)

Kızlar günaydın belim o kadar çok ağrıyor ki ne oturabiliyorum ne gezebiliyorum((
Birde çok afedersiniz ilişkinin ardından 1 hafta geçmesine rağmen rahmim sızlıyor ve sanki açıldı gibi böyle olması normal mi acaba?(((

canım sanırım normal rahim iyice yukarı çıkıyormuş bel ağrısı falan bende bayadır var halada var gitmedi, kasık ağrılarım arttı gece uyurken bacağım ağrıyor doktora sorucam ama bir arkadaş sormuş doktoru normal demiş, ama genede doktorumuza sormakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…