2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Açıkçası aynı durum bende de var, kendimi kısıtlanmış hissetmek istemiyorum. Çünkü daha uzun zaman var önümüzde, inşallah hep böyle olmaz

Merhaba arkadaşlar. Umarım herkes rahat bir şekilde hamilelik geçiriyordur.
Ben şu sıralar pek rahat değilim. 5-6 yıldır sahip olduğum ürtiker hastalığım birkaç haftadır hortlamış durumda. Cildiyeciye gittim, hamilelik dönemi hastalığı tekrar tetiklemiş dedi. İlaç da yapamadı, tropikal krem verdi sadece. Ayaklarımın altında, ellerimde ve karnımda kaşıntılı şişkinliğim var. Yürümekte zorlanır hale geldim. Soğuk buzlu suya ayaklarımı sokuyorum, arkasından kremi sürüyorum. Azcık da olsa iyi geliyor. Allah düşmanımın başına vermesin....

Bakalım cuma günü ne verecek, hep böyle devam etmesinden korkuyorum, kısıtlanmış bir hamilelik istemiyorum cunku
benımkı durduk yere agrımıyor canım
iş falan yaptıgımda oluyor. öyle çok bişi de yapmıyorum ama yapınca oluyor.
bunların hepsı cok normal
vucudumuz suan bebegı virüs gibi bişi olarak algılıyor ve atmak ıcın elınden gelenı yapıyormus :=)

allah yardımcın olsun inşallah.

Aaa sen Şekerbank'da mı çalışıyorsun, ben de orada çalışıyordum 2 yıl önceee sen ne zamandır ordasın canım, hangi departmandasın? Ben Zeki Önder'in asistanıydım

ahhahaha nasıl ya ben 2009 dan beri şekerbanktayım 2 yıldırda metrocıty deyım . başka bankayamı geçtin? adn ne bıde :)

öyle öyle muhakkak canım ama benım arkadasım hem ortaokul hocasıydı hemde branş ögretmenı oldugu ıcın rahattı , sabahcıydı ,öğlen dersi bıtıyodu . ben gece 1 e kadar mesaılerde kaldıgımı bılırım , oyuzden kendı işime kıyasla rahat bı meslek dıyorum :)

ahhahaha nasıl ya ben 2009 dan beri şekerbanktayım 2 yıldırda metrocıty deyım . başka bankayamı geçtin? adn ne bıde :)

Adım Gizem canım, yok başka bankaya geçmedim Yıldız Holding'deyim şu an.. 2 yıl önce geçtiysen görmemişizdir birbirimizi muhtemelen, ben ayrılalı da 2 yıl oldu çünküü :) Sen hangi departmandasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…