2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kimsenin lafına bakıpta bildiğinden şaşma bence. Adı üstünde bir kere normal doğum! Normali bu yani )
Ayrıca doğum Süreci kişiden kişiye değişir.
Benim ilk doğumum da Öğlen 12 de sancım başladı. Sabaha karşı 3 de doğum oldu. Ama bu demek değil ki onca zaman dayanılmaz acılar çekiyorsun.
Sancım başladığında avm ye gidiyordum. Programımı bozmadım! Gittim alışveriş yaptım. (Bendeki de cahil cesaretiymiş!!!)

Ben Muhammet Öztürk'e gidiyorum. İlkimde de ona gitmiştim. Kendisi bağımsız olduğu için doğumda bir kaç hastane var doğum yaptırdığı. O günkü bütçemize göre hastaneyi seçeceğiz.

Ben şifa hastanesi sinem Tuzcuoğlu na gidiyorum. Gayet memnunum
Ben ofm de Güray ünlü ye gidiyorum. Ama çözemedim memnunmuyum degilmiyim. Ama bu sefer ofm den başka bir doktordan randevu aldim.ona gidicem.

Ben ofm de Güray ünlü ye gidiyorum. Ama çözemedim memnunmuyum degilmiyim. Ama bu sefer ofm den başka bir doktordan randevu aldim.ona gidicem.
Derya Aksu'ya mı geçeceksin? Onun çok iyi olduğunu söylüyorlar, bi de normal doğum destekçisi bir kadınmış. Ben de belki ilerleyen zamanlarda ona geçebilirim.

Millet ne sever abartmayı ya uyuz oluyorum.hicte öyle abartılacak bir durum değil hiç mi kabiz olmadin diş ağrısı bana göre daha beter doğumdan

Bir saglikci olarak en son sen ogreniceksin sanırım cinsiyeti
Çok yoğun çalışıyorum canım bu hafta izin alıp gidiyorum ailemin yanına oğlumu anneme bırakıp öyle giderim ancak doktora eşim olmayınca bırakacak kimse yok.kesin olsun da geç ogreniyim sonradan değişmesin ama geçen gün internetten kaç kıyafet aldım hepside kız erkek derse sok geciririm

Allah gönlüne göre hayırlısını versin inşallah canım. Merak ediyorum senin cinsiyeti hemen haber ver bizede.

Allah gönlüne göre hayırlısını versin inşallah canım. Merak ediyorum senin cinsiyeti hemen haber ver bizede.
Annemle kardeşim de iddiaya girmisler annem erkek demis kardeşim kız demiş ayakkabısına kadar takım elbisesine girmişler annem geçen diyorki eğer kızsa ben nasıl aliyim sen yardım et.ben niye yardım ediyim çocuğu doğuran benim bide zarara mı girecem dedim.onlarda catliyorlar meraktan

Daha once gittim Güray hanima ikinci gebeliğimde bebeğim karnimda ölmüştü kürtaj oldum. İyi davrandı ama onun hakkında olumsuz şeylerde duydum. Bende çok hastane arastirdim maddi açıdan da uygun bi de doktorun ilgisi nasıl diye. Şifa daki sinem hanımı önerdiler. Muayene 25 lira. Bi de ben sezeryan olucam 750 ye yapiliyomus. Bi deneyeyim diye gittim memnun kaldım ben. Ben daha cinsiyetini sormadan hemen söyledi bana. Yarında dörtlü tarama testim var. Bakalım inş. Hep böyle ii gider

Cok fazla yemek yiyemiyorsun ya ondan oluyor sanirim arkadasim vitamin kullaniyormusun
evet bitanem decavit kullanıyorum başka hap vermedi. sebze ye dedi. yiyorum ama bi gün iyiyim bigün kötüyüm. napcam bilemedim valla işlerimde yoğun sürekli dağlara çıkıyorum bu sıcakta. allahımmm sana geliyorummm

şimdi normal olmasam da grip belirtim yok gibi. sadece dün burnum aktı başım ağrıdı. bugün çok şükür iyiyim.
grip olmadan evvel bu ekmeği almıştım. (umarım resim çıkmıştır.)
fiyatı 5 kusur. içeriğinde lif var diye aldım. gerçi çok şükür kabızlığım yok. siyah iri erikler var şimdilerde. ondan yiyorum hergün bir tane. onunda iyi geldiğini düşünüyorum.
gribim içinde bu ekmeğin etkili olduğu düşüncesindeyim. nedense. :)))
içinde yok yokmuş. bugün baktım bu ayrıntısına.
yada benimki hasta avuntusu.

Inşallah iyi gider doktorla anlaşmak çok önemli. Bende Güray hanim da kürtaj oldum.evet iyi davranıyor ama sanki çok soğuk sormasan söylemiyor gibi. Ben 4lü tarama yaptirmadim.bana sormadan tarama istedi doktor. Yaptırmayı düşünmüyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…