- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #21.981
oohh ne güzeelll. keyfine baksuan kasa ayagmn altnda ben de sandalyeye yasladm basimi duvarla aramda kitaplik var uzak kalio
KAVRULMAMIŞ YAĞLANMAMIŞ DİYE Mİ DÜŞÜNÜYOSUN. YANLIŞ DÜŞÜNÜYOSUN CANIM. YETER YEME ARTIK ŞİŞTİN. BAK HARFLER BİLE BÜYÜK YAZIYO SANAheee o bak smdi jeton dustu benimaynen masallah smdi acilmis. kiz bitene kadar yemeden duramam taze findik ya zarari olmaz die dusunuorummmmmmm.
sizefe afiyet olsn canimafiyet olsunnnben de limon yedirecem şimdi kızıma :) eee ne demişler ye ekşiyi çıkar ayşeyi
tesekkur ederimmmmoohh ne güzeelll. keyfine bak
evetttttKAVRULMAMIŞ YAĞLANMAMIŞ DİYE Mİ DÜŞÜNÜYOSUN. YANLIŞ DÜŞÜNÜYOSUN CANIM. YETER YEME ARTIK ŞİŞTİN. BAK HARFLER BİLE BÜYÜK YAZIYO SANA
taze fındık fıstık da iyi gidior beeeeeeKAVRULMAMIŞ YAĞLANMAMIŞ DİYE Mİ DÜŞÜNÜYOSUN. YANLIŞ DÜŞÜNÜYOSUN CANIM. YETER YEME ARTIK ŞİŞTİN. BAK HARFLER BİLE BÜYÜK YAZIYO SANA
bana da önce kıs dedi sonra erkek sın olarak da kız da karar kıldıksizefe afiyet olsn canimben az once limonl siktim sodaya icirdim Benim ki zaten bukadr eksi yememe nasi erkek anlamadim bu seferko gidismde dr kiz derse sasirmam
T the angellll taze fındık biraz bağırsakları çalıştırır aman dikkat et :) İşin sonu karın ağrılı tuvalet saatleri olmasın :)
bilmemkiz nerdesin sen gece cikion gunduz yoksun ; (
ay hanımlar ya yanındada buz gibi bir birataze fındık fıstık da iyi gidior beeeeee
bana da önce kıs dedi sonra erkek sın olarak da kız da karar kıldık
Ay sorma bulantılarım geçmedi bi. Hayattan Soğudum. Aksama da misafir var temizlik yaptim şimdi yemek yapacam.allah seni... sen nerlerdesin kız göremiyom ne zamandır
atatürk eğitim ve araştırma çok iyi diye duydumgünaydın arkadaşlar çorumda yaşıyorum ve ayrıntılı ultrasyon yokmuş inanılır gibi değil iki özel hastane bir tane araştırma hastanesi var ama ayrıntılı ultrasyon yok ankarada yada samsunda olup hangi hastanede ne kadara yaptırdınız bilgi verirmisiniz çok canım sıkıldı bu arada benimde kasılmalarım oluyo dr gel nst de bakalım dedii ama bugün iyiyim pazartesi gidicem inşallah
defnenin
2 ince dilim mi?
ilk zamanlar 2 günde 1 karpuz yedıgımı bılıyorum
kızzlaaarrr dr u tetanoz aşısı vurulma diyen kimdi? benimki de vurulma dedi
sizefe afiyet olsn canimben az once limonl siktim sodaya icirdim Benim ki zaten bukadr eksi yememe nasi erkek anlamadim bu seferko gidismde dr kiz derse sasirmam
nasıl anladınSlmmm teyzelerimmm nasılsınız ?? Ben cuma gününden beri annemi tepiklemeye başladım kii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?