- 12 Ekim 2012
- 1.007
- 586
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.421
dur bekle hemen kaptırma kendını
aldıgın ürünlerde cinsine bakıyor musun?[/QUO
Pamuklu olmasına dikkat ediyorum canım, öyle organik fln bakmıyorum valla onla başa çıkılmaz
Açıkçası aynı durum bende de var, kendimi kısıtlanmış hissetmek istemiyorum. Çünkü daha uzun zaman var önümüzde, inşallah hep böyle olmazbenimde 3-4 gün cok agrdı. sanki agır bir şey kaldırmışım gibi. nazlı görünmemek için bişey soylemedım cunku bebek daha o kadar buyuk bile değildi. netten okudum , kemiklerin yer değiştirmesinden dolayıymış bir de erkek bebekte oluyor yazıyordu. doktora sorarsan banada haber ver canım. geçmiş olsun
Bakalım cuma günü ne verecek, hep böyle devam etmesinden korkuyorum, kısıtlanmış bir hamilelik istemiyorum cunkubenımde kalca oluyor, doktoruma söylemıstım
kalsıyum falan verdi.
benımkı durduk yere agrımıyor canımBakalım cuma günü ne verecek, hep böyle devam etmesinden korkuyorum, kısıtlanmış bir hamilelik istemiyorum cunku
ne ara bu kadar mesajlaştınız yaaaOğlum gönder bir tekme kadınlar klübüne
kargosuyla bırlıkte tam fıyat olurhttps://www.joker.com.tr/urun/erkek-newborn-3lu-onluk-set-marine-tek-beden-33560
Bu önlükler 3,5 TL'ye düşmüş mesela, almadım çok pişmanım şu an
allah yardımcın olsun inşallah.Merhaba arkadaşlar. Umarım herkes rahat bir şekilde hamilelik geçiriyordur.
Ben şu sıralar pek rahat değilim. 5-6 yıldır sahip olduğum ürtiker hastalığım birkaç haftadır hortlamış durumda. Cildiyeciye gittim, hamilelik dönemi hastalığı tekrar tetiklemiş dedi. İlaç da yapamadı, tropikal krem verdi sadece. Ayaklarımın altında, ellerimde ve karnımda kaşıntılı şişkinliğim var. Yürümekte zorlanır hale geldim. Soğuk buzlu suya ayaklarımı sokuyorum, arkasından kremi sürüyorum. Azcık da olsa iyi geliyor. Allah düşmanımın başına vermesin....
kargosuyla bırlıkte tam fıyat olur
Aaa sen Şekerbank'da mı çalışıyorsun, ben de orada çalışıyordum 2 yıl önceeesen ne zamandır ordasın canım, hangi departmandasın? Ben Zeki Önder'in asistanıydım
ben elleyıp almak istiyorumAynen yaa, valla böyle böyle tecrübe kazanıyoruz işte, fiyatları bilmeden alışverişe gitmemek lazım, normalde bu kadar pahalı olduğunu bilseydim kaçırmazdım bunu ben
kızlar güzel olan tek yanı inanın ki o iki aylık tatil , ondan sonra curcunamız başlıyor ki..şimdi ben karnımı o cocuklardan nasıl koruycam diye cok korkuyorum. sanıyor musunuz ki hepsi uslu uslu oturup sadece ders dinliyorlar ? tam gün çalışıyorum bir de sabahcı oglencı yok..belki 4 de cıkıyoruz ama inanın 7 de çıkmış kadar yoruluyorum..
kolejdeki cocuklarla eğitim hiç kolay olmuyor ama devlettekiler de farklı değil ablamdan bildiğim kadarıyla...her işin kendine özgü zorlukları ve güzel yanları var.
ahhahaha nasıl ya ben 2009 dan beri şekerbanktayım2 yıldırda metrocıty deyım . başka bankayamı geçtin? adn ne bıde :)
Canim bir hafta sonraya ya da iki hafta icinde al ayrintili ultrason randevunu zamani gelmisKızlarrr birde bu ayrıntılı ultrasona ben nazamana randevu alayım banada söylemedi doktor birşey zaten daha ilk defa gittim bu doktora ve senelik izne çıkmış
ben elleyıp almak istiyorum
o alış verişin keyfıne varmak ıstıyorum
Adım Gizem canım, yok başka bankaya geçmedim Yıldız Holding'deyim şu an.. 2 yıl önce geçtiysen görmemişizdir birbirimizi muhtemelen, ben ayrılalı da 2 yıl oldu çünküü :) Sen hangi departmandasın?
ben de nette sandım. aa cidden kacırmıssınBen de elleyip alıcaktım iştee, mağazada 3,5 TL'di, internet fiyatı 25 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?