2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay inşallah kız öledir. naparsın? nasılsın?
suan cok.pis fena uykum geldi ayaklarimi bilgisayrin kasasina koydum yatiom biri gelirse dana gibi yayildim birak uyumazsam iidir. sen napan nasisin ole kotu kotu seyler yazmada dusunmede hee allah korusun paniklettirme beni burda

hayır bişi olmuş olsa zaten kanama olurdu dimi
Kanama gibi bir belirti olurdu sanırım.
Merak etme 12. haftadan sonra düşük riski büyük oranda azalır canım.
Ayrıca zaten ters giden bir durum yokken, şu duygusal halinle, bir de kendini böyle en kötüsünden düşünmeye başlayıp, nasıl üzersin!
Bebeklerimizin mutlu, pozitif bir anneye ihtiyacı var, hem de daha şimdiden...

suan cok.pis fena uykum geldi ayaklarimi bilgisayrin kasasina koydum yatiom biri gelirse dana gibi yayildim birak uyumazsam iidir. sen napan nasisin ole kotu kotu seyler yazmada dusunmede hee allah korusun paniklettirme beni burda
iş yerinde misin? iyi be tamam kötü düşünmeyecem. sıcaktan mayışıyoz akşam olsada eve gidip duş alıp yatsak

pozitif anne bazen pozitiflikten çıkabiliyor ruh hali

2 ince dilim mi?
ilk zamanlar 2 günde 1 karpuz yedıgımı bılıyorum

bende 1.5 kilo almıştım domateslerden. bugün baktım 1.5 kilo vermişim. yerimde sayıp duruyom :)
vayyy helal olsun kizzzz ben bu ay bakalim ne oldum hic bilmiorum aksamlari taze findik aliom onume kirp kirip yiom doymuom findigi yemeye findik gni yuvarlak olucam hahahah

evet sanki sasilik var yaseminde daha cok var gbi gelio bana guzel kizz. omerde guzel yakusuklu herif heee
yasemin şey dimi hani kutsinin bi dizisi vardı. kapalı öğretmen rolünde. baya açılıp saçılmış şimdi. ben yasemini sevmiyom ta o dizide gıcık kapmışım :) ömere laf yok bebe kız daha o

yasemin şey dimi hani kutsinin bi dizisi vardı. kapalı öğretmen rolünde. baya açılıp saçılmış şimdi. ben yasemini sevmiyom ta o dizide gıcık kapmışım :) ömere laf yok bebe kız daha o
heee o bak smdi jeton dustu benim aynen masallah smdi acilmis. kiz bitene kadar yemeden duramam taze findik ya zarari olmaz die dusunuorummmmmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…