- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #21.961
suan cok.pis fena uykum geldi ayaklarimi bilgisayrin kasasina koydum yatiom biri gelirse dana gibi yayildimay inşallah kız öledir. naparsın? nasılsın?
defne nin mi yaseminin mibişi sorcam kiralık aşk dizisinde ki kızın gözleri şaşı mı bana mı öle geldi. çok tatlı bi kız.
Kanama gibi bir belirti olurdu sanırım.hayır bişi olmuş olsa zaten kanama olurdu dimi
Hayır hayır ben aldım, en son 8'dim
iş yerinde misin? iyi be tamam kötü düşünmeyecem. sıcaktan mayışıyoz akşam olsada eve gidip duş alıp yatsaksuan cok.pis fena uykum geldi ayaklarimi bilgisayrin kasasina koydum yatiom biri gelirse dana gibi yayildimbirak uyumazsam iidir. sen napan nasisin ole kotu kotu seyler yazmada dusunmede hee allah korusun paniklettirme beni burda
kiz nerdesin sen gece cikion gunduz yoksun ; (bende en çok ben aldım sanıyorum.
defnenindefne nin mi yaseminin mi
pozitif anne bazen pozitiflikten çıkabiliyor ruh haliKanama gibi bir belirti olurdu sanırım.
Merak etme 12. haftadan sonra düşük riski büyük oranda azalır canım.
Ayrıca zaten ters giden bir durum yokken, şu duygusal halinle, bir de kendini böyle en kötüsünden düşünmeye başlayıp, nasıl üzersin!
Bebeklerimizin mutlu, pozitif bir anneye ihtiyacı var, hem de daha şimdiden...
evet isyerindeyim ; ( valla sicakta etkilio. aynen soyleee dus alsak ayaklarmizi rahatca uzatsakkk o sevimli yastiklara sarilip sonraaaaaaa..iş yerinde misin? iyi be tamam kötü düşünmeyecem. sıcaktan mayışıyoz akşam olsada eve gidip duş alıp yatsak
2 ince dilim mi?Meyvenin de fazlası çok kilo yapıyormuş, ben de seviniyordum meyve yiyorum, hem bebişe yarıyor hem kilo almıyorum diye, 1 ayda 4 kilo almışım, inanamadım görünce.. doktor da meyveyi de abartmıycaksın, mesela karpuzu en fazla 2 ince üçgen dilim yiyebilirsin dedi, kiraz 10-12 adet fln yiyebilirsin dedi, ben bi oturuşta yarım kilo yiyodum sanırım
evet sanki sasilik var yaseminde daha cok var gbi gelio bana guzel kizz. omerde guzel yakusuklu herif heeedefnenin
vayyy helal olsun kizzzz ben bu ay bakalim ne oldum hic bilmiorumbende 1.5 kilo almıştım domateslerden. bugün baktım 1.5 kilo vermişim. yerimde sayıp duruyom :)
yasemin şey dimi hani kutsinin bi dizisi vardı. kapalı öğretmen rolünde. baya açılıp saçılmış şimdi. ben yasemini sevmiyom ta o dizide gıcık kapmışım :) ömere laf yok bebe kız daha oevet sanki sasilik var yaseminde daha cok var gbi gelio bana guzel kizz. omerde guzel yakusuklu herif heee
kafanı duvara yasla, bilgisayarın kasasını da ayağının altına alıp uyumayı denesuan cok fenayim valla gittim gidiorummmmmm
kız çok yeme ondan sırf yağğğğvayyy helal olsun kizzzz ben bu ay bakalim ne oldum hic bilmiorumaksamlari taze findik aliom onume kirp kirip yiom doymuom findigi yemeye findik gni yuvarlak olucam hahahah
heee o bak smdi jeton dustu benimyasemin şey dimi hani kutsinin bi dizisi vardı. kapalı öğretmen rolünde. baya açılıp saçılmış şimdi. ben yasemini sevmiyom ta o dizide gıcık kapmışım :) ömere laf yok bebe kız daha o
suan kasa ayagmn altnda ben de sandalyeye yasladm basimi duvarla aramda kitaplik var uzak kaliokafanı duvara yasla, bilgisayarın kasasını da ayağının altına alıp uyumayı dene
afiyet olsunnnnumuneci cocuklara dondurma aldirttim ohh bebisime yarasinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?