2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benden başka bulantısı olan yok sanırım
şu devit de bulantı yapıyor. anasını satayım her sey bulantı yapıyo, demir hapı da yapıyor

Arkadaşlarım, bebeğinizi tanımadan çokça kıyafet, önlük vs almanızı tavsiye etmem.
İlk 4 ayı kurtardınız mı, zaten minnoşlarla çıkar, mevsim şartlarına uygun, bebeğinizin rahatlıkla kullanabileceği herşeyi alırsınız.
Örneğin, kızıma, baş ve boyun bölgesi çok terlediği için, biz hiç mama önlüğü kullan(a)madık.

kış bebişi miydi canım?

kış bebişi miydi canım?
13 eylülde doğdu canım.
ben sonbahar-yazlık almışım kıyafetleri, tulumları, zıbınları (cahillik :) ).
Doğumdan 15 gün sonra hava sıcaklıkları 18 derece birden düştü. Kış gibi… Bebeğimi ısıtacağını düşündüğüm yeni kıyafetleri aldığımı hatırlıyorum.
….ve aldığım pekçok şeyi kullanamadığımı…

Canan_Ela canım bildin. bebiş kafasıyla idrar torbasına baskı yapmış. doktorum iyiki gelmişsin dedi. kızlar hepinize söylüyorum benim gibi şikayeti olan hemen doktoruna gitsin. bebişi oynatıp yerini değiştirdik görseniz çok komikti ya

kış bebişi miydi canım?

bir de kışın kalorifer yanan zamanı ile yanmayan zamanı arasında da fark oluyor canım.
Yani şimdiki doğacak ocak bebeğimde ilkbahara geçiş döneminde (ev içi ve dışı) kıyafet konusunda bocalayacağımı düşünüyorum kendi adıma.

hehehe nasıl değiştirdiniz yahuu?
yan yattım doktorda ultrasonla itekledi yüzüstü yatıyodu sırt üstü oldu kız çok komikti ya. e bida olursa kendim böle yapayım mı dedim hayır görmeden yapma bana gel dedi yöntem biraz garibime gitti ama napcan değilse torba patlayacak ay allahım yaaa

hahahha aynı şikayet bendede vardıda ordan biliyorum fundacım :) neyse enfeksıyon olmasında ,bebişin tombiş kafasını torbaya dayamak istemiş demek , niye cocugun keyfini kaçırıyorsunuz

hahahha aynı şikayet bendede vardıda ordan biliyorum fundacım :) neyse enfeksıyon olmasında ,bebişin tombiş kafasını torbaya dayamak istemiş demek , niye cocugun keyfini kaçırıyorsunuz
gariplik benim bebekte her doktora gittiğimde kendini hep bi yerlere sıkıştırıyo ne gerek var geniş yerde yüz dur dimi

Hehehe süpermiş, yerim ben onun küçük kafasını, öyle rahat etmiş demek kii minikk, napsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…