- 26 Mayıs 2015
- 2.846
- 3.674
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.341
bu arada ben hala hastaneye gitmedim hangi bölüme gideceğimi bilmiyorum kızlar bi yardım edin ya. idrarımı çok zor yapıyorum. kasıklarıma ağrı giriyo yaparken. çok varmış gibi gidiyorum tuvalete azcık yapıp kalkıyorum. enfeksiyondan şüpheleniyorum ama kadın doğumcuma mı gideyim acaba yoksa patlayacam tıkandı sanırım bi yerler
bende onu düşünüyordum canım ya yalovada nerde bulabilirim diye iyi oldu söylediğin canım oraya bakayım bugün :))
aa sen yolavadamı oturuyosun. benım cok yakın arkadasım var yalova şekerbankta calısıyor , tanırmısın acaba :)
benimde ortadakiBenimki ortadaki oluyor, eşimEki Görüntüle 1598890 le bu kanıya vardık,,
Benimki ortadaki oluyor, eşimEki Görüntüle 1598890 le bu kanıya vardık,,
Ay iyi bari yalnız değilmişim. Endişelendim arkadaşımdan 5. ayda giymeye başladığını duyuncaseydacım ben yaklasık 2 aydır hamıle pantolonu gıyıorum , 2. ayımda fln göbegım öyle cok buyumeye basladıkı normal pantolonlarım hayatta olmadı . bence senınkı geç bile olmuş yanı cok normal :)
canım çok olmadı buraya tayin olalı o yüzden pek kimseyi tanımıyorum bitek iş yerindekiler birde bir iki komşu tanıyorum :)
güzel yere tayin olmussun canım ya yalovayı severım ben , havası suyu bıle istanbula göre katbekat temız .bide sahilini cok güzel yapmıslar ,tam yazlık yer :)
Ay iyi bari yalnız değilmişim. Endişelendim arkadaşımdan 5. ayda giymeye başladığını duyuncaben zaten zayıf başlamadım hamileliğe, bir de çok alırsam fena..
aynen canım güzel küçük bir şehir iş yeri de yakın bana o konuda da rahatım :)
iyi bari :) sen öğretmenmisin
Anam benim bebiş kocaman olmuş yaaa 280 gram, 22 cm:) bakalım hafta sonu gittiğimde ölçümlerde ne çıkacakhttp://gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html
Adet tarihinizi girin bebeğinizin boyunu kilosunu öğrenin :))
benm en sagdaki oglusum asagılarda takılıyorrrbenimde ortadaki
Ne demek oluyor yani canım, bende yaptırdım ama sonuçları henüz çıkmadı bilen var mı acaba?Kızlarrrr ben üçlü testi yaptırdım 1/300 çıktı doktor yoktu gosteremedim izinde
yok canım şimdiki aklım olsa öğretmen olurdum şimdi tatiller ne güzel :)) memurum canım ben :)
İnternetten baktığım kadarıyla 250 nin altı riskli oluyormuş yinede sunayım arkadaşlara dedim belki yanlış yazıyordur pek guvenmiyorum intNe demek oluyor yani canım, bende yaptırdım ama sonuçları henüz çıkmadı bilen var mı acaba?
sorma ya bayan için ögretmenlık en ideal meslekmıs . bende geç farkettım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?