2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet bende bazen dayanamıyorum cidden çok acıkıyorum.şu an bişiler atıştırasım var zaten benimde ama dediğin gibi ne kadar azalırsak o kadar iyi.evet bende azalttım meyveyi
Meyvemi yedim bakalım 2 saat tok tutabilecek mi beni :)))) akşamda biraz karpuz kavun yerim meyve de bitmiş olur:)))

ahahahahahaha ben oglusumun pipisine takiyim kurdele hic aklima gelmemisti gormedigin oğlu olmus derler

Yapçaz artık bebeler için bişilerr Badem acımış olabilir ben sürekli alıp yiyorum ama acı olmuyo yeniden al bakalım o nasıl olcak

dogsunlar Hemen de mincirsak valla bende gun sayiyorum.

aynen öyleymiş ama durduramıyordum kendimi sürekli meyve alıyorduk o ara.. kiraz öyleymiş evet.ama ben karpuza dayanamam ki. bir dilim diyorlar yiyin diye bir dilim benim için hani önce kesiyoruz ya dilimlemeden işte

Aynen yaa, 1 dilim neye yeter, ben bi oturuşta 1 karpuzu bitirebilirim yanii

Kuzum biz ocak annelerindeyiz ama bebişler aralıkta gelirr demedi deme sonra
Rüyamda bile diyordum ay kızlara yazayım ben paşamı kucağıma aldım diye :) Sözde ilk benim bebek doğmuşmuş te allam ya
bende esime ole diorum en gec aralik 22 de dogar bizim bebis diorum valla ruyalarimizda bile burayi yasiyoruz benimde aralik 31 ocak 1 dio ama bakalim kismet ayyy valla gunler gecsin de hemen alalim saglikla ogluslarimizi yaaa

bende esime ole diorum en gec aralik 22 de dogar bizim bebis diorum valla ruyalarimizda bile burayi yasiyoruz benimde aralik 31 ocak 1 dio ama bakalim kismet ayyy valla gunler gecsin de hemen alalim saglikla ogluslarimizi yaaa

Bizim aynı gün görünüyoo canım, bakalım önce hangimiz doğurucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…