- 10 Haziran 2012
- 870
- 1.297
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #22.841
Clexane 0.2 kullanıyorum canım.
ben göbekten hiç vuramadım.
ona dayanamıyorum.
bacaklardan vuruyorum kendim vurursam, artık o da acımaya başladı.
eşim ya da annem kollarımdan vuruyor, en rahatı bu geldi.
ilk hamileliğimde doğumdan sonra bir ay daha kullandırmıştı doktorum.
bunda bakalım nasıl olacak.
Bilgilendiririm canim ama ayin 31 inde randevum.gec olmus olacak senin icin.kan grubun ne seninde negatif mi.bana negatifsin gerek yok dedi.pozitifsen eger vurulmayi dusunedebilirsin.sorduktan sonra bizi de bilgilendir canım haftaya yaptırmam gerek artık benim.
Nur bilgilerimi atmıştım ozelden, eklersen sevinirim, şimdiden tesekkurlerBu arada cinsiyetlerini öğrenen herkes benim gibi alışveriş yapmamak için zor tutuyo mu kendini bi tek ben mi böyleyim
Bu arada pardon eklemissin ama yaşını 35 yapmışsin :))) neyse tabi ki önemli değil çok tesekkurlerNur bilgilerimi atmıştım ozelden, eklersen sevinirim, şimdiden tesekkurler
Eklemissin şimdi gordum tesekkurlerBu arada cinsiyetlerini öğrenen herkes benim gibi alışveriş yapmamak için zor tutuyo mu kendini bi tek ben mi böyleyim
Bende zor tutuyorum ve daha da tutucam 7. Aya kadar inşallahhh. Sanada kolay gelsinnn kendinle mücadelendeBu arada cinsiyetlerini öğrenen herkes benim gibi alışveriş yapmamak için zor tutuyo mu kendini bi tek ben mi böyleyim
Evet çok az kaldiÖğretmen olan ocak anneleri, tatili yedik bitirdik, okullar açılacak az kaldı, hamile pantolonu alan var mi okul için??
Aramiza hosgeldin :) Ben Türkiyedeyim ama bende hala ögrenemedim.. pazartesi randevum var bakalim ne olacakmerhabalar cici anneler,
haftalarca takipten sonra az once kaydolmak geldi aklima sonundahamile saskinligindan olsa gerek..Ben 15+3 haftalik hamileyim ve henuz cinsiyetini bilmiyorum. Hollandada yasiyorum o yuzden boyle gec oldu ama biz dayanamadik bu pazartesiye ekstra randevu istedik ins ogrenebilriz Hepinize guzel hamilelikler ve yazilarinizi da ictenlikle okudugumu belirtmek isterim
Ben ögrenmeden kendimi zor tutuyorumBu arada cinsiyetlerini öğrenen herkes benim gibi alışveriş yapmamak için zor tutuyo mu kendini bi tek ben mi böyleyim
Aramiza hosgeldin :) Ben Türkiyedeyim ama bende hala ögrenemedim.. pazartesi randevum var bakalim ne olacak
Kizlar topigimize cagirdim gelmeyenler var ama olsun ben yine dayanamadim burdda paylasayim baru bakin ucuzluk elinizi cabuk tutun biter ben harika takimlar aldim
http://m.trendyol.com/Buyuk-Kampanya/ButikDetay/37054
Uzun süredir yoktum .... Ufak bi trafik kazasıyla randevu öncesi doktora gittim eşimde yurtdışında olduğu için tek gittim herşey iyi gidiyor bebeğim 4 gün önde gidiyor ve 17 haftalık olarak kaydedildi 13 cm 180 gr ve Uzun süre göstermeyen bebeğim Daha sonra pipiyi gösterdi doktor kesin konuştu ultrasyon çıktısından alıp bak bu pipi dedi ama ben anlamadım birşey tabi :) çok mutlu oldum oğlum olacağı için aslında öğretmenim ve erkek çocuklarına hep bi zaafım vardır yalan yok ki :) kendimde 2,5 kilo almışım sanırım herşey güzel gidiyor nazar değmesin maşallah demeyi unutmayın :)
Bu arada cinsiyetlerini öğrenen herkes benim gibi alışveriş yapmamak için zor tutuyo mu kendini bi tek ben mi böyleyim
Öğretmen olan ocak anneleri, tatili yedik bitirdik, okullar açılacak az kaldı, hamile pantolonu alan var mi okul için??
Kızlarrr instagramda bi sayfa varr alışveriş yapanlar için sizinle paylaşmak istedm güzel gözüküyorr sizde beğenirsiniz umarımEki Görüntüle 1606769
Ben bennnBu arada cinsiyetlerini öğrenen herkes benim gibi alışveriş yapmamak için zor tutuyo mu kendini bi tek ben mi böyleyim
merhabalar cici anneler,
haftalarca takipten sonra az once kaydolmak geldi aklima sonundahamile saskinligindan olsa gerek..Ben 15+3 haftalik hamileyim ve henuz cinsiyetini bilmiyorum. Hollandada yasiyorum o yuzden boyle gec oldu ama biz dayanamadik bu pazartesiye ekstra randevu istedik ins ogrenebilriz Hepinize guzel hamilelikler ve yazilarinizi da ictenlikle okudugumu belirtmek isterim
Bu arada cinsiyetlerini öğrenen herkes benim gibi alışveriş yapmamak için zor tutuyo mu kendini bi tek ben mi böyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?