2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ishal bulantı ve karın ağrısı çekiyorum bikaç saattir.
Normalde kabızlık vardı bende.
Pasta yaparken tencerenin dibini sıyırdımdı puding bikac kaşık bi şey. Ondan mıdır?
Ay her değişik şeyi de yaşıyorum ya.

Randevu aldınmı peki bende düşünüyorum ama cihazları nasıl acaba
yok almadım daha canım. 2 gün daha gecsın de ondan sonra alayım dıyorum. hanı bıraz zaman gecsın diye. zaten alınca 2 hafta sonrasına alıcam
cihazlar konusunda hıcbır fıkrım yok :=)
düşünüyorsan sen de bunu devlette yaptır. en azından devlete de gıtmıs olursun

canim ben yalovada lcw bulamadm defaktoya bakalm dedi esm orda yoktr dedi ama ordan keten pantlnlar aldm cokta rahatlar hemde 35 liraydi
LCW'nin web sitesinden bir bak hamile kıyafetlerine.. Benim mağaza mağaza dolaşcak halim yok Antalya'nın sıcağında, bi de çalışıyorum da. web'den alıp alıp giyiyorum.

canim ben yalovada lcw bulamadm defaktoya bakalm dedi esm orda yoktr dedi ama ordan keten pantlnlar aldm cokta rahatlar hemde 35 liraydi
Lcvden aldım bende web sitesinden aldım bugün 19 tl ye hamile elbiseler 29 tl ye pantolonlar falan var canım netten de bakın isterseniz. Lcw mağazalarında doğru düzgün bulamıyorum ben karışık geliyo bana

aynen canım güzel gerçekten :) sen ayrısın sanırım memleketinden
bende bursadayim canim senin memleleketnde ama sevemedim hic bursayi alismisiz duz ayak heryere yurumeye zor gelio niluferdeyim. osmangaziye gtmek zulum oluo bazen :) canim hamile magazasi yok sanirim ben o gun gezdgmde bi defaktoda bulabilmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…