- 11 Temmuz 2015
- 519
- 382
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #21.881
Bakalım bu hafta doktora gideriz gidince mutlaka soracağım. İnşallah vardırrriçme canım o zaman ilacı çok kötü bişimiş bu ya anlıyorum seni.dr una sor aynı tarz ilacın daha farklısını versin mutlaka vardır
Meyvemi yedim bakalım 2 saat tok tutabilecek mi beni :)))) akşamda biraz karpuz kavun yerim meyve de bitmiş olur:)))evet bende bazen dayanamıyorum cidden çok acıkıyorum.şu an bişiler atıştırasım var zaten benimdeama dediğin gibi ne kadar azalırsak o kadar iyi.evet bende azalttım meyveyi
ahahahahahaha ben oglusumun pipisine takiyim kurdele hic aklima gelmemistiSağol canım çok şükür hayırlı evlat olsunlarda gonlumdeki kızdı tabi
Sende oğlunun pipisine kurdele tak
Bende istiyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum. Çok heyecanlandım.oglumda gömlek pantolon görmekten gına gelmişti.
İkiside evde var ama yüzüne bakan yok nerde zararlı şeyler var onları canım istiyor( Çiğ badem acı ya yiyemiyorum, bende herşeye bahane üretiyorum bebişler için yicez artık biraz üzüm biraz badem dengeyi kurcaz:))
Annem getirmişti kabuklu bademi bilemiyorum dura dura acımıştır belki :))))Yapçaz artık bebeler için bişilerr Badem acımış olabilir ben sürekli alıp yiyorum ama acı olmuyo yeniden al bakalım o nasıl olcak
Oy kızlar rüyamda doğum yapıyordum, anamm bir yaramaz oğlum var ki, anlatamam cup cup emiyordu beni sıpa :) Annem yardım ediyordu bana, bebişin işi gücü yaramazlıktı :)) Beşikte durduramıyorduk dönüyor kalkmaya çalışıyor üstünü açıyordu sıpam :))) Allah'ımmm sağlıkla bir alsaydık artık kucağımızaaa yaaaaaaaaa
Evlat hasreti çekiyorum resmen, mıncıklamak istiyorummm meleğimi
bende dun yanimda cubuk kraker getrmistm 10 da onu yedim artik iimi yaptim kotumu bilmiorum amaMeyvemi yedim bakalım 2 saat tok tutabilecek mi beni :)))) akşamda biraz karpuz kavun yerim meyve de bitmiş olur:)))
dogsunlar Hemen de mincirsak valla bende gun sayiyorum.
hayır canım tok tutmazMeyvemi yedim bakalım 2 saat tok tutabilecek mi beni :)))) akşamda biraz karpuz kavun yerim meyve de bitmiş olur:)))
Benimde genelde sabah saga sola donerken.bi yer bulamiyom kendime yatacakKızlarr benim kasılma sabah oluyor yani yatakta acaba geceden sabaha gareketsiz kaldığımız içinmi
Zaten ne yedim anlamadım bilehayır canım tok tutmazaralarda yenen gıdalar insülini yükseltip açlığa neden olur
aynen öyleymiş ama durduramıyordum kendimi sürekli meyve alıyorduk o ara..kiraz öyleymiş evet.ama ben karpuza dayanamam ki. bir dilim diyorlar yiyin diye bir dilim benim için hani önce kesiyoruz ya dilimlemeden işte
Çubuk krakerden bişey olmaz diye düşünüyorum canım:)))bende dun yanimda cubuk kraker getrmistm 10 da onu yedim artik iimi yaptim kotumu bilmiorum ama
Ay herkesde varmis canim.sinir bozucu evet.ama onemli bisey olmasinda herseye katlanilirBenim de var yaa, doktora soracaktım hatta, çok sinir bozucuuu..
Bu arada maşallah bebişlerine
bende esime ole diorum en gec aralik 22 de dogar bizim bebis diorumKuzum biz ocak annelerindeyiz ama bebişler aralıkta gelirr demedi deme sonra
Rüyamda bile diyordum ay kızlara yazayım ben paşamı kucağıma aldım diye :) Sözde ilk benim bebek doğmuşmuş te allam ya
bende esime ole diorum en gec aralik 22 de dogar bizim bebis diorumvalla ruyalarimizda bile burayi yasiyoruz benimde aralik 31 ocak 1 dio ama bakalim kismet ayyy valla gunler gecsin de hemen alalim saglikla ogluslarimizi yaaa
bende bisi olmaz die 2 paket yemistimÇubuk krakerden bişey olmaz diye düşünüyorum canım:)))
benim 2 hafta geriden geliodu gec dollenme die ama snra yakaladi dedi artik kismet bisuru var ocak 1 bakalim hangimiz hangimiz pirtlatcak onceBizim aynı gün görünüyoo canım, bakalım önce hangimiz doğurucaz
bendeeeee en sevdiğim şey yaaa.bak canım çekti şimdiiiiAynen yaa, 1 dilim neye yeter, ben bi oturuşta 1 karpuzu bitirebilirim yanii
bende ilklerden olabilirim kızlar 1 ocak gözüküyorbenim 2 hafta geriden geliodu gec dollenme die ama snra yakaladi dedi artik kismet bisuru var ocak 1 bakalim hangimiz hangimiz pirtlatcak once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?