- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.321
valla sorma canim. bugun is yerindede bakanliktan geldiler yogun. bide ustune ustluk dr bana en son gttgmde demedi ayrintiliyi 15 gun oncesinden randevu alinio die de aramadim saolsn sizden ogrenmesem kimsenin bana bisi diyecegi yok. herkes isini halledene kadr isine kadar. okadar sinirliyimki suan dr aradim kari cikmaya tenezzulu etmedi bide sekreteri devlet hastanesinden randevu al die akil verio senin kadr aklim var benim dedim. ozelde randevu bulamıyorum devlette nasi bulucam dedim. 10 eylule sıra veriolar tam 24 bitio 25 e giriom kari gec degil dio. dr mu degistirdim suandan itibaren bana telde cikmayan kariyi napim ben cok sinirliyim cok kizlar varya dr suan parcalayabilirim.kıyamam canım ya bu haldeyken hem iş hem misafir zor gerçekten, bende çalışıyorum ve zorlanıyorum aynı canım, Allahtan misafir çok gelmiyor, ben koltukta ayaklarımı uzatınca ya da koltukta oturunca sırtımı yaslayınca hissediyorum, yoksa benimkide fazla hareket etmiyor kerata :))
Ben yazmistim cikolata suyu gosteriyo cinsiyeti..ama canim cok sasirdim acikcasi bak ilk cocugun benimde ole..banada erkek dediler kaynanama pipisini gosterms dokyor hatta ama suan kiz hatta yuzde yuz genital organi herseyi belli 3doktorda kiz dedi biri yuzde 90 diger ikisi yuzde yuz dedi..cin rus takvimi erkek dio ruyada beni gormusler daha hamile kalmadan oglum oluyms ben altim goruyodum sonra yuzuk testi yapiom hala ileri geri hareket ediyo bicaga oturdum butun hersey erkek diyodu bitek kalcam cikti ve hamileligm zor geciyodu esim cok istiyodu tabi umutlandi bukadar seyden sonra ama kiz oldugunu duyunca uzuldu basta sonra arkadasini hatrlattim toparlafi kendini sarildi kizina kizimizi cokkk seviyoruzzz prensesimiz geliyoo:)simdi geleyim arkadasina arkadasinin bi oglu olmustu kalbi delik ve damarlari tiklaliydi dogunca anlasildi sonra istanbula tedaviye gittiler maddi manevi yikildilar ama cocuk iyilesti onemli olan buydu neyse geldiler aradan bikac ay gecti ve cocuk kanepeden dusmis bigun ve kafasini carpip beyin kanamasi gecirdi burda kizlardanda dua istedim annesini tanimam ama cok zor sonuc olarak cocugu kaybettiler bikac gun yogun bakimda kaldiktan sonra..simdi ne denilirki o anneye kiz olsun erkek olsn mu saglikli olsun mu hep hayirlisini isteyelim canim saglikli olsunlarda ne farkeder rabbimin gucune gitmesin.. Cok uzun oldu ama
neeeeee dikkat et bogazınaaa
Buz aşeriyorum resmen ya. Havalar da çok sıcak tetikliyor içim yanıyor sankiYeme canım. Benim bir tanıdığım doğum yaptığında yanındaki bayanın bebeği öksürüyormus anneside yaninda kizina kiziyormus.o kadar buz yedi ki bebek doğduğunda hasta diye.cok sasirmistim bende ama o kadar buz bebeği hasta etmiş.
valla sorma canim. bugun is yerindede bakanliktan geldiler yogun. bide ustune ustluk dr bana en son gttgmde demedi ayrintiliyi 15 gun oncesinden randevu alinio die de aramadim saolsn sizden ogrenmesem kimsenin bana bisi diyecegi yok. herkes isini halledene kadr isine kadar. okadar sinirliyimki suan dr aradim kari cikmaya tenezzulu etmedi bide sekreteri devlet hastanesinden randevu al die akil verio senin kadr aklim var benim dedim. ozelde randevu bulamıyorum devlette nasi bulucam dedim. 10 eylule sıra veriolar tam 24 bitio 25 e giriom kari gec degil dio. dr mu degistirdim suandan itibaren bana telde cikmayan kariyi napim ben cok sinirliyim cok kizlar varya dr suan parcalayabilirim.
ŞanlıurfaBiri buz yeme ihtiyacından bahsetmiş, okuduğum bir kitapta bazı kadınların canı kil, kül, toprak, kâğıt, sıva gibi yiyecek olmayan maddelere aşerer buna pika sendromu yada yabancı madde yeme aliskalingi denir, vücutta genelde demir eksikliği varsa yaşanır, aynı şekilde buz yeme ihtiyacı da demir eksikliğiniz olduğunu gösterir doktorunuza soyleyin ( tabi alev alev yanan bir şehirde yaşamaktan kaynaklı değilse)
eylulin 10 una randevu var 24 bitio 25 e giriom bu 20 24 haftalar arasi yapilmiomuydu. kiz dr a soruo dr ole cvp verio bi tenezul edip almadi teli. birsuru kufur ettim valla cok canim sikildi kizida hasladim. sizde bisi demednz dedim demisizdr dedi deseniz ben bu halde olmazdm dedim kapadi cenesini. burda yazmasanz haberim yok. bilgilendirende olmadi saolsn. ben herkesn herseyine kosuyorum ama bi allahn kulu uyaramadi beni. okadr sinirliyim ki anlatamam basima agrilar girdi. allah bildigi gbi yapsin onlariayy hakaten canım çok sinir bozucu ya birde özel hastane olucak yuhh gerçekten ama sen üzmemeye çalış kendini canım, hallolur Allahın izniyle,ama iyi olmuş değiştirmen doktorunu gerçekten
:)) buz daha iyi ama sen gene bir doktoruna söyleAy ben pika sendromu mu olmuşum şimdi.Ne gülerdim pecete toprak falan yiyenlere. Benimki yine mantıklı.
eylulin 10 una randevu var 24 bitio 25 e giriom bu 20 24 haftalar arasi yapilmiomuydu. kiz dr a soruo dr ole cvp verio bi tenezul edip almadi teli. birsuru kufur ettim valla cok canim sikildi kizida hasladim. sizde bisi demednz dedim demisizdr dedi deseniz ben bu halde olmazdm dedim kapadi cenesini. burda yazmasanz haberim yok. bilgilendirende olmadi saolsn. ben herkesn herseyine kosuyorum ama bi allahn kulu uyaramadi beni. okadr sinirliyim ki anlatamam basima agrilar girdi. allah bildigi gbi yapsin onlari
Benimki ortadaki oluyor, eşimEki Görüntüle 1598890 le bu kanıya vardık,,
Günaydın kızlar. Benim göbegim büyüdü biraz. Normal pantolonlarm rahatsz edyr. Daha erken dgl mi? Sizde durum ne?
seydacım ben yaklasık 2 aydır hamıle pantolonu gıyıorum , 2. ayımda fln göbegım öyle cok buyumeye basladıkı normal pantolonlarım hayatta olmadı . bence senınkı geç bile olmuş yanı cok normal :)
Aynen benimki de ortadaki gibi:))Benimki ortadaki oluyor, eşimEki Görüntüle 1598890 le bu kanıya vardık,,
canım bizde bugün gidicez eşimle almaya nasipse :))
elifcim hiç dolanma direk lcw gir , ordan 2 kumas bı kot pantolon aldım , okadar rahatkı hem uygun :)
benim gideceğim yer randevu veriyor ama biraz pahalı canım istersen telefonunu veririm fsm de yervalla sorma canim. bugun is yerindede bakanliktan geldiler yogun. bide ustune ustluk dr bana en son gttgmde demedi ayrintiliyi 15 gun oncesinden randevu alinio die de aramadim saolsn sizden ogrenmesem kimsenin bana bisi diyecegi yok. herkes isini halledene kadr isine kadar. okadar sinirliyimki suan dr aradim kari cikmaya tenezzulu etmedi bide sekreteri devlet hastanesinden randevu al die akil verio senin kadr aklim var benim dedim. ozelde randevu bulamıyorum devlette nasi bulucam dedim. 10 eylule sıra veriolar tam 24 bitio 25 e giriom kari gec degil dio. dr mu degistirdim suandan itibaren bana telde cikmayan kariyi napim ben cok sinirliyim cok kizlar varya dr suan parcalayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?