- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.301
aile hekimliğine kayıt oldum canımda tetanoz aşısı vurulacak doktoruna sor izin verirse gel vuralım dedi. onu konuşuyoduk. sanırım vurdurmayacağım.ben kaçırdım ne canım o
aile hekimliğine kayıt oldum canımda tetanoz aşısı vurulacak doktoruna sor izin verirse gel vuralım dedi. onu konuşuyoduk. sanırım vurdurmayacağım.
insallah güzel hayırlı sonuçlar alırsın canım,
ben de bu cuma gidiyorumCRAZYBEL 18+0 olmuş oluyorum, erken gibi geldi bana ama bakalım bebek 1 hafta önden gittiği için 19 +0 olmuş gibi olcam
hayırlısıyla sende güzel sonuç alırsın canım.hem fenamı yarım saatten fazla bebişlerimizi görücezinsallah güzel hayırlı sonuçlar alırsın canım,
ben de bu cuma gidiyorumCRAZYBEL 18+0 olmuş oluyorum, erken gibi geldi bana ama bakalım bebek 1 hafta önden gittiği için 19 +0 olmuş gibi olcam
valla bilmiyorum ki ben doktora sorduğumda 20. haftaya bi gelelim düşünürüz dedi. sanırsam vurdurma dicek.zararlı mı canım bende sorucam doktora gittiğimde, bende vurdurmayabilirim
cnm kadın dogumcuna git, idrar testi istetir zaten, en kötü ürolojiye yönlendirir, hastaneye gitmen lazım amabu arada ben hala hastaneye gitmedim hangi bölüme gideceğimi bilmiyorum kızlar bi yardım edin ya. idrarımı çok zor yapıyorum. kasıklarıma ağrı giriyo yaparken. çok varmış gibi gidiyorum tuvalete azcık yapıp kalkıyorum. enfeksiyondan şüpheleniyorum ama kadın doğumcuma mı gideyim acaba yoksa patlayacam tıkandı sanırım bi yerler
öyleler teyzesi, ama ben onun tekmesini bile özlüyorum nasıl hasretim ona bir bilse her gece gündüz onunla olmak yetmiyorBenim de çok nadir ara sıra her gün değil... :) Bak bebişin çok anlayışlı hiç rahatsız etmiyor seni.. Ama bir bilse onun dokunuşlarıyla çok mutlu olacağını:))
Aynen öyle elim sürekli karnımda, yatağa yattığımdaki ilk işim:))) Ahhh insan anne olunca gerçekten anlıyormuş bazı şeyleri:)))öyleler teyzesi, ama ben onun tekmesini bile özlüyorum nasıl hasretim ona bir bilse her gece gündüz onunla olmak yetmiyor
ılk çocuk olacak.sabah burda okumuştum çikolata ve su içtim başka doktora gittim çocuk bu defa dönüktü doktor erkeğe benzettim dedi.bakalım ne çıkack cumartesi özele gidecez ordakide ne diyecek merak ediyorum.[/QUO
Allah gönlüne göre versin arkadaşım, bana da erkek bulgusuna rastlamadım dedi ama bu kesin kız olacak demek değil dedi, ben de hep erkek hissettim ama kız da olsa fark etmez, kesin öğrenince paylaşırsın merak ettim
Ben yazmistim cikolata suyu gosteriyo cinsiyeti..ama canim cok sasirdim acikcasi bak ilk cocugun benimde ole..banada erkek dediler kaynanama pipisini gosterms dokyor hatta ama suan kiz hatta yuzde yuz genital organi herseyi belli 3doktorda kiz dedi biri yuzde 90 diger ikisi yuzde yuz dedi..cin rus takvimi erkek dio ruyada beni gormusler daha hamile kalmadan oglum oluyms ben altim goruyodum sonra yuzuk testi yapiom hala ileri geri hareket ediyo bicaga oturdum butun hersey erkek diyodu bitek kalcam cikti ve hamileligm zor geciyodu esim cok istiyodu tabi umutlandi bukadar seyden sonra ama kiz oldugunu duyunca uzuldu basta sonra arkadasini hatrlattim toparlafi kendini sarildi kizina kizimizi cokkk seviyoruzzz prensesimiz geliyoo:)simdi geleyim arkadasina arkadasinin bi oglu olmustu kalbi delik ve damarlari tiklaliydi dogunca anlasildi sonra istanbula tedaviye gittiler maddi manevi yikildilar ama cocuk iyilesti onemli olan buydu neyse geldiler aradan bikac ay gecti ve cocuk kanepeden dusmis bigun ve kafasini carpip beyin kanamasi gecirdi burda kizlardanda dua istedim annesini tanimam ama cok zor sonuc olarak cocugu kaybettiler bikac gun yogun bakimda kaldiktan sonra..simdi ne denilirki o anneye kiz olsun erkek olsn mu saglikli olsun mu hep hayirlisini isteyelim canim saglikli olsunlarda ne farkeder rabbimin gucune gitmesin.. Cok uzun oldu amaılk çocuk olacak.sabah burda okumuştum çikolata ve su içtim başka doktora gittim çocuk bu defa dönüktü doktor erkeğe benzettim dedi.bakalım ne çıkack cumartesi özele gidecez ordakide ne diyecek merak ediyorum.
Zeynep ismini seviyorum ama bizden önce davranıp koydularBenim kızımın adı Zeynep Ece belki fikir olur.....oglusun da ismi Ali İsmail olacak Allah kısmet ederse
çok üzücü bir olay Allahım sabır versin o anne babaya.Herşeyin hayırlısı Allah kızında erkeğinde hayırlısını versin inşallahBen yazmistim cikolata suyu gosteriyo cinsiyeti..ama canim cok sasirdim acikcasi bak ilk cocugun benimde ole..banada erkek dediler kaynanama pipisini gosterms dokyor hatta ama suan kiz hatta yuzde yuz genital organi herseyi belli 3doktorda kiz dedi biri yuzde 90 diger ikisi yuzde yuz dedi..cin rus takvimi erkek dio ruyada beni gormusler daha hamile kalmadan oglum oluyms ben altim goruyodum sonra yuzuk testi yapiom hala ileri geri hareket ediyo bicaga oturdum butun hersey erkek diyodu bitek kalcam cikti ve hamileligm zor geciyodu esim cok istiyodu tabi umutlandi bukadar seyden sonra ama kiz oldugunu duyunca uzuldu basta sonra arkadasini hatrlattim toparlafi kendini sarildi kizina kizimizi cokkk seviyoruzzz prensesimiz geliyoo:)simdi geleyim arkadasina arkadasinin bi oglu olmustu kalbi delik ve damarlari tiklaliydi dogunca anlasildi sonra istanbula tedaviye gittiler maddi manevi yikildilar ama cocuk iyilesti onemli olan buydu neyse geldiler aradan bikac ay gecti ve cocuk kanepeden dusmis bigun ve kafasini carpip beyin kanamasi gecirdi burda kizlardanda dua istedim annesini tanimam ama cok zor sonuc olarak cocugu kaybettiler bikac gun yogun bakimda kaldiktan sonra..simdi ne denilirki o anneye kiz olsun erkek olsn mu saglikli olsun mu hep hayirlisini isteyelim canim saglikli olsunlarda ne farkeder rabbimin gucune gitmesin.. Cok uzun oldu ama
Bende yatınca hıssettım sırt ustu ama cok guzeldı hıssetmek sıpalar ıstedıklerı zaman hıssettırıyolar ::))canım duruştan kaynaklanıyor, ben sadece koltığa sırtımı yaslayıp ayaklarımı uzatınca hissedebiliyorum o da her zaman değil tabi
neeeeee dikkat et bogazınaaaKızlarr cok fazla buz yiyorum ya
Bende yatınca hıssettım sırt ustu ama cok guzeldı hıssetmek sıpalar ıstedıklerı zaman hıssettırıyolar ::))
Yeme canım. Benim bir tanıdığım doğum yaptığında yanındaki bayanın bebeği öksürüyormus anneside yaninda kizina kiziyormus.o kadar buz yedi ki bebek doğduğunda hasta diye.cok sasirmistim bende ama o kadar buz bebeği hasta etmiş.Kızlarr cok fazla buz yiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?