- 12 Ekim 2012
- 1.007
- 586
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.441
mali kontroldeyım .önceden gmy mız çetin aydındı .bilirsin :)
ben de nette sandım. aa cidden kacırmıssın
ama olmaz ki
Canim benim ozeldeki doktorum zeynep kamili begeniyor ben ikili testide orada yaptirmistimRandevu aldınmı peki bende düşünüyorum ama cihazları nasıl acaba
içinde kalmıssa almalısınValla fena kaçırdım hem de, akşam gidip alsam mı diye düşünüyorum
kış bebişi miydi canım?Arkadaşlarım, bebeğinizi tanımadan çokça kıyafet, önlük vs almanızı tavsiye etmem.
İlk 4 ayı kurtardınız mı, zaten minnoşlarla çıkar, mevsim şartlarına uygun, bebeğinizin rahatlıkla kullanabileceği herşeyi alırsınız.
Örneğin, kızıma, baş ve boyun bölgesi çok terlediği için, biz hiç mama önlüğü kullan(a)madık.
13 eylülde doğdu canım.kış bebişi miydi canım?
Canan_Ela canım bildin. bebiş kafasıyla idrar torbasına baskı yapmış. doktorum iyiki gelmişsin dedi. kızlar hepinize söylüyorum benim gibi şikayeti olan hemen doktoruna gitsin. bebişi oynatıp yerini değiştirdik görseniz çok komikti ya
kış bebişi miydi canım?
bir de kışın kalorifer yanan zamanı ile yanmayan zamanı arasında da fark oluyor canım.13 eylülde doğdu canım.
ben sonbahar-yazlık almışım kıyafetleri, tulumları, zıbınları (cahillik :) ).
Doğumdan 15 gün sonra hava sıcaklıkları 18 derece birden düştü. Kış gibi… Bebeğimi ısıtacağını düşündüğüm yeni kıyafetleri aldığımı hatırlıyorum.
….ve aldığım pekçok şeyi kullanamadığımı…
yan yattım doktorda ultrasonla itekledi yüzüstü yatıyodu sırt üstü oldu kız çok komikti ya. e bida olursa kendim böle yapayım mı dedim hayır görmeden yapma bana gel dedi yöntem biraz garibime gitti ama napcan değilse torba patlayacak ay allahım yaaahehehe nasıl değiştirdiniz yahuu?
Evet biliyorum canım, ben de Zeki Bey'in asistanıydım, orda olsam tanışırdık şimdiii ne güzel olurduu
Canan_Ela canım bildin. bebiş kafasıyla idrar torbasına baskı yapmış. doktorum iyiki gelmişsin dedi. kızlar hepinize söylüyorum benim gibi şikayeti olan hemen doktoruna gitsin. bebişi oynatıp yerini değiştirdik görseniz çok komikti ya
gariplik benim bebekte her doktora gittiğimde kendini hep bi yerlere sıkıştırıyo ne gerek var geniş yerde yüz dur dimihahahha aynı şikayet bendede vardıda ordan biliyorum fundacım :) neyse enfeksıyon olmasında ,bebişin tombiş kafasını torbaya dayamak istemiş demek , niye cocugun keyfini kaçırıyorsunuz
gariplik benim bebekte her doktora gittiğimde kendini hep bi yerlere sıkıştırıyo ne gerek var geniş yerde yüz dur dimi
valla ya dünya küçük dedikleri bu olsa gerek . bizim birimden tanıdıgın varmıydı hiç?
yan yattım doktorda ultrasonla itekledi yüzüstü yatıyodu sırt üstü oldu kız çok komikti ya. e bida olursa kendim böle yapayım mı dedim hayır görmeden yapma bana gel dedi yöntem biraz garibime gitti ama napcan değilse torba patlayacak ay allahım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?