2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benimde canım hiçbişey yapmak istemiyooooorrr
Neyse güzel şeyler düşünelim de iyice zindan etmeyelim hayatı:))) Çünkü bazen hamile değil de hasta gibi hissediyorum kendimi(( Seninde göbüş çıktı mı? Benim çıktı ve sivri değilde yayılmış bi göbeğim var acaba kız olduğundan mı :)))

cnm benim de kız ama sivri gidior.

evet bencede içimizdeki mutluluğu yok etmeyelimmm evet çıktı tabi benim önce yanlardan büyüdü.şimdi öne doğru gidiyor canım.taa yukardan başlıyor midemle beraber 6 aylık desem inanırlar

evet bencede içimizdeki mutluluğu yok etmeyelimmm evet çıktı tabi benim önce yanlardan büyüdü.şimdi öne doğru gidiyor canım.taa yukardan başlıyor midemle beraber 6 aylık desem inanırlar
MaşAllah ona yaa peki kaç grammış, yaşlı teyzeler iç karnın küçükmüş derler senin durumuna o zaman:)))

MaşAllah ona yaa peki kaç grammış, yaşlı teyzeler iç karnın küçükmüş derler senin durumuna o zaman:)))
maşallah canım hepimizin yavrusuna. valla detaylı da kilosunu sormak aklıma hiç gelmedi ki kan böbrek dalak kalp diince dr.birde o bana benzeyen burnunu görünce kendimden geçtim 16. haftada 140 gr dı ama.şimdi vardır 350-400. aynen iç karnım küçük sanırım. dr da rahmin dışarı doğru büyüyor dedi canım.

Benim kızımda hep sivriydi. Bebe ters oldugunda da sivri oluyor.
Hmmm bak bunu bilmiyordum canım benim, zaten aklımda hala cinsiyeti konusunda gel gitler var, yarın yine gitcem başka doktora bakalım bu ne diyecek :))) Benim ilk göbeğim çıktığında sivriydi ama şimdi yayılmaya başladı:))

Zaten bebişleri görünce bütün sorular uçup gidiyor beynimizden ben artık kağıda yazdım.. Mesela 10 saatlik bi otobüs yolculuğum olacak bunu sorcam.. Tetanoz aşısını ve ayrıntılı ultrasonu.. :))) Bizim cumartesi gittiğimizde 289 gram çıktı normal sanırım.. Seninde o civarlarda olabilir :))
Peki rahminde gözle görülür bir değişiklik oldu mu ayy hiç bilmiyorum böyle şeyleri(

[QUOTE="Zeyneb21, post: 42108293, member: 656199"

Kiz ne yapayim b12 d vitamini yerlerde ona iğne verdiler bastan et ve baliktan tiksindim onuda yiyemiyorum hala onun icinde omega3 verdiler.Hapla yasiyorum resmen [/QUOTE]

Ben iki farklı dr önerisiyle vinelac immunitum/imom kullanıyorum, ilki lactobasil diğeri omega3 içeren multivitamin kompleksleri, tek tek almaktan daha mantıklı sanki hemen bütün vitaminler var içinde..

kızlarrr sevgiler sizlere ve minnaklara, ya ben iki hafta içinde çok büyüdüm, tartıya göre 1.5 oynadı çok da yemiyorum niçin böyle oldu ki

kızlar slm. bugün azcık geç geldim işler çok. aklıma bişi düştü benim. 4. haftadan beri bebişin pıt pıtlarını hissediyordum. şu 3 gündür hiç bir şey hissetmiyorum. allah korusun kalbi falan durmuş olabilir mi? doktora bi gitsem mi ki?

doktora gitmene gerek yok cnm aile hekimine git, orada kalp atışı dinliyorlar ben her süphendiğimde aile hekimime gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…