2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benimde gobegimin altı aciyo yaa son 1 haftadir esimde rahin buyuo ondandr dio

aynen canım benim eşimde aynını dedi,bunlar bizden daha bilinçli :))) ama insan rahatsız oluyor acıdığında acaba bişey mi oldu diye, Allahtan hareketlerini hissedebiliyoruz artık,hareket edince rahatlıyorum

Evet banada normal gibi geldi ama çok rahatsız edici yaaaa(( Neyse ki bebişlerimiz iyi olsunda ne yapalım çekeceğiz artık bel ağrısınıda... Ama ben hafta sonu gideceğim o zaman sorayım olmazsa

aynen canım benim eşimde aynını dedi,bunlar bizden daha bilinçli :))) ama insan rahatsız oluyor acıdığında acaba bişey mi oldu diye, Allahtan hareketlerini hissedebiliyoruz artık,hareket edince rahatlıyorum
isin tuhaf i benimki cok sakin. 2 gnde bi hissediom hareketini. bu sabah hissettm yine. bende cok sakinmisim anne karninda annem bazen karnina dokunurmus öldü mü die hareket ozaman edermisim. benimkide ayni sikistiriyorum onu soluma yatip ozaman kipirdanio sipam valla sorma o ole diince sinir oluom agrim oluo diorm die ama adam ne yapsin. bugun benmde uzerimde nasi halsizlik var ise zor geldim. bide misafrm var napcam bilmiom

kıyamam canım ya bu haldeyken hem iş hem misafir zor gerçekten, bende çalışıyorum ve zorlanıyorum aynı canım, Allahtan misafir çok gelmiyor, ben koltukta ayaklarımı uzatınca ya da koltukta oturunca sırtımı yaslayınca hissediyorum, yoksa benimkide fazla hareket etmiyor kerata :))

Biraz önce küçücük bir dokunuş hissettim ayyy nasıl bişeydir bu yaaaa:)))

senin yakınmış canım ben 24ünde gidicem daha çok var ya
Ben hem devlete gidiyorum hemde özele gidiyorum canım, o yüzden sanki 15 güne bir gidiyormuş gibi oluyorum:)))Mesela devletteki vitamin falan vermedi, özeldeki verdi ama devlet troidim ile baya ilgilendi, özeldeki ilgilenmedi.. Böyle böyle orta yolu buluyorum:))

aaa çok mantıklı canım bende devlete gideyim ozaman, ama ultrasonda falan sıra oluyor mu

Gunaydinnnn dun dr konrrolumu vardı oğlum annemle ciktuk yola oğlum kiz kardeşim olsun diyordu kapida heycanla bekliyordu icerde bdn heywcan erkek deyince kaldim cok sukur saglikli iyiydi hersey ama herkes bana kuzun olacak bwlli deyip durdu oyle etkisinde kamusimki sasurdim valla oglum duyunca aglamakli oldu artik anlattim erkekte kızda farketmez saglikli olmasi onemli diye ama hala umudu var oglymu belki degisir anne diyor:) bizdekoc gibi eerkek geliyorrrr esim bile inanamadi ya erkege kuz istiyirdu beni. Icimdende kuz geciyirdu ne yalan soyleyim ama hayirlisi artik bizde böyle canlarim

aaa çok mantıklı canım bende devlete gideyim ozaman, ama ultrasonda falan sıra oluyor mu
Canım önceden randevu alıyorum ben, bazı hastanelerde ultrason sırası oluyormuş ama burda öyle değil, doktora muayeneye girdiğinde ultrasona da giriyorsun aynı zamanda... O yüzden pek beklemiyorum birde her gttiğimde kan veriyorum ortalama 30 dk içinde çıkıyorm hastaneden:)

ultrason doktorun odasında sanırım dimi canım, burdaki hastane de ben daha önce mide için gitmiştim ultrason vermişlerdi alt katta bir sürü sıra beklemiştim, doktorun odasında da varsa çok iyi canım, bende araştırayım senin gibi yapayım :)))

Ben bir kez hissettim ve cok duygulanmıstım oda ıkı gun once hala hissedemedim normal mi ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…