- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #22.801
ben normalde sevmem tatlıyı.ohhhh yarasinn bebegimeben hic tatli vermiom bebisime annesinin cani istemio cunkuu
Evet canım :)
Allah benzetmesin ağzındal yel alsın benzetcek başka birini mi bulamadınBen senden 2hafta ondeyim heralde bebegim bilmiyom kisa geldi kaynana benzicek diye odum kopuyo)sevindim sagol canim
ayyy aklımdan gıttı durumun vallaBu yapılırmı bana şimdi yaaaboşver ekmeği kavanoza kaşıkla dal
korkmaBen senden 2hafta ondeyim heralde bebegim bilmiyom kisa geldi kaynana benzicek diye odum kopuyo)sevindim sagol canim
bende sevmezdm iice agzina koymamaya başladımben normalde sevmem tatlıyı.
ara sıra ekmek arası nutella yıyorum işte :)
Hemde ne cızayyy aklımdan gıttı durumun valla
kavonoza dalmak kötü bişi ametıst, cız olursun
ayy eşşeklik ettım unuttumHemde ne cızyeme sende boşver. Boğazında kalır valla bensiz
Niye yasakmış ki acaba? Iyi piştiği takrirde yenir diye biliyorum. Sebebini söyledi mi doktor?Ben tavuk yiyemiyorum hiç yaa, 2 ayrı doktora gittim, ikisi de tavuk yasak dedii, çok sevmeme rağmen yiyemiyorum o yüzden
Uyku akiyor gözlerimden
Bi tutlu takip edenedim bugün
Cok yogundum yazarim sonra
Paylasim için tskler
Laktoksuz yogurt ve süt satiliyor.onlar gaz yapmaz.migtosta var.
Hadi yaa :)) süt burgeri çok seviorum bnde :))Ayiptir solemesi bende surekli kumpir peynir ve eti sut dilimi yiyorum yani cok abartiom baska bise yiyemiyorum isin komik tarafi eskiden agzima surmedigim seyler :)
kiz 5 aylik tatli patlamasi yasadm 2 tane cikolata yedim senin yuzundenben normalde sevmem tatlıyı.
ara sıra ekmek arası nutella yıyorum işte :)
Oksaparmi kullaniyorsun bende doğuma kadar kullanacakmisim göbekten zor oluyor bacağa geçtim...ben de ilk hamileliğimde vurulmamıştım canım.
O zaman sağlık bakanlığının aşı takviminde yoktu da mı olmadım hatırlamıyorum.
Ama biraz araştırınca, doktorum da önerince olmaya karar verdim.
Dünya hali... Allah korusun... Bizler sadece doğum sürecinde hastanedeki tehlikeleri düşünüyoruz ama, her an etrafımız tehlike dolu.
Bebeğime de zararı yok, muhtemel faydası varsa, neden olmayım ki?
Biraz ağrı yapıyormuş ama, pamuğuma sağlıkla kavuşayım da...
Zaten hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum. İki de aşı olmuşum çok mu diye düşünüyorum.
Bende durum böyle bitanem...
kiz 5 aylik tatli patlamasi yasadm 2 tane cikolata yedim senin yuzundenama ii oldu bebisimde bi patlama varrrrr
ben de severım onuHadi yaa :)) süt burgeri çok seviorum bnde :))
Ben de fırında yapiyorum yağlı kâğıt arasına koyup pisriyorumŞu döküm tavalarda çok güzel oluyomuş somon da bir türlü gidip alamadım, fiyatları da çok yüksek yaa.. Çok koku yapmıyor mu peki evde?
Ben hamilelik dışında da yemezdim şimdiii hiiiççç yemiyorum doktor da sanırım tavuklar fazla hormonlu olduğu için yasaklamışlardır. Köy tavuğu bulmak da zor ama bence doktoruna şu migroslarda falan olan 120 gğnlük tavukları bi sor. Onlarda çiftlik tavuğu ama oluşumunun tamamlanması bekleniyor.Niye yasakmış ki acaba? Iyi piştiği takrirde yenir diye biliyorum. Sebebini söyledi mi doktor?
Amin bebegim benim esim taraf kisa kaynanam kilolu 1.50 fln bizdede ailenin en kisasi benim 1.70im ben babasina benzesin isterm oglum olursa ama kiz bana benzesin hic oraya benzemesim :))Allah benzetmesin ağzındal yel alsın benzetcek başka birini mi bulamadınmaşallahhh de.
Onu bilmiyorum onuda deneyeyim bari :)Hadi yaa :)) süt burgeri çok seviorum bnde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?