- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #21.901
Zaten ne yedim anlamadım bile(((
Amin canım... Valla bazen şimdi böyleysem 7.-8. aylarda nasıl olcak kim bilir diyorum:))) Hiçbişey yapasım yok eve gitsemde uyusam keşkeeeee:)))allah yardımcımız olsun canım ya cidden zor.işte daha zor.gözlerim kapanıyor bazen
benimde canım hiçbişey yapmak istemiyooooorrrAmin canım... Valla bazen şimdi böyleysem 7.-8. aylarda nasıl olcak kim bilir diyorum:))) Hiçbişey yapasım yok eve gitsemde uyusam keşkeeeee:)))
Neyse güzel şeyler düşünelim de iyice zindan etmeyelim hayatı:))) Çünkü bazen hamile değil de hasta gibi hissediyorum kendimibenimde canım hiçbişey yapmak istemiyooooorrr
cnm benim de kız ama sivri gidior.Neyse güzel şeyler düşünelim de iyice zindan etmeyelim hayatı:))) Çünkü bazen hamile değil de hasta gibi hissediyorum kendimi(( Seninde göbüş çıktı mı? Benim çıktı ve sivri değilde yayılmış bi göbeğim var acaba kız olduğundan mı :)))
O zaman ya bu tez yanlış ya da doktorum yanlış gördü :))) Peki kaç kilosun kaç kilo aldın acaba o da olabilir mi?cnm benim de kız ama sivri gidior.
evet bencede içimizdeki mutluluğu yok etmeyelimmmNeyse güzel şeyler düşünelim de iyice zindan etmeyelim hayatı:))) Çünkü bazen hamile değil de hasta gibi hissediyorum kendimi(( Seninde göbüş çıktı mı? Benim çıktı ve sivri değilde yayılmış bi göbeğim var acaba kız olduğundan mı :)))
MaşAllah ona yaaevet bencede içimizdeki mutluluğu yok etmeyelimmmevet çıktı tabi benim önce yanlardan büyüdü.şimdi öne doğru gidiyor canım.taa yukardan başlıyor midemle beraber 6 aylık desem inanırlar
ben tansiyon demiştim sana canımAynen canım tansiyonmus. Normalde benim tansiyonum hep iyidir o yüzden aklıma hiç gelmemişti :) kesinlikle ilk gibisi yok :)
maşallah canımMaşAllah ona yaapeki kaç grammış, yaşlı teyzeler iç karnın küçükmüş derler senin durumuna o zaman:)))
O zaman ya bu tez yanlış ya da doktorum yanlış gördü :))) Peki kaç kilosun kaç kilo aldın acaba o da olabilir mi?
Hmmm bak bunu bilmiyordum canım benim, zaten aklımda hala cinsiyeti konusunda gel gitler var, yarın yine gitcem başka doktora bakalım bu ne diyecek :))) Benim ilk göbeğim çıktığında sivriydi ama şimdi yayılmaya başladı:))Benim kızımda hep sivriydi. Bebe ters oldugunda da sivri oluyor.
Zaten bebişleri görünce bütün sorular uçup gidiyor beynimizden ben artık kağıda yazdım.. Mesela 10 saatlik bi otobüs yolculuğum olacak bunu sorcam.. Tetanoz aşısını ve ayrıntılı ultrasonu.. :))) Bizim cumartesi gittiğimizde 289 gram çıktı normal sanırım.. Seninde o civarlarda olabilir :))maşallah canımhepimizin yavrusuna. valla detaylı da kilosunu sormak aklıma hiç gelmedi ki kan böbrek dalak kalp diince dr.birde o bana benzeyen burnunu görünce kendimden geçtim 16. haftada 140 gr dı ama.şimdi vardır 350-400. aynen iç karnım küçük sanırım. dr da rahmin dışarı doğru büyüyor dedi canım.
Aynenn aynen uyandığımda sağa sola dönerkende var sırt ustu de kasılıyorBenimde genelde sabah saga sola donerken.bi yer bulamiyom kendime yatacak
ben tansiyon demiştim sana canım
doktora gitmene gerek yok cnm aile hekimine git, orada kalp atışı dinliyorlar ben her süphendiğimde aile hekimime gidiyorumkızlar slm. bugün azcık geç geldim işler çok. aklıma bişi düştü benim. 4. haftadan beri bebişin pıt pıtlarını hissediyordum. şu 3 gündür hiç bir şey hissetmiyorum. allah korusun kalbi falan durmuş olabilir mi? doktora bi gitsem mi ki?
4 kilo civarında aldım cnm. aslında o tez genelde doğru da istisnalar çıkıorO zaman ya bu tez yanlış ya da doktorum yanlış gördü :))) Peki kaç kilosun kaç kilo aldın acaba o da olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?