- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #22.781
anladım. kaynanam geldiği zaman yemekleri de yapıyor. valla kimse için ugrasamam.aslinda misafr dedigm gorumcem yapmasamda olurdu esim kizdi hatta gelen yabancimi ne kendini zorluon bi supirurduk die ama 15 gunde bir toz alip silmezsem onune gecemiom. aslinda rutin temizlik.
15 dedi. 20 cm kısa mı kızBoyu kac canim ya bana benimkinin kilosu iyi geldi ama boyu 20cm mis kisa geldi ya
fazla yorma kendını amaKızlar iyi akşamlar. Ben halsizliği yendiğimden beri köpek gibi Çalışmaya başladım. Iş almıyodum pek hamilelikten dolayı ama halim yerine gelince almaya başladım. Hergün dağlardayım yılanlarla beraber harita ölçümü yapıyorum. Çok para lazım çokkkkbugün doktorda gittim çok şükür bebişimin kalp sesini duyunca rahatladım. Kuzum 271 gr olmuş. Çok mutluyum
Dururum kuzumhadi gozun aydinnnnnnn cokta yorma kendini yine sen yilandan ciyandan uzak dur
Yorgunluk değil canımda sıcak bunaltıyor beni. Siz nasılsınız senin Cadı napıyoooofazla yorma kendını ama
bende biber dolmaso yaptim bide kayinvalidem koy tavugunu temizleyip parcalayi getirmişti onu da hasladm corba yeter. belki evdede yenmezde yinede yemek olsn dedim cocugu var cunku acikir cocuk filan die yaptmanladım. kaynanam geldiği zaman yemekleri de yapıyor. valla kimse için ugrasamam.
genelde tek çeşit yemek ve salata yapıyorum kendıme
onu da basit olanlarından
aaaaaaaaaa allah seni naapmasin kizzz korkmuomusunnDururum kuzumseverim ama. Kuyruğundan tutar sallarım ben onları.
evet çok sıcak havalar. benım cadi kendi halınde takılıyorYorgunluk değil canımda sıcak bunaltıyor beni. Siz nasılsınız senin Cadı napıyoooo
Dururum kuzumseverim ama. Kuyruğundan tutar sallarım ben onları.
Ben senden 2hafta ondeyim heralde bebegim bilmiyom kisa geldi kaynana benzicek diye odum kopuyo15 dedi. 20 cm kısa mı kız
kendileri annelerine sinirliyken yandaş ararlar yanlarına
o zaman ne dersen de batmaz gözlerıne. ama her şey normalken öyle genel konusma yapılıyorsa hayatta laf yok.
hemen çemkirmeler gelıyor
senınki çok ayrı bi cinsmişAy benimkinin her türlü gözune batiyor :)
Degılsın tabı kuzum ben de sendenim benım kocam da ole bende yenı evlı olmama ragmen cok zor gunler gecırdım Ama sabredıcez artık bebişlerimiz için
senınki çok ayrı bi cinsmiş
ohhhh yarasinn bebegimeevet çok sıcak havalar. benım cadi kendi halınde takılıyor
birazdan onu ödüllendircem ekmege az nutella surcem
Hepimiz ayni seyleri yasiyoruz demek ki oglan anneleri ogullarini paylasamiyorlar resmen kiskaniyorlar buradaki oglu olacak anne adaylari aman siz boyle olmayin diyelim
Yok kız beni görünce kaçıyolar bende kovalıyomaaaaaaaaaa allah seni naapmasin kizzz korkmuomusunn
Bu yapılırmı bana şimdi yaaaevet çok sıcak havalar. benım cadi kendi halınde takılıyor
birazdan onu ödüllendircem ekmege az nutella surcem
belli canim azicikYok kız beni görünce kaçıyolar bende kovalıyomzehirlileri değil tabiki. Psikopatımdır ben azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?