- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #22.421
kaynanan pek akıllıymıs@elifbursa86 , çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun.
Surrender , hepsi çok güzel. Rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin.
Ve herkesciklere günaydınlar.
Kaynanam çocuğumuzun ismini beğenmedi. resmen o ne biçim isim dedi. kendisi rüyasında isim görmüş.
Acıbadem Hastanesi, Ebru Füsun Donat, bursaya yeni 2 sene önce falan geldi kadının eski soyadı Akbay, internette Ebru Akbay olarak da araştırabilirsin.hangi dr ve hangi hastane canim bende bursadayim ama benim ilk gebeligin
Allah sağlık ve güç versin hepimize, umarım normal doğum yapabilirsin, ben yapamam gibi geliyor hiç cesaretim de yok açıkçası...İşte sezaryen böyle acil durumlarda hayat kurtarıcı. Benimki biraz basit bir sebepten oldu. Şimdi de doğumdan sonra bakacak olanım yok, en az iki hafta acısı sürecek, 2 çocukla nasıl baş ederim diye düşünüyorum. Normal olursa çok istiyorum. Kısmet İnşallah!
Bir tane daha Ebru Akbay varmış kafanız karışmasın, bu Ebru Füsun Akbay'mış sonradan Ebru Füsun Donat olmuş...Acıbadem Hastanesi, Ebru Füsun Donat, bursaya yeni 2 sene önce falan geldi kadının eski soyadı Akbay, internette Ebru Akbay olarak da araştırabilirsin.
Canım üyeyim zaten.. Ve yaklaşık bir senedir araştırıyorum bu durumu.. SSVD yapan doktorların çoğu uçuk rakam istiyor ve bizim bütçemizde belli.. Biriyle görüştüm doğum için 6 bin TL ye yakın bir meblağ çıkardı.
ssvd sezaryen sonrası vajinal doğum yani normal doğum demekssvd nedir acaba ?
Canım 2 gün önce bende de oldu çok minik pembe leke. Ama yine çok yormuştum kendimi. Bu 2. Oluyo ve ilkide gezme işini abarttığımda olmuştu. Doktorum plasenta henüz olması gerektiği yere yerleşmediği için ve uzantısı hala rahime yakın olduğu için çok hareket ettiğinde yorulduğunda çevresindeki kılcal damarlara baskı yapar ve az miktarda pembe kahve lekeler olur demişti. 26-28. Haftalar arası plasenta yukarı çıkımıyomuş.
ssvd nedir acaba ?
isim konusunda fikir verenlerın agzını kapatıyorum benbu arada benim bebeğiminde cinsiyeti belli oldu kızımız olacak :)
eşim çok kız istiyordu süper oldu bende hep bir kızım olsun yeter diyordum :))
isim konusu zor ama herkes bir isim söylüyor :))
kaynanan pek akıllıymıs
rüyamda gördüm ayagına kendı istediğini koyduracak.
bence karıstırtmayın
benımkıde isim söyledı, çok istedi hatta ama kımse kusura bakmayacak
R harfini söyleyemiyorsa Eren tam ona göreymiş aslında
kimseyi karıstırtmadoğrudur. beklerim yani. :)))
zaten rüyada görümcemdeyken görmesi yeterince şüpheli. üstelik r harfi sorunu varken.
öyle cidden.
sehriistanbul , ben iki isim taraftarı değilim. çünkü sadece biri kullanılıyor. diğeri sadece kimlikte kalıyor maalesef. iki yeğenimde iki isimli. ve sadece biri ile hitap ediyoruz. bu yüzden gereksiz. kısa ve öz olsun yeter.
kimseyi karıstırtma
nasıl başlanırsa öyle gıder. insan karnında tasıdıgı bebegın her seyıyle kendı ilgilenmek istiyor
kolay sureç degıl çünkü. en çok annenın hakkı bu
kesinlikle.. kızına karısamadıteşekkürler.
benimde niyetim karıştırmamak. eşimde öyle biri değildir ama bilemiyorum.
üstelik kendi çocuklarına kendi istediği ismi koyamamış biri. şimdi aynı şeyi bize yapmaya çalışıyor. isim koyan tek başına eşiymiş ama farketmez.
benim babamda annemle isim konuşmazmış. doğum belgemizi alır gider, kimliklerimizle gelirmiş de annem öyle ismimizi öğrenirmiş. sadece ilk çocuğunkini önceden biliyormuş.
ama şimdiye kadar hiçbir çocuğuna isim konusunda karışmadı. 5 torunu var kadının. hatta bir torununun ismini doğru telaffüz edemiyordu ilk başlarda. sonradan alıştı. :)))
yani önceden böyle birşey yaşamayıncada tuhaf geliyor insana. kaynanam kızına karışmadı bizede karışmasın.
kesinlikle.. kızına karısamadı
bize de karısamaz
yazık yaa ben kanguruya koyamam bebişimerhaba arkadaşlar, hepinize sağlıklı bir şekilde doğum yapmak nasip olsun,
eğer baba sling almak istiyorsanız linke bakabilirsiniz ....
keyifli paylaşımlar :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/baba-sling-kanguru-satiyorum.847780/
yazık yaa ben kanguruya koyamam bebişi
sıkışır orada.
kullanmayı düşünmüyorum
canim cok guzelmis gule gule gysin bende zarada beyaz keten gomlekle yesil keten ayakkabi gormustum cok begenmstim. esim cinsyeti belli olunca aliriz dedi bakalm haftasoni cikicam bakmayaSağol canımm, valla sezon sonu indirimleri şimdiden başlamış, bakmak lazım arada.. Yaz için 6-9 ay bakıyorum, şu an zaten yazlıklar indirimde, kışlıklar baya pahalı sezon başı olduğu için.. Onları da kış sonu almak lazımdı aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?