2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canim gecmis olsun. 20 22 hafta arasimiymis ayrintili. benim 25.haftaya denk gelicek dr sorun olmaz dedi ama guvenmiorum ona. dikkat et kendine dinlen yat canim benim
Sagol bebegm daha iyiym..olabilir sorun cunku doktor bana 22yi gecirme dedi erkende yonlendiremiyoruz dedi zaten yonlendiriyolarmis radyoloji mi ole biseye zaten onlar bakmiyomus bi arastirda 20 22 dedi kesin eminim kuzm

yok yok allahin izniyle onceligim normal tabiki ters bisi olursa allah korusun ozaman sezeryan

Millet ne sever abartmayı ya uyuz oluyorum.hicte öyle abartılacak bir durum değil hiç mi kabiz olmadin diş ağrısı bana göre daha beter doğumdan
evet dunyayi kurtariolar ya. bana bunu diyen kiside nasi nazli nasi ama normal dgurdu sen dogurduysan ben hayli hayli dogururum. ole naza gelemiom ben iice hasta olmadan hastayim demem.

gozun aydin canim. kiz benimde aralik olabilir ama birakmadm burayi sen nasi birakirsin biziiiii bak dun ben aradm benm dr u pis kadin 25 haftada da yaptrablrsn sorun olmaz dedi nasi sinir oldm bak gene. bende o gun tam 24 bitecek 25 e giricem. gidip o kariyi vurasim var. neyseki degstrdim dr mu ne b.k yerse yesin

Sagol bebegm daha iyiym..olabilir sorun cunku doktor bana 22yi gecirme dedi erkende yonlendiremiyoruz dedi zaten yonlendiriyolarmis radyoloji mi ole biseye zaten onlar bakmiyomus bi arastirda 20 22 dedi kesin eminim kuzm
bu benm dr bisi olmaz dedi ya valla sacini basini yolasim var o karinin

canım magnezyumu doktor bana da verdi ve erken doğumdan korur dedi önemliymiş ihmal etme

Aaa siz benim ilk gözağrımsiniz sizi birakamam canlarim
Bu arada ayrintili ultrasona pzt gidicem nasipse.
Ayrica tetanoz asisi bu haftada baslanabilirmis.
canım sen 20 den sonra yaptır aşıyı bana doktorum 20 den sonra olması gerektiğini söyledi

nolduki tetanoz aşısı yaptırmak zararlımı ? bişeymı duydun
canım tetanoz aşısından dolayı düşük olmuş onu duydum da. sağlık ocağıda doktoruna sor sonra yapalım dedi. bende sordum 20. haftaya bi gelelim düşünürüz dedi. kararsız kaldım. doktorum ne derse onu yaparım diye düşünüyorum.

evet haklısın sağlıklı olsun dün ilk duyduğumda biraz kötü ooldum ama bugun oyle düşünmüyorum sağlıklı olsunda
Amin canim benim kaynanam erkek oldugunu duyunca cok uzulmstu daha erken uzulme dememe ragmen herkese solemis kiz istiyomus eskidende bana kizlari sevmem demisti neyse simdi kesin kiz olunca bu seferde oglum erkek istiyodu olmadi diyo gelde kavga etme neyse sustum artik yetisemiyrm kocamla aram bozuluyo Allah buyuk napayim aman esimde kizini seviyo catlasinda patlasin saglikli olsun prensesim esim bana benzesin istiyo bide ben hayal kuruyorum mesala diorm kizim buyucek liseden gelcek birlikte cay kurabiye keyfi yapcaz sonra o bana lisedeki cadilari hoslandigi cocugu amlatcak alisverise cikacaz esimle bekarliktan beri hayalimiz ilk bebegimizin erkek olmasiydi ama bem hep hayirlisi dedim hep canim saglikli olsun prenseslerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…