- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.601
bende kan verdim 3 lü test için .cinsiyet daha belli değilBiz bugün kontrole gittik kızlar...16+3 teymişiz boyumuz 15 cm kilomuz da 173 gr mış maaşallah paşama...3 lü test için kan verdik ayrıntılı ultrason için de 7 eylüle randevumuzu aldıkSizin bebikler ne alemde
Kimsenin lafına bakıpta bildiğinden şaşma bence. Adı üstünde bir kere normal doğum! Normali bu yanicanim ya ilk dogumda normal sanci ne kadr suruoki. bende tatli canli degilmdir ama agri esigm dusukmu yuksek mi bilmiyorum. bide millet ayyy sen normali bilmion bilsen agzina alamazsn dio sinir oluom. ama sezeryanin kesilmesi bicilmesnden daha cok korkuyorum
Ben çocuklarıma da kendime de La Roche-Posay kullanıyorum. MemnunumKızlar haftaya tatile gideceğiz inşallah hangi güneş kremini alayım çok kararsız kaldımmm ben
Ben Muhammet Öztürk'e gidiyorum. İlkimde de ona gitmiştim. Kendisi bağımsız olduğu için doğumda bir kaç hastane var doğum yaptırdığı. O günkü bütçemize göre hastaneyi seçeceğiz.
Ben ofm de Güray ünlü ye gidiyorum. Ama çözemedim memnunmuyum degilmiyim. Ama bu sefer ofm den başka bir doktordan randevu aldim.ona gidicem.Ben şifa hastanesi sinem Tuzcuoğlu na gidiyorum. Gayet memnunum
Derya Aksu'ya mı geçeceksin? Onun çok iyi olduğunu söylüyorlar, bi de normal doğum destekçisi bir kadınmış. Ben de belki ilerleyen zamanlarda ona geçebilirim.Ben ofm de Güray ünlü ye gidiyorum. Ama çözemedim memnunmuyum degilmiyim. Ama bu sefer ofm den başka bir doktordan randevu aldim.ona gidicem.
Evet canım Derya hanima gidicem.randevusu 1 ay sonrasına bile dolu. Çok yoğun bir doktor. Bakalım bende ona devam edicem sanırım.Derya Aksu'ya mı geçeceksin? Onun çok iyi olduğunu söylüyorlar, bi de normal doğum destekçisi bir kadınmış. Ben de belki ilerleyen zamanlarda ona geçebilirim.
325 tl canımnekadar mis canim
Normalde azalır canım ama bilemedim ki yastığın çok mu alçak yukselt birazbenimde sanki sola yatinca daha cok carpintin oluo canm yaa
aveneKızlar haftaya tatile gideceğiz inşallah hangi güneş kremini alayım çok kararsız kaldımmm ben
Yok canım belli değil bizim dahaeee erkek miki kiz degilmiydi
Millet ne sever abartmayı ya uyuz oluyorum.hicte öyle abartılacak bir durum değil hiç mi kabiz olmadin diş ağrısı bana göre daha beter doğumdancanim ya ilk dogumda normal sanci ne kadr suruoki. bende tatli canli degilmdir ama agri esigm dusukmu yuksek mi bilmiyorum. bide millet ayyy sen normali bilmion bilsen agzina alamazsn dio sinir oluom. ama sezeryanin kesilmesi bicilmesnden daha cok korkuyorum
Bir saglikci olarak en son sen ogreniceksin sanırım cinsiyetiYok canım belli değil bizim daha
Cok fazla yemek yiyemiyorsun ya ondan oluyor sanirim arkadasim vitamin kullaniyormusunkızlar tünaydın. yine halsizim
Çok yoğun çalışıyorum canım bu hafta izin alıp gidiyorum ailemin yanına oğlumu anneme bırakıp öyle giderim ancak doktora eşim olmayınca bırakacak kimse yok.kesin olsun da geç ogreniyim sonradan değişmesin ama geçen gün internetten kaç kıyafet aldım hepside kız erkek derse sok geciririmBir saglikci olarak en son sen ogreniceksin sanırım cinsiyeti
Allah gönlüne göre hayırlısını versin inşallah canım. Merak ediyorum senin cinsiyeti hemen haber ver bizede.Çok yoğun çalışıyorum canım bu hafta izin alıp gidiyorum ailemin yanına oğlumu anneme bırakıp öyle giderim ancak doktora eşim olmayınca bırakacak kimse yok.kesin olsun da geç ogreniyim sonradan değişmesin ama geçen gün internetten kaç kıyafet aldım hepside kız erkek derse sok geciririm
Annemle kardeşim de iddiaya girmisler annem erkek demis kardeşim kız demiş ayakkabısına kadar takım elbisesine girmişler annem geçen diyorki eğer kızsa ben nasıl aliyim sen yardım et.ben niye yardım ediyim çocuğu doğuran benim bide zarara mı girecem dedim.onlarda catliyorlar meraktanAllah gönlüne göre hayırlısını versin inşallah canım. Merak ediyorum senin cinsiyeti hemen haber ver bizede.
Daha once gittim Güray hanima ikinci gebeliğimde bebeğim karnimda ölmüştü kürtaj oldum. İyi davrandı ama onun hakkında olumsuz şeylerde duydum. Bende çok hastane arastirdim maddi açıdan da uygun bi de doktorun ilgisi nasıl diye. Şifa daki sinem hanımı önerdiler. Muayene 25 lira. Bi de ben sezeryan olucam 750 ye yapiliyomus. Bi deneyeyim diye gittim memnun kaldım ben. Ben daha cinsiyetini sormadan hemen söyledi bana. Yarında dörtlü tarama testim var. Bakalım inş. Hep böyle ii giderBen ofm de Güray ünlü ye gidiyorum. Ama çözemedim memnunmuyum degilmiyim. Ama bu sefer ofm den başka bir doktordan randevu aldim.ona gidicem.
evet bitanem decavit kullanıyorum başka hap vermedi. sebze ye dedi. yiyorum ama bi gün iyiyim bigün kötüyüm. napcam bilemedim valla işlerimde yoğun sürekli dağlara çıkıyorum bu sıcakta. allahımmm sana geliyorummmCok fazla yemek yiyemiyorsun ya ondan oluyor sanirim arkadasim vitamin kullaniyormusun
Inşallah iyi gider doktorla anlaşmak çok önemli. Bende Güray hanim da kürtaj oldum.evet iyi davranıyor ama sanki çok soğuk sormasan söylemiyor gibi. Ben 4lü tarama yaptirmadim.bana sormadan tarama istedi doktor. Yaptırmayı düşünmüyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin.Daha once gittim Güray hanima ikinci gebeliğimde bebeğim karnimda ölmüştü kürtaj oldum. İyi davrandı ama onun hakkında olumsuz şeylerde duydum. Bende çok hastane arastirdim maddi açıdan da uygun bi de doktorun ilgisi nasıl diye. Şifa daki sinem hanımı önerdiler. Muayene 25 lira. Bi de ben sezeryan olucam 750 ye yapiliyomus. Bi deneyeyim diye gittim memnun kaldım ben. Ben daha cinsiyetini sormadan hemen söyledi bana. Yarında dörtlü tarama testim var. Bakalım inş. Hep böyle ii gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?