2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim oncedende girerdi kramp yorulunca ama smdi kendimj okdr yormuorumda neden oluo anlamadm ikisine ayni anda girio mahvoluorum. ilac önemli canim ya normalde hic ilac icmezdm smdi ölüm gelio icmesi. benim oglusumda cok yavas teyzesi ama hissedince tum gn kipir kipir oluo. esjm zaten cok merakli surekli hareket varmi die soruo gn icindede bencede kesnlikle tatmalolar bu duyguyu

Hersey

Herseyi denedim ama yutamiyom bide butun yediklerimi cikariyom o an.bogazima takiliyo sanki ilac
Canım ben de yutamıyorum suyla.
Bir lokma ekmek alıyorum ağzıma, onu iyice çiğniyorum, tam yutacak kıvama gelince yutacağım hapı içine koyup yutuyorum, sonra üstüne bir bardak su içiyorum.
bir de benim yöntemimi dene bakalım

Kizlarrr ben bugun hep uyudum yaaa kalkıyorum 5 dk geziniyorum tekrar uyuyorum bu ne halsizlik böyle

Nasıl bişi oldugunu hiç bilmiyorum
Ay kuzum benim kızılcık ekşi kırmızı iğdeye benzer bişi. Kaynatıp komposto yapıyosun azcık şeker koyup içiyosunda kızılcığı nerden bulacan bilmiyom ben Alıp dondurucuya atmışım. Istersen adres ver kargo yapayım biraz sana.

Beslenmene çok çok çok dikkat et o zaman canım. Abimin eşi de bir tane bile ilaç almadı. 4 günönce maşallah sağlıkla doğdu yeğenim

Kızlar nasilsiniz :) ben dünden sonra çok çok iyiyim..saçma sapan bişey yüzünden dün melegimi çok üzdüm. Ama artık umrumda bile değil. .Sonuç ne olursa olsun kızım benim herseyim belki de bi sınavdan geçmem gerekiyodu rabbim bunla sınadı.. ki ben hissediyorum bebeğimin hicbiseyi yok olsa bile dediğim gibi o benim dünyam yaşama sevincim..sizlere iyi akşamlar bu arada :)

heh soyle yaaa ii ol tabi hepimiz iyi olalim bizde cokkk uykuluyuz tv izlerken icim gecmis valla is yerindede oyle oluyorum ama bugun bilg kasasina uzattm ayaklarimi ohh miss

heh soyle yaaa ii ol tabi hepimiz iyi olalim bizde cokkk uykuluyuz tv izlerken icim gecmis valla is yerindede oyle oluyorum ama bugun bilg kasasina uzattm ayaklarimi ohh miss
Buara dinlenmeye hiç vakit bulamadım bende tatlım. .halsizlikten ziyade aşırı tempo yoruyor beni. Bugün es durumu tayiniyle ilgili kılavuz yayınlandı. .şükürler olsun eşime kavusabilicem. .şimdi belgeleri temin edip yollamamiz lazım onla ugrasicaz. . Ama öyle mutluyum ki :) bi de yarın melegimi gorucem ayrıntılı ultrasona giricem 16.30da

Canım bu düşüncelerin için sevindim. Hamileyiz sonuçta oluyo arada vesveselerimiz. Kızın iyi merak etme

ohh ii hafi bak bebisin kismetiyle sansiyla gelio annesiyle babasni birlestirio. hayirli haberlerini bekliyoruz canin benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…