- 24 Aralık 2013
- 677
- 906
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.481
Süt iyi olur bide ben ilk defa yoğurt yaptım ya evde o çok iyi geldi bana. İçinde bakteri var sonuçtaAynen bende kalkarken zorlaniyorum elbet gitgide agirlasiyoruz canim ama kabizligima benim pek kayisi vs fayda etmiyor annemde diyor bebeklikten beri bagirsaklarin tembel 15 yasinda falandim musil kullandigimi bilirim.Ilk aylardada surup ictim kabizlik icin mesela doktor onerdi son çare.Ayranda iciyorum faydasi olur dimi sabah namazina kalkinca sut iciyorum
Guvenilir sut demeyim o zaman, acik sut deyim.emin ol marketteki yoğurtlar daha sağlıksız içinde domuz jelatini var
Aynen bende de öyle ama çok yorulacak bir şey yapmadan azıcık yurusem ya da biraz ayakta kalsam oluyor, vücut için büyük değişim tabi ama şimdi tatildeyim okullar başlayınca mecburen daha yoğun geçecek gunler, ondan korkuyorumbenımkı durduk yere agrımıyor canım
iş falan yaptıgımda oluyor. öyle çok bişi de yapmıyorum ama yapınca oluyor.
bunların hepsı cok normal
vucudumuz suan bebegı virüs gibi bişi olarak algılıyor ve atmak ıcın elınden gelenı yapıyormus :=)
Gebeligin kalbe yaptığı baskı sonucu çarpıntı artar sola yatmak daha çok rahatlatırKizlar slmm hep soluma yatma ihtiyaci hissediyorum sag tarafima yatamiyorum bile
Evet canim hatta aklinda bulunsun cam kavanoza koyup mayala sıkıca kapat hava almasin.Mayalaninca yerinden fazla oynatmadan kaldir dolaba 10 gun sonra acsan bile bozulmamis oluyor.Süt iyi olur bide ben ilk defa yoğurt yaptım ya evde o çok iyi geldi bana. İçinde bakteri var sonuçta
Tatlim gece soluma yattim bi sure sonra sagima doneyim dedim kramp girdi karnima ama cok kisa surdu donme esnasinda oldu sadece.Normalmi sence yardimci olurmusun?Gebeligin kalbe yaptığı baskı sonucu çarpıntı artar sola yatmak daha çok rahatlatır
Az önce yazdığım yarım gitmiş. Eşin nasıl durumlar nasılmış merak ettimEvet canim hatta aklinda bulunsun cam kavanoza koyup mayala sıkıca kapat hava almasin.Mayalaninca yerinden fazla oynatmadan kaldir dolaba 10 gun sonra acsan bile bozulmamis oluyor.
Canim bulundugu yer tehlikeli baya.Acik acik yazamiyorum burda ama diken ustunde oda bende kisaca.Rabbimden isteğim saglikla evladimi kucagima almak ve evladimi babasiz buyutmemekAz önce yazdığım yarım gitmiş. Eşin nasıl durumlar nasılmış merak ettim
Ay kötü düşünme lütfen tez zamanda yoluna girer herşey. Sen bol bol dua et ve ona destek ol gerçekten ihtiyacı vardır şu an.Canim bulundugu yer tehlikeli baya.Acik acik yazamiyorum burda ama diken ustunde oda bende kisaca.Rabbimden isteğim saglikla evladimi kucagima almak ve evladimi babasiz buyutmemek
evet 5 inde :=)Surrender 7 Nisan sa satın ayın 5 inde doğuruyosan ben niye 14. Ünde doğuruyom benimde sat 7 nisan hatta 5 günlük embriyo o zaman 2 sinde doğurcam? Seninki yanlış hesaplıyo kız
Ani hareket mi yaptın canım acaba ben pek dikkatli değilimdir hamile değilim gibi hareket ediyorum bazen karnım kasilinca dank ediyor.gece uyusuyor her yerimiz genelde baska yone döneyim derken ani kramp girebiliyor canım.Tatlim gece soluma yattim bi sure sonra sagima doneyim dedim kramp girdi karnima ama cok kisa surdu donme esnasinda oldu sadece.Normalmi sence yardimci olurmusun?
Canım deme böyle şeyler bende aynı durumdayım biliyorsun üstelik eşim şubede kalıyor akşam yemeği çıkmıyormuş dışarıda yese korkuyorum.biz ne zaman gideceğiz yanına meçhul.oğlumla bir başımıza kaldık babaya çok düşkün bir de.demba ba şarkısını dön baba diye söylüyordu bugün.rabbim yardımcıları olsun inşallah uzme kendinide bebeginide.Canim bulundugu yer tehlikeli baya.Acik acik yazamiyorum burda ama diken ustunde oda bende kisaca.Rabbimden isteğim saglikla evladimi kucagima almak ve evladimi babasiz buyutmemek
Huhuu nasılsınız efendim gorusemiyoruzevet 5 inde :=)
normal olarak 12 veya 13 üydü eminim. 1 hafta önden gittiği için gelişimi 7 ya da 8 cıkardım 5 kaldı işte :=)
yani 1 hafta veya 8 gün önden gıdıyor gelişimi :=)
evet, görüşemiyoruz. nerelerdesın sen?Huhuu nasılsınız efendim gorusemiyoruz
Canım sıkkın bu ara oğlumla uğraşıyorum 2 hafta oldu eşim gitti bir başıma işe koş çocuğa koş doktora bile gitmedim.bebikte iyiyim ben işine bak sen der gibi yerinde durmuyor sağolsun.sen napiyorsun iyi misin prenses nasılevet, görüşemiyoruz. nerelerdesın sen?napıyorsun, bebik nasıl?
doguya mı gitti eşin?Canım sıkkın bu ara oğlumla uğraşıyorum 2 hafta oldu eşim gitti bir başıma işe koş çocuğa koş doktora bile gitmedim.bebikte iyiyim ben işine bak sen der gibi yerinde durmuyor sağolsun.sen napiyorsun iyi misin prenses nasıl
Hay maşallah prensese o zamanevet 5 inde :=)
normal olarak 12 veya 13 üydü eminim. 1 hafta önden gittiği için gelişimi 7 ya da 8 cıkardım 5 kaldı işte :=)
yani 1 hafta veya 8 gün önden gıdıyor gelişimi :=)
senin öyle bir durum oldu mu peki canım, yoksa normal mi ilerliyor gelişim?Hay maşallah prensese o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?