- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.068
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.521
oha! acayip imrendim sanaHiç rahat değilim işte yetisemicem korkusu simdiden sardı beni.milletin diline düşerim kesin ama başı hissedene kadar gerçekten sancı hissetmiyorum.normalde de canım taş gibidir
Evet canım doğru çok güzel bir poz vermiş kızın hiç yakıştıramadımbu arada benım zilli 183 küsür grammış
iyi mi sence
bir foto göstercem sana Eki Görüntüle 1599321 buradaki popo ve bacaklar mı?
Oyy kiyamam yaaCanım deme böyle şeyler bende aynı durumdayım biliyorsun üstelik eşim şubede kalıyor akşam yemeği çıkmıyormuş dışarıda yese korkuyorum.biz ne zaman gideceğiz yanına meçhul.oğlumla bir başımıza kaldık babaya çok düşkün bir de.demba ba şarkısını dön baba diye söylüyordu bugün.rabbim yardımcıları olsun inşallah uzme kendinide bebeginide.
Anlad canim belkide uyustugu icin oldu...peki ayrintili ultrason icin ne dusunuyosun sirasi geliyordaAni hareket mi yaptın canım acaba ben pek dikkatli değilimdir hamile değilim gibi hareket ediyorum bazen karnım kasilinca dank ediyor.gece uyusuyor her yerimiz genelde baska yone döneyim derken ani kramp girebiliyor canım.
Masallah bana o zamanoha! acayip imrendim sana
ulen benım azcık bır yerıme dokunulsun kıyametı koparıyorum
Ayrıntılı ultrason genelde kadın doğum doktoru dışında başka bir hekimin bütün organlara tek tek bakması canım.yaptırın tabiki radyologlar daha uzman bu konuda tabiki kadın doğum genelde boyunu posunu olc kalp atışına bak o kadarAnlad canim belkide uyustugu icin oldu...peki ayrintili ultrason icin ne dusunuyosun sirasi geliyorda
hem de ne maşşallahMasallah bana o zaman
Peki Allah korusun diyelimki bi problem var anne karninda mudahele yok dimi?Ayrıntılı ultrason genelde kadın doğum doktoru dışında başka bir hekimin bütün organlara tek tek bakması canım.yaptırın tabiki radyologlar daha uzman bu konuda tabiki kadın doğum genelde boyunu posunu olc kalp atışına bak o kadar
çok arsız cıktı teyzesiEvet canım doğru çok güzel bir poz vermiş kızın hiç yakıştıramadım183 gramda normal 30 gram yine arti eksi durumu var
Aa cinsiyeti belli mi :)Oğlum her önüne gelene annemin karnında kardeşim var adı da mete diyor mahalle biliyor artık hamile oldugumu
Oğlum her önüne gelene annemin karnında kardeşim var adı da mete diyor mahalle biliyor artık hamile oldugumu
Durumuna bağlı canım anne karnında bebeğe ameliyat yapılan durumlarda var Allah korusun getirme aklına öyle şeyler en fazla bobrekte genişleme çıkabilir o da dogumdan sonra zamanla geciyor zatenPeki Allah korusun diyelimki bi problem var anne karninda mudahele yok dimi?
Yani arastirdim ama pek bisey bulamadim.2li test iyi cikinca 3lu ve 4lu teste gerek kalmadigi soylendi ama ayrintili ultrasona girersin dedi kendi doktorum degilde baska doktor ailemin yaninda oldugum için.Sürekli doktor degistrdm
devlette yaptırcam ayrıntılıyı. randevu alırken kadın dogum diyecegım dımı, yani başka bişi dememe gerek var mı?Ayrıntılı ultrason genelde kadın doğum doktoru dışında başka bir hekimin bütün organlara tek tek bakması canım.yaptırın tabiki radyologlar daha uzman bu konuda tabiki kadın doğum genelde boyunu posunu olc kalp atışına bak o kadar
Kendi kendimi telkin etme huyum var sayı sayarak telkin yapıyorum kafam uçmuş oluyorhem de ne maşşallah
okkalı maşşşşallah sana
kıskandım valla
kum dökmüştüm daha önceKendi kendimi telkin etme huyum var sayı sayarak telkin yapıyorum kafam uçmuş oluyor
benimki edepli maşallah yüzünü bile gostermedi kesin kayserili olacak bu yüz gorumlugu istiyor.çok arsız cıktı teyzesikaç kere actı bacakları zilli
Yok canım belli değil daha en son gittigimde acmamisti açlıktan.ama oglum adinida koyduAa cinsiyeti belli mi :)
Abi oluyor oda masallah ikisinede:)
Kardesimle oyun oynucam ben diyor ona oyuncak vericem diyor nerde kırık arabası varsa onları verecekmişanne karnındayken sevrler, dogunca da kıskanclık olur bir müddet
bakalım senınkı ne yapacak
benimki edepli maşallah yüzünü bile gostermedi kesin kayserili olacak bu yüz gorumlugu istiyor.
Yok canım belli değil daha en son gittigimde acmamisti açlıktan.ama oglum adinida koydu
Yok canım sadece kadın doğuma sıra al o ultrason kağıdı doldurup yönlendiriyor zatendevlette yaptırcam ayrıntılıyı. randevu alırken kadın dogum diyecegım dımı, yani başka bişi dememe gerek var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?