2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

karsi komsum da 10 cmlik açılmayla gidince bi onceki bebegi sezeryan. dr normal dogurabilirmisin demis hayir diyince sezeryana almis.demekki ssvd olabiliomus

Haha.. eşim 3 erkeğin en küçüğü. Diğer ikisinin oğlu da var kızı da var ikisi de kendi istedikleri isimleri koydu. Anne baba da hiç karışmadı aslında. Benim vicdanlı kocacığım annemin babamın adı anılırsa mutlu olurlar diye oğlumun ilk ismini babasının adını koydu.. Kayınpeder sadece o isimle hitap ediyor, kayınvalide iki adını birden söylüyor, biz ise kendi koyduğumuz ismini söylüyoruz. Ama oğlum ilk ismini kullanmamızı istiyor işin garibi :)
Senin kayınvaliden de fikrini söylemiş, belki de seninle samimiyetine güvenerek söylemiştir. Ama tabiki karar senin..
karsi komsum da 10 cmlik açılmayla gidince bi onceki bebegi sezeryan. dr normal dogurabilirmisin demis hayir diyince sezeryana almis.demekki ssvd olabiliomus
Allah'ım yaa.. Kiminin umrunda olmaz 10 cm açılma olur, biz isteriz açılmaz da açılmaz...

hadi ya.. çocuğun aklı iyi karışmamış. ortalık baya karışıkmış. :))
bende iki ismi sevmem. işte sevmemem için bana göre bir neden daha. :)
tabiki fikrini söylesin de, aman ısrarcı olmasın.
öyle değişik tarzı vardır. bazen emir kipi kullanır birşey yap derken. misal örnek vereyim. geçen misafirliğe gitmeden onlarda yemek yiyorduk. ben yedim, üzerimi değiştirmeye ineceğim. bana elbise giy dedi. direk giy dedi yani.
arada böyle tarz konuşmaları oluyor da ben ciddiye almıyorum. misal bir kerede bana ayakkabılarını çöpe et dedi. bende onları seviyorum dedim. hala giyiyorum. hayır yani ayakkabıyı niye atıyorum ki sen yenisini alacaksın diye.
yanlış mıyım :)))

Dışarıdan bakınca evet karışık gibi ama çift isimlerde genelde olan durum bu.. Artık okullarda iki ismini birden söylüyorlarmış.. Daha okula gitmediği için bilmiyorum...

Benim kayın validem iyidir, severim kendini.. Mesela benim eşe dosta güzel görünmemi ister, o yüzden onun da emir kipleri vardır, işte elbise giy topuklu giy gibi, ben pek rahatsız olmam ama. Haha tesadüf, dün akşam eşim de bana dedi o ayakkabını çöpe at diye :) Aman işte hayat hep bir şeyleri dengelemeye çalışıyoruz, kim bilir bizim hangi lafımız hangi davranışımız yanlış anlaşılıyor karşı taraftan.

yeğenlerimden biri gidiyor okula ama nasıl oluyor bilmiyorum. :)) çift ismi varda.
bende severim. bana zararı olmadı şimdiye kadar. ama sanırım burda, yani KK da yazılan çizilen konulardan falan etkileniyorum, gardımı almaya çalışıyorum. :))
ama ben alışık değilim. ailem karışmazdı giyimime. yani onun şeklinde. dese bile ben onun dediğini yapmazdım ki.
yani onun o dediklerini yapınca gerisi gelecekmiş gibi hissediyorum.
haklısınız. kimbilir.. belki de bende ona göre soğuk biriyim.

kızlar, neler yıyorsunuz
günlük listenız nedır?
Her sabah farklı bir şeyler yemeye çalışıyorum. Ama mutlaka peynir yiyorum. Yumurta sadece izinli günümde burnumu tıkayarak uyandıktan 1,5 - 2 saat sonra yiyebiliyorum Ben balık yemekten korktuğum için (hangisi içinde ne kadar civa barındırıyor diye aramaktan sıkıldığım için) kırmızı ete ve tavuk etine yoğunlaştım. Sık sık kurufasulye, nohut, barbunya, karnıbahar, taze fasulye yiyorum. Saat 10:30 gibi kocaman bir bardak süt içiyorum. Öğle yemeğinden sonra küçük ballı yoğurt yiyorum. Akşam üstü 16:30 gibi 1 şeftali, 1 kivi, 1 armut, 1 elma suyunu sıkıp içiyorum. Arada aklıma gelirse 1-2 ceviz atıyorum ağzıma. Akşam yemekten sonra da acıkırsam karpuz, kavun yiyorum. :) Bol su içiyorum. Bunları yiye yiye 7 kilo aldım bile şimdiden...

canım için rahat etmiyorsa kullan tabi:) d vitamini neden riskli bilmiyorum ben güneşten alıyorum :)
canım için rahat etmiyorsa kullan tabi:) d vitamini neden riskli bilmiyorum ben güneşten alıyorum :)
öğlenlerı ne yapıyorsun yemek olarak?

tatlım ben konyadayım cogunlukla bulgurlu kısırlı ,mercimekli şeyler yiyorum..bakliyat bebek için cok önemliymiş. yeşil mercimek de öyle , proteini yuksek ..bunun corbasını yapıyorum ..salata ya da meyve yanında da ..incir, üzüm , şefatli yazın ne meyce olursa iste...

deli gibi erik yedim bu sene..bebeğe faydası var mı eriğin onu bişmiyorum ama doktorum bu mevsımde olan herseyden yıyebilirsin dedi. yeşil biber de tüketiyorum taze taze onda da c vitamini cok yuksek...

bi tek cok balık yiyeymiyorum , deniz balıgı bulmak kolay değil burda ...restarontlar alabalık yapıyor onlarda havuzda yetişen..eşimin tanıdıgı bi yere deniz balıgı alıp goturuyorz ben onu yıyorum..ıkı hafta da bir balık anca yiyorumdur..kendimi suclu hıssediyorum bu balık konusunda biraz (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…