2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

valla sorma canim. bugun is yerindede bakanliktan geldiler yogun. bide ustune ustluk dr bana en son gttgmde demedi ayrintiliyi 15 gun oncesinden randevu alinio die de aramadim saolsn sizden ogrenmesem kimsenin bana bisi diyecegi yok. herkes isini halledene kadr isine kadar. okadar sinirliyimki suan dr aradim kari cikmaya tenezzulu etmedi bide sekreteri devlet hastanesinden randevu al die akil verio senin kadr aklim var benim dedim. ozelde randevu bulamıyorum devlette nasi bulucam dedim. 10 eylule sıra veriolar tam 24 bitio 25 e giriom kari gec degil dio. dr mu degistirdim suandan itibaren bana telde cikmayan kariyi napim ben cok sinirliyim cok kizlar varya dr suan parcalayabilirim.

Biri buz yeme ihtiyacından bahsetmiş, okuduğum bir kitapta bazı kadınların canı kil, kül, toprak, kâğıt, sıva gibi yiyecek olmayan maddelere aşerer buna pika sendromu yada yabancı madde yeme aliskalingi denir, vücutta genelde demir eksikliği varsa yaşanır, aynı şekilde buz yeme ihtiyacı da demir eksikliğiniz olduğunu gösterir doktorunuza soyleyin ( tabi alev alev yanan bir şehirde yaşamaktan kaynaklı değilse)

ay neler yasamışlar ya Allah korusun =/

neeeeee dikkat et bogazınaaa

Buz aşeriyorum resmen ya. Havalar da çok sıcak tetikliyor içim yanıyor sanki
Bebeğe zararsa yemiyim o zaman. Bana sadece göbek yapar diyolardı.

ayy hakaten canım çok sinir bozucu ya birde özel hastane olucak yuhh gerçekten ama sen üzmemeye çalış kendini canım, hallolur Allahın izniyle,ama iyi olmuş değiştirmen doktorunu gerçekten

Şanlıurfa
Demir ilacım var da pek düzenli kullanamıyorum bulantı yapıyor diye.

ayy hakaten canım çok sinir bozucu ya birde özel hastane olucak yuhh gerçekten ama sen üzmemeye çalış kendini canım, hallolur Allahın izniyle,ama iyi olmuş değiştirmen doktorunu gerçekten
eylulin 10 una randevu var 24 bitio 25 e giriom bu 20 24 haftalar arasi yapilmiomuydu. kiz dr a soruo dr ole cvp verio bi tenezul edip almadi teli. birsuru kufur ettim valla cok canim sikildi kizida hasladim. sizde bisi demednz dedim demisizdr dedi deseniz ben bu halde olmazdm dedim kapadi cenesini. burda yazmasanz haberim yok. bilgilendirende olmadi saolsn. ben herkesn herseyine kosuyorum ama bi allahn kulu uyaramadi beni. okadr sinirliyim ki anlatamam basima agrilar girdi. allah bildigi gbi yapsin onlari

aynen canım hem fırçayı yedikten sonra onlara da ders olmuştur bu durum. benim ilk doktorum yaptır dedi,ikinciside gerek yok dedi benim de kafam çok karıştı canım ya napsam bilemedim

Günaydın kızlar. Benim göbegim büyüdü biraz. Normal pantolonlarm rahatsz edyr. Daha erken dgl mi? Sizde durum ne?

seydacım ben yaklasık 2 aydır hamıle pantolonu gıyıorum , 2. ayımda fln göbegım öyle cok buyumeye basladıkı normal pantolonlarım hayatta olmadı . bence senınkı geç bile olmuş yanı cok normal :)

benim gideceğim yer randevu veriyor ama biraz pahalı canım istersen telefonunu veririm fsm de yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…