2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

@Surrender 7 Nisan sa satın ayın 5 inde doğuruyosan ben niye 14. Ünde doğuruyom benimde sat 7 nisan hatta 5 günlük embriyo o zaman 2 sinde doğurcam? Seninki yanlış hesaplıyo kız

Merhaba zeynep benimde b12 dusuk cikti.160 referans araligi 124-505 arasi.hamilelikte gercekten zarari yokmuymus.cok korkuyorum ben( kan ilaci filbiol omega derken ilaca boguldum.senin degerin kac.

Aynı dertten bende de var :) Ben uyuyorum sol tarafıma yatıp sorun yok:) ama her uyanışımda sırt üstü buluyorum kendimi :) Hakikaten ne yapıcaz.. Nasıl bir çözüm bulucaz..

Merhaba zeynep benimde b12 dusuk cikti.160 referans araligi 124-505 arasi.hamilelikte gercekten zarari yokmuymus.cok korkuyorum ben( kan ilaci filbiol omega derken ilaca boguldum.senin degerin kac.
Merhaba canim.Benimde B12 167.D vitamini 17.
B12 icin dodex igne verdi bi kutuda 5 tane var hergun yaptıriyorum.Diger kutuyu haftada bir yani 5 hafta surucek diger kutuda ayda bir 5 ay surucek.Ayrica d vitamini icin 4 sise devit3 verildi oda haftada 1 icilcek.Yani 1 ay surucek oda.
Sonra yine kan vericem.
Yarin k.doguma gidiyorum bu ilaclari soylicem,aile hekimine danistim vitamin ilaci bunlaar gebelikte veriliyor fazlasi idrarla atiliyor dedi bu ilaclari dahiliye doktoru verdi bu arada.Yarinda k.Doguma sorup emin olmak istiyorum.
Ayrica yine dahiliye solgarin omega3 onerdi ama eczane vermedi k.doguma sormadan kullanmani tavsiye etmem dedi onuda sorucam canim.
Bende decavit tiroid igne gynoferon derken ilacla yasiyorum resmen napalim bunada şükür

belki sendede vardir canim enf birde bebege zarari var dedi aile hekimi korktum bende cok su iciyorum ama niye gecmedi anlamadim.Akintimda hep var. Yarin doktora gidiyorum ilac vericek belkide.

Hmmmm yaramaza bak sen :))
Enfeksiyonun zarari olurmuymus bisey dedimi canim

Hmmmm yaramaza bak sen :))
Enfeksiyonun zarari olurmuymus bisey dedimi canim
Sordum canım eğer enfeksiyon olursa hapla tedavi ederiz dedi. Erkeklerin kullandıkları tuvaletlere girme dedi hatta eşinle bile tuvaleti ayır dedi hatta ilişki durumunu sordum eşin korunsun sıkıntı yok dedi. Kuz ben bu doktorumu çok seviyom. Oğluşumun pipisini gösterip duruyo bana

Bende yarin sorucam tuvalet olayini.Kabizlik yasiyorum 2gundur ve eski wc kullaniyorum mecbur.Boyle yapmam normal doguma faydasi olurmu acaba sacmami düşünüyorum sence.
Ayy bende ruyamda bebisimi gordum doktor ultrasondan bakiyo yavrum yer değiştiriyo rahatsiz oluyo gibi doktora diyorumki tam gorememistm erkek olduğu bakablrmym diyorum tam bacagini aciyo o arada yaramaz

Klozet daha rahat yaw benim bacaklarım ağrıyo normalde. Bende rüyalarımda hiç güzel şey görmüyom hep bebişi kötü halde görüyom. Kayısı kurusu yiyom ben hergün 2 tane falan beni rahatlatıyo. Bide canım benim günde 4 lt su içiyorum ben bu enfeksiyonada iyi gelirmiş. Sende bol bol su iç başka içecek içme bile bide süttt

Aynen bende kalkarken zorlaniyorum elbet gitgide agirlasiyoruz canim ama kabizligima benim pek kayisi vs fayda etmiyor annemde diyor bebeklikten beri bagirsaklarin tembel 15 yasinda falandim musil kullandigimi bilirim.Ilk aylardada surup ictim kabizlik icin mesela doktor onerdi son çare.Ayranda iciyorum faydasi olur dimi sabah namazina kalkinca sut iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…