2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar KONYA da yaşayan yok mu? Ben faruk sükan a gittim gecen gün, bebeğin erkek dedi o da..artık kesin ikna oldum..oysa kız umudum vardı hep içimde..ilk cocuk oldugu için çok cinsiyet takıntım yok ama hep öyle hissettim nedense..

sağlık ocagının verdiği monovite güldü doktor..damla şeklinde d vitamini olana. genelde kapalı bayanla güneş görmediği için verirler dedi. kullanmana gerek yok dedi.doktorun ismi ismet bu arada.

kalsiyum da yogurt süt yiyosan onu da kullanma dedi.

bir de kan hapım var ona devam et dedi , decavitle ikisi için.

oğluma üç parça kıyafet aldık babasıyla beşiğide hazır ama yatak almadık henüz...sanırım içine göre yaptırcam anneme ya da kayınvalideme...

bebeğimi hissedince benden mutlusu yok. karnım elimde hep uzanınca bir yere.

renkli ultrason için yarı bir gün almaya gerek yok normal randevuyla geleceksin dedi devletteki bu doktor..özellerde ne kadar ayrıntılı ultrason fiyatı , bilginiz varsa lütfen söyleyin ona göre belki özele gitcem.

20-24 hafta arası dedi bu arada ayrıntılı için.

bende bursadayim canim senin memleleketnde ama sevemedim hic bursayi alismisiz duz ayak heryere yurumeye zor gelio niluferdeyim. osmangaziye gtmek zulum oluo bazen :) canim hamile magazasi yok sanirim ben o gun gezdgmde bi defaktoda bulabilmistim

biz seninle tam tersi olmuşuz :)) evet bursa büyük olduğu için bir yerden bir yere gitmek zor ama bende orayı arıyorum canım yaa,alışmışım oraya bende :) işte herkesin memleketi kendine güzel :)

nasıl yani? damla seklındekı d vıtamının amacı o mu yani? bana da verdi doktor
beyaz oldugumdan mı vermıs yoksa

nasıl yani? damla seklındekı d vıtamının amacı o mu yani? bana da verdi doktor
beyaz oldugumdan mı vermıs yoksa

evet ona gerek yok dedi, sanmam canım ben de beyazım ama kısa kollu etek falan giydiğimiz için zaten alıyormuşuz güneşten, aklı başında biri onları kullanmaz dedi bir de bana.

aynen canım yaaa :) sen ne iş yapıyorsun :)

ben bankacıyım canım , şekerbank genel müdürlükteyim,leventte .
üniversiteden türkce ogretmenı bı arkadasım var , ben öğlen 1 de yemek yerken bazen onun dersi bitmiş ,evine gitmiş oluyo cinnet gecırıyorum ben 7den önce eve gıdemıyorumkı

ayy canım ya sağol sende bana gelebilrsin milli eğitimin hukuk bürosundayım :) valla bende onları görünce öğlen gidiyorlar diye kendime sinir oluyorum öğretmenlikle niye uğraşmadın diye :) hadi onu da geçtim tatil olayları çok güzel yaaa :)

biz seninle tam tersi olmuşuz :)) evet bursa büyük olduğu için bir yerden bir yere gitmek zor ama bende orayı arıyorum canım yaa,alışmışım oraya bende :) işte herkesin memleketi kendine güzel :)
sorma canim bide burda kimsem yok ya zor oluo gerci calisinca kimseye ihtiyac duymuosun ama akşam oluncada insan annesine kaynvaldsne gitmek istio. gecen hafta kapali carsi tarafna gtcektk eski isim ordaydi ozaman hallediodum isimi eve gelirken ama smdi nasi zor geliyor. havada sicak olunca trafik vs cekilmiyo. yalova kucuk ama aksam bile cann sikildimi sahilde bi kafeye cay bahcesine otr yuru gel dondurmacilarda otur ohhh tadim balimin dondurmasi superdir olsada yesem yalovaya geldigmde tanisalim canim seninle burda aksam yuruyuse cikioz evlerin arasindan hic sarmio ama napicaksin mecburrrrr

Kizlar ben geldim yazan arkadaslarima cevap atacagim ama suan kendimi iyi hissetmiyorum gunes carpti sanirim hizlica yazayim cikacam gittim doktoru kizim iyi yuzde bin kiz ve cok datlu ama biraz kalbi yavas atiyodu takildim ona neyse 18.hafta 4um detayliya sokmadi 20 ve 22 arasymis normal ultrasyonda detayli inceledi ama detayli icin 3hafta sonra gel dedi o yizden gitmeyin erkenden 250grammisiz bende sadece 0.600gram almisim doktor beslen cok zayifsin dedi kendimi iyi hissetmiyorum suan opuldunuz

aynen canım gelince tanışalım seninle :) yürüyüş burda çok güzel canım sahilde falan, aynen insanın canı sıkıldımı iki dakkada cafe sahil falan yakın o konuda çok güzel gerçekten bugün hatta eşimle gidicez kıyafet aldıktan sonra sahilde oturmaya :)

bana ne nıyetle verdı kı.. anlamadım şimdi :=) kapalı da degılım.
neden kullanmazmıs?

fazla d vitamini bebeğe zarar verir dedi. o senden alır zaten güneşe cıkıyorsun dedi. bilmiyorum canım bana zaten sağlık ocagı vermişti o yüzden artık kullnamıycam, özeldeki kendi doktoruma da sorucam ama faruk sükandaki doktorlar kadın dogumcu hep ankaranın büyü dogumu gibi düşün. oyle soyleyınce bıraktım bende

tabi canım 2 ay tatilleri var valla daha ne olsun :) neyse Allaha şükür en azından işimiz gücümüz var :)

netten arastırdım yeni doğan bebişlere verılıyormus. bana da kendı doktorum verdi.

tabi canım 2 ay tatilleri var valla daha ne olsun :) neyse Allaha şükür en azından işimiz gücümüz var :)

kızlar güzel olan tek yanı inanın ki o iki aylık tatil , ondan sonra curcunamız başlıyor ki..şimdi ben karnımı o cocuklardan nasıl koruycam diye cok korkuyorum. sanıyor musunuz ki hepsi uslu uslu oturup sadece ders dinliyorlar ? tam gün çalışıyorum bir de sabahcı oglencı yok..belki 4 de cıkıyoruz ama inanın 7 de çıkmış kadar yoruluyorum..

kolejdeki cocuklarla eğitim hiç kolay olmuyor ama devlettekiler de farklı değil ablamdan bildiğim kadarıyla...her işin kendine özgü zorlukları ve güzel yanları var.

Herkese merhaba arkadaşlar bu sıcak günlerde rahat hamilelik diliyorum.

Benim kalça agrim oluyor, yanı kuyruk sokumuna doğru, azıcık yurusem ya da birazcık ayakta kalsam,

sizde de aynı durum var mi, cuma doktora soracagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…