2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aa ole mo dedi benmde karnim gecen haftadan beri belirgnlesti pek kimse anlamio hamile oldgmu. ic karnm genis heralde. suan isyerinde uzattim ayaklarmi uyudum uyucamm

hissettiiiimmm hissettim hissettim
ilk dün hissetmiştim. hatta az önce hissederken karnıma baktım, çok hafif bi kalkıp indiğini gördüm.
ahada asıl olay bundan sonra başlıyor öncelikle hayırlı olsun canımmmmmm :) ama şimdi hissettin ya hissedemediğin her gün için içini yicekkkkkk ben öyle oldum çünkü

:))), ben aradan çıkarttım rahatladım yine de Allah nasip ederse 3. ve belki 4.yü de düşünüyoruz, Allah sizlerin de gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin :)

allah korusun canim. bende bikacgun once cok hissettim dunle bugun tik yok ben daha kucuk olmasna bagliorum

senin motivenden istiyommmm maşallah sana :)
aa ole mo dedi benmde karnim gecen haftadan beri belirgnlesti pek kimse anlamio hamile oldgmu. ic karnm genis heralde. suan isyerinde uzattim ayaklarmi uyudum uyucamm
aynennnnnnn benim de uykum helio çok fena Allahtan evim iş yerinin yanında da öğlen 1 saat uyuyabiliorum

:))), ben aradan çıkarttım rahatladım yine de Allah nasip ederse 3. ve belki 4.yü de düşünüyoruz, Allah sizlerin de gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin :)
Amin canım ohh ohh MaşAllah bol bebişli ev her zaman bereketli olur, benimde eşim istiyor ama daha birinciyi görmeden birşey diyemiyeceğim:)))

teşekkür ederim canım çok güzel açıklamışsın. artık o günler gelsin istiyorum

hayır bişi olmuş olsa zaten kanama olurdu dimi

[QUO canımTE="değişmez canım, post: 42095778, member: 496029"]ay banada erkek dedi değişirmiki kıyafette aldım
Insallah degismez canım 16haftalikken dem i sti suan ben bile gördüm anlaşılıyor bayağı bayagi pipisi var benimkisinin:)))

Amin canım sağlıklı olsunlarda benim bebek bacaklarini ikiye açmış bize goste r di:)) gayet netti ben bile anladım sen takma kafana sadece kıyafet alma yeter ben emin olmadigim için almamistim ikinci kere duyup alayım diye[/QUOTE]
yok almadm canim su ayrintili da gecsin ondan snra başlıca m orda net belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…