- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #22.001
Vallaha bu diziler koca boşatir adamaevet sanki sasilik var yaseminde daha cok var gbi gelio bana guzel kizz. omerde guzel yakusuklu herif heee
Canim sende de kan alip afp degerine mi baktilarkızlar 3 lü test sonucumu aldım çok şükür birşey çıkmadı ama yaşımdan dolayı risk olur sanıyordum
Evet kan aldilar.afp baktilar.cok sukur iyi ciktiCanim sende de kan alip afp degerine mi baktilar
sorma vallataze fındık fıstık da iyi gidior beeeeee
bana da önce kıs dedi sonra erkek sın olarak da kız da karar kıldık
T the angellll taze fındık biraz bağırsakları çalıştırır aman dikkat et :) İşin sonu karın ağrılı tuvalet saatleri olmasın :)
yedikten sonra midemde bi hareketlilik basliodu demekki sebebi buymusben diyecektim aynısını. yazdığınız mesajı arıyordum.
çok yemeyin. hele ki mide boşsa..
oyle gibi gibi uyuyonmu kiz yoksabilmem
öyle mi oluyor?
ay hanımlar ya yanındada buz gibi bir bira
benimkide kiz olaydi defneyi dusunuodum.Ayy benim bebişimin isim ablası oçok güzel kız yaa, bayılıyorum valla, şaşı fln değil yaa çok güzel gözleri var Maşallah
tatlidan nadi tiksindim nasi. normalde bi supangile profiterol filan severdm smdi onu bile agzima koyamiorum. sanki cogalio agzimda yutamiyorum. ama eksileri hopurdetiyorumValla onunla hiç alakası yok canım, ben de habire tatlı yiyorumm ama benimki de kız
Bebisiniz kizmi :) genelde bu sikayetler kiz bebek bekleyenlerde olur :)Merhaba millet, bende basen genişlemesi oldu, aslında kilo olarak sadece iki kilo aldım ama karın ve basen yana gidiyor, bu durum can sıkıcı, bir de bacak aralarında basenlerde bi iki çatlak gordum moralim bozuldu, siz ne alemdesiniz
valla canim yutamiyorum die bisi yok. bende hic yutamiyordum ama hamileligmden beri yutuyorum. kendimi okdr cok zorluorum ki anlatamam. bebisim icin olunca gidio hap. uzerine agzima kucuk bisi atiorum 2si birden gidio. neler cekiyorum yutarken.ama mecburuz.yoksa kanin duser daha cok zorlanirsin.arkdsm yutmadi son ay valla 2 2 yuttu kan vericez seni bu halde ameliyata alamayiz diince yuttu.KIZLAR YARDIM YARDIM YARDIM!!!!
16 haftalik hamileyim ama hap yutamiyorumdoktor ilac verdi hic icemiyorum ne yapcam yardim edin.sadece kan ilaci iciyorum oda surup gibi ufak siselerde.birde kapali oldugum icin D vitamini 5 damla olarak.2 sinden baska hic bisey yok decavit ve balik yagi verdi yutamiyorum
canim ben bitek vinalac immunitum kullaniyorum. multivitamin. talesemi dolayisiyla demir hapi kullanaamiorm. bu ay dr gttmde haplarm artabilir cnku cok fazla kramp girio ayaklarım a. bide omegayi sorucam bendeKızlar nasılsınız ?
Lütfen bana hangi ilaçları kullandığınız ı yazar mısınız ?
Ben zentius d, gyno ferro sanol ve decavit kullanıyorum günde bir tane.
Bi kaç doktora gittim kimi kullan kimi kullanma diyo.19 haftalık gebeliğim , siz ne ilaç kullanıyorsunuz .
Monovit verdi sağlık ocağı doktorun teki onu kes dedi . Ben de bıraktım korkudan.
Cevaplarını zı merakla bekliyorum
Bende oglumda eksi yiyodum.tatlidan tiksinmistim.erkekmi bekliyosunuzoyle gibi gibi uyuyonmu kiz yoksa
benimkide kiz olaydi defneyi dusunuodum.
tatlidan nadi tiksindim nasi. normalde bi supangile profiterol filan severdm smdi onu bile agzima koyamiorum. sanki cogalio agzimda yutamiyorum. ama eksileri hopurdetiyorum
canim benmde oglan. ama bacaklarmn ustleri ilk ay yanlara genisleyince catlak olustu. ben once damar sandm ama smdi bariz belli. bi kac gndur bepantene kullaniyorum catlaklari onarir belki die. basindan veri yag sursemde catladi. genetik sanrim cnku annemdede varMerhaba millet, bende basen genişlemesi oldu, aslında kilo olarak sadece iki kilo aldım ama karın ve basen yana gidiyor, bu durum can sıkıcı, bir de bacak aralarında basenlerde bi iki çatlak gordum moralim bozuldu, siz ne alemdesiniz
Bende oglumda eksi yiyodum.tatlidan tiksinmistim.erkekmi bekliyosunuz
Herseyi denedim ama yutamiyomvalla canim yutamiyorum die bisi yok. bende hic yutamiyordum ama hamileligmden beri yutuyorum. kendimi okdr cok zorluorum ki anlatamam. bebisim icin olunca gidio hap. uzerine agzima kucuk bisi atiorum 2si birden gidio. neler cekiyorum yutarken.ama mecburuz.yoksa kanin duser daha cok zorlanirsin.arkdsm yutmadi son ay valla 2 2 yuttu kan vericez seni bu halde ameliyata alamayiz diince yuttu.
Benim kız ama bilmiyorum yanı çatlamak için daha erken değil mi, bi de bu basendeki genisleme kalıcı olur mu ona canım sikiliyorcanim benmde oglan. ama bacaklarmn ustleri ilk ay yanlara genisleyince catlak olustu. ben once damar sandm ama smdi bariz belli. bi kac gndur bepantene kullaniyorum catlaklari onarir belki die. basindan veri yag sursemde catladi. genetik sanrim cnku annemdede var
canim ben bitek vinalac immunitum kullaniyorum. multivitamin. talesemi dolayisiyla demir hapi kullanaamiorm. bu ay dr gttmde haplarm artabilir cnku cok fazla kramp girio ayaklarım a. bide omegayi sorucam bende
canim calla zor durum oda bende oguruorum ama uzerine leblebi filan yutunca gidio hap. surup cinsi varsa istersen surup isteHersey
Herseyi denedim ama yutamiyombide butun yediklerimi cikariyom o an.bogazima takiliyo sanki ilac
bende sasrdim hatta gobegmde olsa bukdr uzulmezdm mayo giyerdm kapanirdi diorm ama tam bacak yani.Benim kız ama bilmiyorum yanı çatlamak için daha erken değil mi, bi de bu basendeki genisleme kalıcı olur mu ona canım sikiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?