2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

heee o bak smdi jeton dustu benim aynen masallah smdi acilmis. kiz bitene kadar yemeden duramam taze findik ya zarari olmaz die dusunuorummmmmmm.
KAVRULMAMIŞ YAĞLANMAMIŞ DİYE Mİ DÜŞÜNÜYOSUN. YANLIŞ DÜŞÜNÜYOSUN CANIM. YETER YEME ARTIK ŞİŞTİN. BAK HARFLER BİLE BÜYÜK YAZIYO SANA

afiyet olsunnn ben de limon yedirecem şimdi kızıma :) eee ne demişler ye ekşiyi çıkar ayşeyi
sizefe afiyet olsn canim ben az once limonl siktim sodaya icirdim Benim ki zaten bukadr eksi yememe nasi erkek anlamadim bu seferko gidismde dr kiz derse sasirmam

KAVRULMAMIŞ YAĞLANMAMIŞ DİYE Mİ DÜŞÜNÜYOSUN. YANLIŞ DÜŞÜNÜYOSUN CANIM. YETER YEME ARTIK ŞİŞTİN. BAK HARFLER BİLE BÜYÜK YAZIYO SANA
evettttt )) benimkiler kucuk yazio seninkilerde gozume kucuk gelio evdekiler bitsin bu aksam soz bida yimeycemmmmmmm

taze fındık fıstık da iyi gidior beeeeee
sizefe afiyet olsn canim ben az once limonl siktim sodaya icirdim Benim ki zaten bukadr eksi yememe nasi erkek anlamadim bu seferko gidismde dr kiz derse sasirmam
bana da önce kıs dedi sonra erkek sın olarak da kız da karar kıldık

Sevgili kız bebek anneleri,
Kanz daki çıtçıtlı body lere bakmadan karar vermeyin :)
Çok güzel omuzdan çıtçıtlı, çiçek desenli body ler var :)

atatürk eğitim ve araştırma çok iyi diye duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…