- 6 Mayıs 2013
- 940
- 1.283
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.261
benimde gobegimin altı aciyo yaa son 1 haftadir esimde rahin buyuo ondandr dioaynen canım yaaa hatta gece uyanıyorum oturuyorum uykum kaçıyor benimde göbeğimin altı özellikle acıyor napıcaz bilmiyorum yaw Allah yardımcımız olsun :)))))
benimkide acio sanki ip gbi bisi cekilio gobegimdenbenimde gobegimin altı aciyo yaa son 1 haftadir esimde rahin buyuo ondandr dio
benimde gobegimin altı aciyo yaa son 1 haftadir esimde rahin buyuo ondandr dio
Bende folik asid ve maltofer kan ilacı kullanıyorum.ilk bebek ve erkek :) decavit ve ferplex kan ilacı ama kan ilacı bulantı yapıyor diye fazla içemiyorum :)
Evet banada normal gibi geldi ama çok rahatsız edici yaaaacanım sanırım normal rahim iyice yukarı çıkıyormuş bel ağrısı falan bende bayadır var halada var gitmedi, kasık ağrılarım arttı gece uyurken bacağım ağrıyor doktora sorucam ama bir arkadaş sormuş doktoru normal demiş, ama genede doktorumuza sormakta fayda var
Bende folik asid ve maltofer kan ilacı kullanıyorum.
3 oğlum 1 kızım var. Çok istedim kızımın bir kız kardeşi olsun. Ama nasip olmadı. Bu da erkek...
senin yakınmış canım ben 24ünde gidicem daha çok var yaEvet banada normal gibi geldi ama çok rahatsız edici yaaaa(( Neyse ki bebişlerimiz iyi olsunda ne yapalım çekeceğiz artık bel ağrısınıda... Ama ben hafta sonu gideceğim o zaman sorayım olmazsa
isin tuhaf i benimki cok sakin. 2 gnde bi hissediom hareketini. bu sabah hissettm yine. bende cok sakinmisim anne karninda annem bazen karnina dokunurmus öldü mü die hareket ozaman edermisim. benimkide ayni sikistiriyorum onu soluma yatip ozaman kipirdanio sipamaynen canım benim eşimde aynını dedi,bunlar bizden daha bilinçli :))) ama insan rahatsız oluyor acıdığında acaba bişey mi oldu diye, Allahtan hareketlerini hissedebiliyoruz artık,hareket edince rahatlıyorum
isin tuhaf i benimki cok sakin. 2 gnde bi hissediom hareketini. bu sabah hissettm yine. bende cok sakinmisim anne karninda annem bazen karnina dokunurmus öldü mü die hareket ozaman edermisim. benimkide ayni sikistiriyorum onu soluma yatip ozaman kipirdanio sipamvalla sorma o ole diince sinir oluom agrim oluo diorm die ama adam ne yapsin. bugun benmde uzerimde nasi halsizlik var ise zor geldim. bide misafrm var napcam bilmiom
Biraz önce küçücük bir dokunuş hissettim ayyy nasıl bişeydir bu yaaaa:)))aynen canım benim eşimde aynını dedi,bunlar bizden daha bilinçli :))) ama insan rahatsız oluyor acıdığında acaba bişey mi oldu diye, Allahtan hareketlerini hissedebiliyoruz artık,hareket edince rahatlıyorum
Off evet canım ya haklısın, teşekür ederim. Aptallik yaptım işte, dersimi aldımcanim yaa cok gecmis olsn kiz sucuk disarda yenirmi onlar en ucuzunu aliodur bide pistimi pismedimi ii. cok sukir ki atlatmissin canim benim ya tekrardan cok gecms olsn
Haklısın canım, çok teşekkür ederimgeçmiş olsun canım güvendiğin kasaptan al sucuğu kasap sucuğu olsun
Biraz önce küçücük bir dokunuş hissettim ayyy nasıl bişeydir bu yaaaa:)))
Ben hem devlete gidiyorum hemde özele gidiyorum canım, o yüzden sanki 15 güne bir gidiyormuş gibi oluyorum:)))Mesela devletteki vitamin falan vermedi, özeldeki verdi ama devlet troidim ile baya ilgilendi, özeldeki ilgilenmedi.. Böyle böyle orta yolu buluyorum:))senin yakınmış canım ben 24ünde gidicem daha çok var ya
Ben hem devlete gidiyorum hemde özele gidiyorum canım, o yüzden sanki 15 güne bir gidiyormuş gibi oluyorum:)))Mesela devletteki vitamin falan vermedi, özeldeki verdi ama devlet troidim ile baya ilgilendi, özeldeki ilgilenmedi.. Böyle böyle orta yolu buluyorum:))
Canım önceden randevu alıyorum ben, bazı hastanelerde ultrason sırası oluyormuş ama burda öyle değil, doktora muayeneye girdiğinde ultrasona da giriyorsun aynı zamanda... O yüzden pek beklemiyorum birde her gttiğimde kan veriyorum ortalama 30 dk içinde çıkıyorm hastaneden:)aaa çok mantıklı canım bende devlete gideyim ozaman, ama ultrasonda falan sıra oluyor mu
Canım önceden randevu alıyorum ben, bazı hastanelerde ultrason sırası oluyormuş ama burda öyle değil, doktora muayeneye girdiğinde ultrasona da giriyorsun aynı zamanda... O yüzden pek beklemiyorum birde her gttiğimde kan veriyorum ortalama 30 dk içinde çıkıyorm hastaneden:)
Ben bir kez hissettim ve cok duygulanmıstım oda ıkı gun once hala hissedemedim normal mi ki acabaaynen canım benim eşimde aynını dedi,bunlar bizden daha bilinçli :))) ama insan rahatsız oluyor acıdığında acaba bişey mi oldu diye, Allahtan hareketlerini hissedebiliyoruz artık,hareket edince rahatlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?