- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.641
yaptırcanmı tetanozu sordunmu doktora ne dediAaa siz benim ilk gözağrımsiniz sizi birakamam canlarim
Bu arada ayrintili ultrasona pzt gidicem nasipse.
Ayrica tetanoz asisi bu haftada baslanabilirmis.
Amin canim bencede cok uzulmustukçok üzücü bir olay Allahım sabır versin o anne babaya.Herşeyin hayırlısı Allah kızında erkeğinde hayırlısını versin inşallah
Amin canimmay neler yasamışlar ya Allah korusun =/
Sagol bebegm daha iyiym..olabilir sorun cunku doktor bana 22yi gecirme dedi erkende yonlendiremiyoruz dedi zaten yonlendiriyolarmis radyoloji mi ole biseye zaten onlar bakmiyomus bi arastirda 20 22 dedi kesin eminim kuzmcanim gecmis olsun. 20 22 hafta arasimiymis ayrintili. benim 25.haftaya denk gelicek dr sorun olmaz dedi ama guvenmiorum ona. dikkat et kendine dinlen yat canim benim
yok yok allahin izniyle onceligim normal tabiki ters bisi olursa allah korusun ozaman sezeryanKimsenin lafına bakıpta bildiğinden şaşma bence. Adı üstünde bir kere normal doğum! Normali bu yani)
Ayrıca doğum Süreci kişiden kişiye değişir.
Benim ilk doğumum da Öğlen 12 de sancım başladı. Sabaha karşı 3 de doğum oldu. Ama bu demek değil ki onca zaman dayanılmaz acılar çekiyorsun.
Sancım başladığında avm ye gidiyordum. Programımı bozmadım! Gittim alışveriş yaptım. (Bendeki de cahil cesaretiymiş!!!)
visko yastik ben alcak tarafında yatiyorum yukselteyim bakayim caninNormalde azalır canım ama bilemedim ki yastığın çok mu alçak yukselt biraz
evet dunyayi kurtariolar ya. bana bunu diyen kiside nasi nazli nasi ama normal dgurdu sen dogurduysan ben hayli hayli dogururum. ole naza gelemiom ben iice hasta olmadan hastayim demem.Millet ne sever abartmayı ya uyuz oluyorum.hicte öyle abartılacak bir durum değil hiç mi kabiz olmadin diş ağrısı bana göre daha beter doğumdan
Ben mustela aldım hem anne hem bebiş kullanabiliyo.50 + faktör.70 tl civarıydıKızlar haftaya tatile gideceğiz inşallah hangi güneş kremini alayım çok kararsız kaldımmm ben
sıpan göstermedi demekbende kan verdim 3 lü test için .cinsiyet daha belli değil
gozun aydin canim. kiz benimde aralik olabilir ama birakmadm burayi sen nasi birakirsin biziiiiiSelam anneler.
Doktora gittik idrar yolu enf icin toz ilac ve fitil verdi ayrica magnezyum yazdi dahiliye eksiklik yok demisti ama k.dogum yazdi bilemedim neden.
Omega 3 icin marka veremem dedi ama ocean marka dun geldi temiz olduğuna inandim sen bilirsin dedi.Dahiliye solgar onermisti.Bakicam duruma gore sizden kullanan varmi bu markalari kizlar?
Ayrintili ultrason 24.haftaya kadar yaptir kemikler sertlesir bebegin tam gorulmez sonrasinda dedi. Haftaya ozelde yaptiricam insallah.
Ayrica dodex igne + devit3 ilacının gebelikte zarari yokmus.
Ayrica 19+1olmusuz cinsiyet kesin erkekmis.Dogum 30 aralik olabilirmis bu arada aralik annelerinemi yazsam artik acaba
Suyu eşi kilosu boyuda haftamiza uygunmus maşallah.
Bugunluk benden haberler bunlar kızlar
bu benm dr bisi olmaz dedi ya valla sacini basini yolasim var o karininSagol bebegm daha iyiym..olabilir sorun cunku doktor bana 22yi gecirme dedi erkende yonlendiremiyoruz dedi zaten yonlendiriyolarmis radyoloji mi ole biseye zaten onlar bakmiyomus bi arastirda 20 22 dedi kesin eminim kuzm
canim sen bana ozelden oranin numarasini ve adini adresini atarmisin. en kotu giderim ona ne olacak. sen yaptrmismiydin325 tl canım
gözünaydın bak boşuna vesvese etmişin elin sağlık ocağı yüzündenŞukur gayet sağlıklı kızlarsakın kabul etmeyin orada ultrasonu telaşlandırıyorlar boşuna
canım magnezyumu doktor bana da verdi ve erken doğumdan korur dedi önemliymiş ihmal etmeSelam anneler.
Doktora gittik idrar yolu enf icin toz ilac ve fitil verdi ayrica magnezyum yazdi dahiliye eksiklik yok demisti ama k.dogum yazdi bilemedim neden.
Omega 3 icin marka veremem dedi ama ocean marka dun geldi temiz olduğuna inandim sen bilirsin dedi.Dahiliye solgar onermisti.Bakicam duruma gore sizden kullanan varmi bu markalari kizlar?
Ayrintili ultrason 24.haftaya kadar yaptir kemikler sertlesir bebegin tam gorulmez sonrasinda dedi. Haftaya ozelde yaptiricam insallah.
Ayrica dodex igne + devit3 ilacının gebelikte zarari yokmus.
Ayrica 19+1olmusuz cinsiyet kesin erkekmis.Dogum 30 aralik olabilirmis bu arada aralik annelerinemi yazsam artik acaba
Suyu eşi kilosu boyuda haftamiza uygunmus maşallah.
Bugunluk benden haberler bunlar kızlar
canım sen 20 den sonra yaptır aşıyı bana doktorum 20 den sonra olması gerektiğini söylediAaa siz benim ilk gözağrımsiniz sizi birakamam canlarim
Bu arada ayrintili ultrasona pzt gidicem nasipse.
Ayrica tetanoz asisi bu haftada baslanabilirmis.
yaptırcanmı tetanozu sordunmu doktora ne dedi
canım ayrıntılı için 23 ü geçirme...bana 21. hafta için randevu verdiler sen de bekleme o kadar çokbu benm dr bisi olmaz dedi ya valla sacini basini yolasim var o karinin
canım tetanoz aşısından dolayı düşük olmuş onu duydum da. sağlık ocağıda doktoruna sor sonra yapalım dedi. bende sordum 20. haftaya bi gelelim düşünürüz dedi. kararsız kaldım. doktorum ne derse onu yaparım diye düşünüyorum.nolduki tetanoz aşısı yaptırmak zararlımı ? bişeymı duydun
Amin canim benim kaynanam erkek oldugunu duyunca cok uzulmstu daha erken uzulme dememe ragmen herkese solemis kiz istiyomus eskidende bana kizlari sevmem demisti neyse simdi kesin kiz olunca bu seferde oglum erkek istiyodu olmadi diyo gelde kavga etme neyse sustum artik yetisemiyrm kocamla aram bozuluyo Allah buyuk napayim aman esimde kizini seviyo catlasinda patlasin saglikli olsun prensesim esim bana benzesin istiyo bide ben hayal kuruyorum mesala diorm kizim buyucek liseden gelcek birlikte cay kurabiye keyfi yapcaz sonra o bana lisedeki cadilari hoslandigi cocugu amlatcak alisverise cikacaz esimle bekarliktan beri hayalimiz ilk bebegimizin erkek olmasiydi ama bem hep hayirlisi dedim hep canim saglikli olsun prenseslerrrevet haklısın sağlıklı olsun dün ilk duyduğumda biraz kötü ooldum ama bugun oyle düşünmüyorum sağlıklı olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?