- 29 Ocak 2015
- 3.412
- 2.500
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.621
canim bende gidince dicem akıntı m ole cok yok bazen 2 3 gun hic olmuo bazen cok oluo. su içiyorum ama bakim dr a derim insallah sennkide hemen geçer
Ay canim inan haberleri izledikce insanin siniri iyice bozuluyo malesef hergun bi kotu haber. Esinde iyiki birakmis valla korkuyla yasamak zorcanim benimde aklimdasnda burda sormak istemedim haberleri izleyemiorm. esime bile anlattim Allah ordaki herkesin yardmcisi olsun. gecen gun silopide bombalanan yer esimin 2 yil once gorev yaptigi yer o bile kotu oldu. Allah im kimsenin yavrusunu babasiz bırakması n
Evet Güray hanim sormadan cevaplamiyor. Sorsanda cevapları tatmin etmiyor. Bebek neden ölmüş olabilir diyorum. Genelde oluyo böyle şeyler diyo. Bende dörtlü tarama testi istemedim ama doktorum yapalım dedi bende tamam dedim. Zaten bi tane kurtajim olduğu için bu hamileligimi çok tedirgin geçiriyorum. Ne kadar test yaparlarsa yapsınlar yeter ki bebeğim hayirlisiyla dünyaya gelsin.Inşallah iyi gider doktorla anlaşmak çok önemli. Bende Güray hanim da kürtaj oldum.evet iyi davranıyor ama sanki çok soğuk sormasan söylemiyor gibi. Ben 4lü tarama yaptirmadim.bana sormadan tarama istedi doktor. Yaptırmayı düşünmüyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Allahım şükürler olsun ki bende hamileyimçok mutluyum. İsteyen herkeze nasip olsun inşallah.
Selam anneler.
Doktora gittik idrar yolu enf icin toz ilac ve fitil verdi ayrica magnezyum yazdi dahiliye eksiklik yok demisti ama k.dogum yazdi bilemedim neden.
Omega 3 icin marka veremem dedi ama ocean marka dun geldi temiz olduğuna inandim sen bilirsin dedi.Dahiliye solgar onermisti.Bakicam duruma gore sizden kullanan varmi bu markalari kizlar?
Ayrintili ultrason 24.haftaya kadar yaptir kemikler sertlesir bebegin tam gorulmez sonrasinda dedi. Haftaya ozelde yaptiricam insallah.
Ayrica dodex igne + devit3 ilacının gebelikte zarari yokmus.
Ayrica 19+1olmusuz cinsiyet kesin erkekmis.Dogum 30 aralik olabilirmis bu arada aralik annelerinemi yazsam artik acaba
Suyu eşi kilosu boyuda haftamiza uygunmus maşallah.
Bugunluk benden haberler bunlar kızlar
hayırlı olsunAllahım şükürler olsun ki bende hamileyimçok mutluyum. İsteyen herkeze nasip olsun inşallah.
Gözünaydın canım. iyi hadi git aralık ayına yaz bırak bizi.Selam anneler.
Doktora gittik idrar yolu enf icin toz ilac ve fitil verdi ayrica magnezyum yazdi dahiliye eksiklik yok demisti ama k.dogum yazdi bilemedim neden.
Omega 3 icin marka veremem dedi ama ocean marka dun geldi temiz olduğuna inandim sen bilirsin dedi.Dahiliye solgar onermisti.Bakicam duruma gore sizden kullanan varmi bu markalari kizlar?
Ayrintili ultrason 24.haftaya kadar yaptir kemikler sertlesir bebegin tam gorulmez sonrasinda dedi. Haftaya ozelde yaptiricam insallah.
Ayrica dodex igne + devit3 ilacının gebelikte zarari yokmus.
Ayrica 19+1olmusuz cinsiyet kesin erkekmis.Dogum 30 aralik olabilirmis bu arada aralik annelerinemi yazsam artik acaba
Suyu eşi kilosu boyuda haftamiza uygunmus maşallah.
Bugunluk benden haberler bunlar kızlar
özele gitsene sağlık ocağında napıyosun sen alla alla. özeldekiler zor duyuyo sağlık ocağı napsınYaaa sağlık ocağında bebeğimin kalp atısını duyamadılar çıldırcammmmm
Sağlık ocağı kontrole çağırmıstı bakıyorlarmış sinirim bozuldu yoldayım zaten dandik cihazla bakıyorlar boşuna panik inş bişi yokturözele gitsene sağlık ocağında napıyosun sen alla alla. özeldekiler zor duyuyo sağlık ocağı napsın
yoktur tatlım merak etme. devlet hastanelerindeki aletler bile dandik ki sağlık ocağından ne bekliyon. hiç strese sokma kendini kuzum.Sağlık ocağı kontrole çağırmıstı bakıyorlarmış sinirim bozuldu yoldayım zaten dandik cihazla bakıyorlar boşuna panik inş bişi yoktur
Hemen telaşlanma... Onların cihazı çok dandik... Hemen git doktoruna için rahatlasın...Yaaa sağlık ocağında bebeğimin kalp atısını duyamadılar çıldırcammmmm
Maşaallah canım bende gidicem banada verir sanırım ilaç gene, aralık annelerine yaz ama buraya da yaz :))
Gözünaydın canım. iyi hadi git aralık ayına yaz bırak bizi.
Maşaallah canım bende gidicem banada verir sanırım ilaç gene, aralık annelerine yaz ama buraya da yaz :))
Gözünaydın canım. iyi hadi git aralık ayına yaz bırak bizi.
Gitme bebegim 20den once bakmiyolarmisinsallah güzel hayırlı sonuçlar alırsın canım,
ben de bu cuma gidiyorumCRAZYBEL 18+0 olmuş oluyorum, erken gibi geldi bana ama bakalım bebek 1 hafta önden gittiği için 19 +0 olmuş gibi olcam
Aaa siz benim ilk gözağrımsiniz sizi birakamam canlarim
Bu arada ayrintili ultrasona pzt gidicem nasipse.
Ayrica tetanoz asisi bu haftada baslanabilirmis.
Canim sakin ol cihazlari pek ise yaramiyordur ondandirYaaa sağlık ocağında bebeğimin kalp atısını duyamadılar çıldırcammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?