2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım ultrason doktorun odasında.. O yüzden sıra falan yok.. Bi şansını dene bakalım 1 ay çok uzun oluyor çünkü:)) Gerçi devletteki ultrasonlar o kadar ayrıntılı değil ama olsun iyi olduğnu duymak bile güzel

aynen canım hayırlı ve sağlıklı olsunlar da yeterki

1 ay çok uzun oluyor ve geçmiyor gerçekten, şansımı denicem bir kere hatta birazdan randevu alıcam doktora :))

Günaydın kızlar. Benim göbegim büyüdü biraz. Normal pantolonlarm rahatsz edyr. Daha erken dgl mi? Sizde durum ne?

Günaydın kızlar. Benim göbegim büyüdü biraz. Normal pantolonlarm rahatsz edyr. Daha erken dgl mi? Sizde durum ne?
Canım benim de bu hafta çok fena, sabahları dümdüz olan karnım artık daha belirgin hale geldi ve normalde giydiğim pantalolarla rahat edemiyorum.. Bugün önceden bol gelen bi pantolonum vardı onu buldum giydim... Hafta sonu alışveriş yapcam biraz biraz kendime:)

ben her hafta foto çekiyorum, bu hafta göbüşüm sivrileşti çok komik duruyor fotolardna anlıyorum büyümüş, ama kıyafetlerimi 10. haftadan beri giyemiyorum hepsini değiştirdim
7 kilo aldım gerçi xs bedendim ahh o günlerim ahhh

Son düzenleme:
ben de geçen hafta sonu tüm gün hissetmiştim şimdi tık yok hafta içi bebe anlıyor işe geldiğimi o bile karışmıyor amaan anne sen çalış ben uyuycam die herhalde
Benim de çok nadir ara sıra her gün değil... :) Bak bebişin çok anlayışlı hiç rahatsız etmiyor seni.. Ama bir bilse onun dokunuşlarıyla çok mutlu olacağını:))

beni
m lekelenme dışında kanamam oldu parça düşürdüm 2 kere başıma geldi.Yatıp dinlenmelisin ben sürekli yatıyorum progestan kullanıyorum.Allaha şükür bebişim iyi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…