- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #22.021
benim oncedende girerdi kramp yorulunca ama smdi kendimj okdr yormuorumda neden oluo anlamadm ikisine ayni anda girio mahvoluorum. ilac önemli canim ya normalde hic ilac icmezdm smdi ölüm gelio icmesi. benim oglusumda cok yavas teyzesi ama hissedince tum gn kipir kipir oluo.Hay sağ olasın canım , bi sen cevap yazdın. Bence bu ilaç kullanımı çok önemli bir konu. Bende de uyurken kramp başladı ev taşıycaz yoruldum ondan sandım , bi dahaki kontrole ben de sorcam. Bu arada bebeğimi yatarken daha çok hissediyorum özellikle sabahlar ı. O kadar güzel bir duygu ki.
Erkekler bu duyguyu bilse kesinlikle onlar da doğurmak isterdi diyorum eşime
Canım ben de yutamıyorum suyla.Hersey
Herseyi denedim ama yutamiyombide butun yediklerimi cikariyom o an.bogazima takiliyo sanki ilac
ohhhh ne guzel ben bugun isyerinde kurdan koycaktim gozkapaklarimaKizlarrr ben bugun hep uyudum yaaa kalkıyorum 5 dk geziniyorum tekrar uyuyorum bu ne halsizlik böyle
Annemle oturuyorduk ben hep uyudum kızdı kendi çıktı dışarı turlamayaohhhh ne guzel ben bugun isyerinde kurdan koycaktim gozkapaklarimahepimizde var canim normal bence bebisler buyuo
Nasıl bişi oldugunu hiç bilmiyorumkızlar halsizlik tarifi verdim ya ben size kızılcıkkkkbak ben yaptığımdan beri kendimi acayip dinç hissediyorum. sizde hiçbişi bilmiyonuz ya
Ay kuzum benim kızılcık ekşi kırmızı iğdeye benzer bişi. Kaynatıp komposto yapıyosun azcık şeker koyup içiyosunda kızılcığı nerden bulacan bilmiyom ben Alıp dondurucuya atmışım. Istersen adres ver kargo yapayım biraz sana.Nasıl bişi oldugunu hiç bilmiyorum
Beslenmene çok çok çok dikkat et o zaman canım. Abimin eşi de bir tane bile ilaç almadı. 4 günönce maşallah sağlıkla doğdu yeğenimKIZLAR YARDIM YARDIM YARDIM!!!!
16 haftalik hamileyim ama hap yutamiyorumdoktor ilac verdi hic icemiyorum ne yapcam yardim edin.sadece kan ilaci iciyorum oda surup gibi ufak siselerde.birde kapali oldugum icin D vitamini 5 damla olarak.2 sinden baska hic bisey yok decavit ve balik yagi verdi yutamiyorum
Canım sırtüstü yatıp elimi karnıma koyuyorum tepiklio babamız bile hissetti :) 22.haftaya kadar hissedilirmiş,sabret az kaldınasıl anladınbenim ilk hamileliğim hiç birşey hissetmiyorum. Hatta bir hafta önce ki ultrasonda da çok az harekket etti.
kiz smdi zamanım i acaba. canim cekti hee eksi eksi.. dolapta erik vardi onu mu cikarip yapsam naapsamkızlar halsizlik tarifi verdim ya ben size kızılcıkkkkbak ben yaptığımdan beri kendimi acayip dinç hissediyorum. sizde hiçbişi bilmiyonuz ya
annende bana iice uykucu oldun sen dio napim yani kanim yok can buyutuom uyucam tabiAnnemle oturuyorduk ben hep uyudum kızdı kendi çıktı dışarı turlamaya
heh soyle yaaa ii ol tabi hepimiz iyi olalimKızlar nasilsiniz :) ben dünden sonra çok çok iyiyim..saçma sapan bişey yüzünden dün melegimi çok üzdüm. Ama artık umrumda bile değil. .Sonuç ne olursa olsun kızım benim herseyimbelki de bi sınavdan geçmem gerekiyodu rabbim bunla sınadı.. ki ben hissediyorum bebeğimin hicbiseyi yok olsa bile dediğim gibi o benim dünyam yaşama sevincim..sizlere iyi akşamlar bu arada :)
Buara dinlenmeye hiç vakit bulamadım bende tatlım. .halsizlikten ziyade aşırı tempo yoruyor beni. Bugün es durumu tayiniyle ilgili kılavuz yayınlandı. .şükürler olsun eşime kavusabilicem. .şimdi belgeleri temin edip yollamamiz lazım onla ugrasicaz. . Ama öyle mutluyum ki :) bi de yarın melegimi gorucem ayrıntılı ultrasona giricem 16.30daheh soyle yaaa ii ol tabi hepimiz iyi olalimbizde cokkk uykuluyuz tv izlerken icim gecmis valla is yerindede oyle oluyorum ama bugun bilg kasasina uzattm ayaklarimi ohh miss
Canım bu düşüncelerin için sevindim. Hamileyiz sonuçta oluyo arada vesveselerimiz. Kızın iyi merak etmeKızlar nasilsiniz :) ben dünden sonra çok çok iyiyim..saçma sapan bişey yüzünden dün melegimi çok üzdüm. Ama artık umrumda bile değil. .Sonuç ne olursa olsun kızım benim herseyimbelki de bi sınavdan geçmem gerekiyodu rabbim bunla sınadı.. ki ben hissediyorum bebeğimin hicbiseyi yok olsa bile dediğim gibi o benim dünyam yaşama sevincim..sizlere iyi akşamlar bu arada :)
Ay sölediğime pişman oldum kuzum benim sanada yollim mi canım benim bi yerin şişmesinkiz smdi zamanım i acaba. canim cekti hee eksi eksi.. dolapta erik vardi onu mu cikarip yapsam naapsam
ohh ii hafi bak bebisin kismetiyle sansiyla gelio annesiyle babasni birlestirio.Buara dinlenmeye hiç vakit bulamadım bende tatlım. .halsizlikten ziyade aşırı tempo yoruyor beni. Bugün es durumu tayiniyle ilgili kılavuz yayınlandı. .şükürler olsun eşime kavusabilicem. .şimdi belgeleri temin edip yollamamiz lazım onla ugrasicaz. . Ama öyle mutluyum ki :) bi de yarın melegimi gorucem ayrıntılı ultrasona giricem 16.30da
canim bulurum belki kizilcik senligi olmustu gecen gun yalovada annemlere diim de pazarda filan vardir muhakkak olmazsa isterim vala sismesin oglusumun pipisiAy sölediğime pişman oldum kuzum benim sanada yollim mi canım benim bi yerin şişmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?