2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bnm bildiğim önce oluosun bi kere , 1ay snra bidaha oluosun , 3.doz 6ay snra 4.de 1yıl sonra sanırım ve 5yıl vurulmana gerek kalmıo die biliorum..ben bu hafta 3.dozu vurulcam
Bana ilk doz için ekime, ikinci doz için kasıma gün verdi aile hekimliğindeki hemşire. Başka da yok. Ben bi doktoruma sorayım en iyisi...

Vurulan da var vurulmayanda kimseye bisi olmamis anlamadim.isyeri hekimine hic sormadim bende bir sorayim bakaym ne dicek ya da bosver kafami hic karistirmiyim:) bizim dr beni normal dogurtcak galiba kesin gozuyle bakiyor

Oda isi baya is canim biz vazgectik yapmicaz.guzel bi besik alip odamiza koyucaz.nasilsa yanimizda kalicak su an ugrasmayalim dedik bos bos duracak bir yil kadar.biraz buyuyunce aliriz.hastane cikisi aldim.bikac 6 li takim.baska bisi almadim henuz.bebek arabasina karar verdim. Ama bissuru detay var gercekten.ben 7. Aya kadar cogunu tamamlamak istiyorum.ne olur ne olmaz..bence o sis karinla cok zevkli olmaz bu alisveris

bende çift isim sevmiyorum eylülde çok güzel kararsızım ama zaman çok buluruz inşallah :) bide eşimde benimde ismim a ile başlıyo bi yandanda a ile başlasın diyorum benimki çift isim nur ikinci ismim zor çift isim olması

Vurulan da var vurulmayanda kimseye bisi olmamis anlamadim.isyeri hekimine hic sormadim bende bir sorayim bakaym ne dicek ya da bosver kafami hic karistirmiyim:) bizim dr beni normal dogurtcak galiba kesin gozuyle bakiyor
Benimki mecburi sezeryan olcak canım oyüzden vurulcm zaten ilk 2sini gebelikten çnce vurulmuştum tamamlıycam :)

Biz yapıcaz bakalım zaten yatak odasının tam karşısında kapılar zaten açık oluo ben yanımızda çok fazla yatırmayı düşünmüorum kendi yatağında yatsın prenses :) kıyafet sadece 2elbise aldım onlarda seneye giymelik yazlık :)
Bebek arabasına karar verdik ama henüz yok hiçbiyerde kalmıo geldiği gbi bitio :)

Yok cnm bende yanimda yatirmam.odamizda kendi yataginda yaticak. Cocuk odasi bizimde hemen yanda ama bir yil tek birakamam orda onu sanirim.sen dogdugu gibi mi oraya koyucaksin.zor olmaz mi senin icin ilk zamanlar geceleri hep merak ediceksin.oda yapilsa da bir donem odanizda yatmasi lazim die dusunuyorum. Nasil bebek arabasi o hemen bitiyor merak ettim :) http://www.civilim.com/mobil/m-urundetay.aspx?Pr=212169&ctrid=16234 ben bunu istiyorummmm.

O zaman bi ara gosterirsin bizede merak ettim tatliyi
Çikolatayı fazla kaçırmışım cinsiyeti görelim artık diye
Bir türlü yüzünü çekemedi biz gördük bayaa ama sürekli dönüyodu bi bu fotograf net bu da renksiz

Eklentiler

• 20150815_173703-1.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 87

Ben de hissetmek istiyorum artik gobegimin alt ksminda cok agri yapiyor bazen,donerken falan begenmiyor bucurum sanirim pozisyonumu.. rahatina duskun belli benim istedgm olcak dio smdiden biz d hissederiz bikac hfta daha dayancaz mecbur

tetonoz olan var mı?
Usenmezsem bu hafta gidip 3 ta da 4. Dozumu olacam
Tetanozun 10 yıllıgı fln varmış. Onlar hakkında bilginiz var mı arkadaşlar? Yani ondan yaptırırsak 10 yıl içindeki diğer gebeliklerde gerek kalmıyor mu asıya? Ve onu da aile hekimliği mi yapıyor?
5 dozda 10 yillik oluyor

Hmmm ondandir o zaman cnm.bizimki mecburiler haric normal dogum yaptirtiyor illa.4.5 kg bile olsa bebek normal dogurtuyo.

Diz adanadaydiniz dimi? Drunuz kim?

Yanımızda derken yanımızdaki yatakta demek istemiştim canım bnde.. İlk 2-3ay falan berabee yatarız aynı odada ama sonra odasına alıştırmak istiorum şimdi böle konuşuorumda bakalım doğduğu zaman nasıl olcak bilmiorum tabii :))
Mamaspapas armadillo flip modeli canım geldiği gibi bitio yaa

Hmmm ondandir o zaman cnm.bizimki mecburiler haric normal dogum yaptirtiyor illa.4.5 kg bile olsa bebek normal dogurtuyo.
Bnm doktorumda illaki normal dio aslında ama kalp doktorum sezeryan dio oyüzden doğum doktorumda kabul etmek zorunda kalıo canım :)) ama bnm doktorum aşı ol falan demedi ben sordum ona oda vurulabilirsn dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…