- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #23.061
Cok zor isim işi yaa ne yapacaz bilmiyombende eylül istiyorum ama herkez eylül koyuyo bu aralar birde anlamı yok
Bana ilk doz için ekime, ikinci doz için kasıma gün verdi aile hekimliğindeki hemşire. Başka da yok. Ben bi doktoruma sorayım en iyisi...Canım bnm bildiğim önce oluosun bi kere , 1ay snra bidaha oluosun , 3.doz 6ay snra 4.de 1yıl sonra sanırım ve 5yıl vurulmana gerek kalmıo die biliorum..ben bu hafta 3.dozu vurulcam
Ben doktoruma sordum eet vurulursn dedi..daha önceden iki doz vurulmuştm ztn 3.dozum ağustostaydı oda tam 20.haftaya denk gelio önümüzdeki haftanın sonuna doğru vurulurum..iş yeri hekimi vuruo ztn :)
Birde bu tetanozu daha çok sezeryan için vurulun diolar çünkü kesilcek edilcek falan o korucak bizi
Ya aslına bakarsan canımm almak lazım yaa , öncelikle şu oda işimiz var bizim orayı bi boşaltalım parke rengini falan dwğiştircem duvar kağıdı yaptırcam odasını aldık ztn ekim ortasında gelcek..eylül sonu gibi kıyafetlerinide almaya başlıcam..
bende çift isim sevmiyorum eylülde çok güzel kararsızım ama zaman çok buluruz inşallah :) bide eşimde benimde ismim a ile başlıyo bi yandanda a ile başlasın diyorum benimki çift isim nur ikinci ismim zor çift isim olmasıEet aslında sadece ay ismi ama bilmiorum yaa hep Eylül isminde bi kızım olsun istemişimdir liseden beri kendim eylül doğumluyum ve eylül ayının bnm için anlamı büyük oyüzden Eylül olcak inş :)
Ben alternatif olarak Ada , Sare , Duru , Defne düşündüm ama eşime beğendiremiorumm :) ona kalsa annesinin adını koyarhatta Eylülün yanına koyalım dio ama ben kesinlikle çift isim istemiorum die bastırıorum
Anaaa aynılarmış ya
Var da ben pcdeyim burda yok.
aynen öyle canım beşik olaraknasıl bişey almayı düşünüyosunuzCok zor isim işi yaa ne yapacaz bilmiyom
Benimki mecburi sezeryan olcak canım oyüzden vurulcm zaten ilk 2sini gebelikten çnce vurulmuştum tamamlıycam :)Vurulan da var vurulmayanda kimseye bisi olmamis anlamadim.isyeri hekimine hic sormadim bende bir sorayim bakaym ne dicek ya da bosver kafami hic karistirmiyim:) bizim dr beni normal dogurtcak galibakesin gozuyle bakiyor
Biz yapıcaz bakalım zaten yatak odasının tam karşısında kapılar zaten açık oluo ben yanımızda çok fazla yatırmayı düşünmüorum kendi yatağında yatsın prenses :) kıyafet sadece 2elbise aldım onlarda seneye giymelik yazlık :)Oda isi baya is canim biz vazgectik yapmicaz.guzel bi besik alip odamiza koyucaz.nasilsa yanimizda kalicak su an ugrasmayalim dedik bos bos duracak bir yil kadar.biraz buyuyunce aliriz.hastane cikisi aldim.bikac 6 li takim.baska bisi almadim henuz.bebek arabasina karar verdim. Ama bissuru detay var gercekten.ben 7. Aya kadar cogunu tamamlamak istiyorum.ne olur ne olmaz..bence o sis karinla cok zevkli olmaz bu alisveris
Biz yapıcaz bakalım zaten yatak odasının tam karşısında kapılar zaten açık oluo ben yanımızda çok fazla yatırmayı düşünmüorum kendi yatağında yatsın prenses :) kıyafet sadece 2elbise aldım onlarda seneye giymelik yazlık :)
Bebek arabasına karar verdik ama henüz yok hiçbiyerde kalmıo geldiği gbi bitio :)
Çikolatayı fazla kaçırmışım cinsiyeti görelim artık diyeO zaman bi ara gosterirsin bizede merak ettim tatliyi
Benimki mecburi sezeryan olcak canım oyüzden vurulcm zaten ilk 2sini gebelikten çnce vurulmuştum tamamlıycam :)
Çikolatayı fazla kaçırmışım cinsiyeti görelim artık diye
Bir türlü yüzünü çekemedi biz gördük bayaa ama sürekli dönüyodu bi bu fotograf net bu da renksiz
Doktor göstermese ben de anlayamazdımHmmm yuzunu tam net anlayamadim canimmm
Güzel annişler ne zaman hissedicem yavrumu heycanla beklıyorum 17 haftadayım bır kac gun once damar atması gıbı hıssedıyordum ama oda yok merak edıyorum doktor dıyor 20 haftadan sonra hıssedersın ama ben cok merak edıyorummmm kendını hıssettırse oglum ::))))
Usenmezsem bu hafta gidip 3 ta da 4. Dozumu olacamtetonoz olan var mı?
5 dozda 10 yillik oluyorTetanozun 10 yıllıgı fln varmış. Onlar hakkında bilginiz var mı arkadaşlar? Yani ondan yaptırırsak 10 yıl içindeki diğer gebeliklerde gerek kalmıyor mu asıya? Ve onu da aile hekimliği mi yapıyor?
Hmmm ondandir o zaman cnm.bizimki mecburiler haric normal dogum yaptirtiyor illa.4.5 kg bile olsa bebek normal dogurtuyo.
Usenmezsem bu hafta gidip 3 ta da 4. Dozumu olacam
5 dozda 10 yillik oluyor
Diz adanadaydiniz dimi? Drunuz kim?
ben de cuma gıdıcemUsenmezsem bu hafta gidip 3 ta da 4. Dozumu olacam
5 dozda 10 yillik oluyor
Diz adanadaydiniz dimi? Drunuz kim?
Yanımızda derken yanımızdaki yatakta demek istemiştim canım bnde.. İlk 2-3ay falan berabee yatarız aynı odada ama sonra odasına alıştırmak istiorum şimdi böle konuşuorumda bakalım doğduğu zaman nasıl olcak bilmiorum tabii :))Yok cnm bende yanimda yatirmam.odamizda kendi yataginda yaticak. Cocuk odasi bizimde hemen yanda ama bir yil tek birakamam orda onu sanirim.sen dogdugu gibi mi oraya koyucaksin.zor olmaz mi senin icin ilk zamanlar geceleri hep merak ediceksin.oda yapilsa da bir donem odanizda yatmasi lazim die dusunuyorum. Nasil bebek arabasi o hemen bitiyor merak ettim :) http://www.civilim.com/mobil/m-urundetay.aspx?Pr=212169&ctrid=16234 ben bunu istiyorummmm.
Bnm doktorumda illaki normal dio aslında ama kalp doktorum sezeryan dio oyüzden doğum doktorumda kabul etmek zorunda kalıo canım :)) ama bnm doktorum aşı ol falan demedi ben sordum ona oda vurulabilirsn dedi :)Hmmm ondandir o zaman cnm.bizimki mecburiler haric normal dogum yaptirtiyor illa.4.5 kg bile olsa bebek normal dogurtuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?