- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #23.081
Yaa oda ayri bi is sorma.yatak odam genis degil.iki bebek.ilk zamanlar yanimda olmalari lazim ne yapacagimi bilemedim. Yatak odasina oval kafesli besik alsam ikitane oda zor.park yatak alicam heralde yanima koymak icin.ikisini ayni yataga koyarim o sekilde.park yataklarida pek sevemedim ama yapacak bisey yok.yatak odalarinada klasik bebek karyolasi dusunuyorum.sen karar verdinmi canimaynen öyle canım beşik olaraknasıl bişey almayı düşünüyosunuz
Yani iste dedgim gibi engel bir durum varsa tabiki mecbur kaliyorlar..bana da demedi asi vurul diye ben sordum vurulma dedi :) demek cokta onemli degil dr larin aklina be gelmiyorsa.. senin kalbinde ne var kiBnm doktorumda illaki normal dio aslında ama kalp doktorum sezeryan dio oyüzden doğum doktorumda kabul etmek zorunda kalıo canım :)) ama bnm doktorum aşı ol falan demedi ben sordum ona oda vurulabilirsn dedi :)
Bende park yatakları hiç beğenmemiştim ama bi arkadaşım perdeciye park yatağı kaplatmış ve çok güzel olmuş gelinlik gibi tülden kat kat. hem de seninkiler kız cicili bicili çok güzel olur. Bence sende bi araştır. Kolay gelsin canımmm iYaa oda ayri bi is sorma.yatak odam genis degil.iki bebek.ilk zamanlar yanimda olmalari lazim ne yapacagimi bilemedim. Yatak odasina oval kafesli besik alsam ikitane oda zor.park yatak alicam heralde yanima koymak icin.ikisini ayni yataga koyarim o sekilde.park yataklarida pek sevemedim ama yapacak bisey yok.yatak odalarinada klasik bebek karyolasi dusunuyorum.sen karar verdinmi canim
Aaaa aslinda iyi fikirmiss.hic uretici degilimdir bu konularda.sagol canim bi arastirayim bakalim.Bende park yatakları hiç beğenmemiştim ama bi arkadaşım perdeciye park yatağı kaplatmış ve çok güzel olmuş gelinlik gibi tülden kat kat. hem de seninkiler kız cicili bicili çok güzel olur. Bence sende bi araştır. Kolay gelsin canımmm i
Google yazınca bikaç örrnek çıkıyo ben onlardan beğenmedim ama en azından ordan yola çıkarak anlatırsın pencereyeAaaa aslinda iyi fikirmiss.hic uretici degilimdir bu konularda.sagol canim bi arastirayim bakalim.
Ben ilk zamanlar salona tasinmistim. Hem gelen giden acisindan kolay oldu hem de benim icin.Yaa oda ayri bi is sorma.yatak odam genis degil.iki bebek.ilk zamanlar yanimda olmalari lazim ne yapacagimi bilemedim. Yatak odasina oval kafesli besik alsam ikitane oda zor.park yatak alicam heralde yanima koymak icin.ikisini ayni yataga koyarim o sekilde.park yataklarida pek sevemedim ama yapacak bisey yok.yatak odalarinada klasik bebek karyolasi dusunuyorum.sen karar verdinmi canim
Ne yazdin canim google ya ben bulamadimdaGoogle yazınca bikaç örrnek çıkıyo ben onlardan beğenmedim ama en azından ordan yola çıkarak anlatırsın pencereye
Bebis buyuk olursa belki 6 ay kalir sadece. Iyi düşünün. Benim kizim 6 7 aylikken digwrine gecmisti diye hatirliyorum.Kızlar ben ahşap kafes beşik almayı düşünüyorum yatak odama. Oturduğumuz odaya da ana dizi gibi bir şeyler. Ne çok büyük ne çok küçük. Odayı da bir iki sene sonra. Yalnız bu kafes beşikler 1 yıl anca kullanılırmış almasam mı napsam bilemedim karyola da sığmaz yatak odama.
Yaa bence kafesler bir yil bile kullanilmaz cocuk kendiliginden kalkmaya baslayinca teklikeli olabilir.ama cok guzel gorünuyor.Kızlar ben ahşap kafes beşik almayı düşünüyorum yatak odama. Oturduğumuz odaya da ana dizi gibi bir şeyler. Ne çok büyük ne çok küçük. Odayı da bir iki sene sonra. Yalnız bu kafes beşikler 1 yıl anca kullanılırmış almasam mı napsam bilemedim karyola da sığmaz yatak odama.
Benim kalbimde ön mitral kapakta darlık var canım..kalp doktorumla eş zamanlo takip ediliorum..çok şükür şimdiye kadar bi sorun yaşamadık bakalım umarım sağsalim atlatırız bebeğimde bende..Yani iste dedgim gibi engel bir durum varsa tabiki mecbur kaliyorlar..bana da demedi asi vurul diye ben sordum vurulma dedi :) demek cokta onemli degil dr larin aklina be gelmiyorsa.. senin kalbinde ne var ki
Gecmis olsun. Insallah sorun cikmaz.Benim kalbimde ön mitral kapakta darlık var canım..kalp doktorumla eş zamanlo takip ediliorum..çok şükür şimdiye kadar bi sorun yaşamadık bakalım umarım sağsalim atlatırız bebeğimde bende..
Biraz buyuyunce zaten odalarinda yatarlar.tabi insan alisinca yanindan ayirmak istemiyomus ama ben mecburum.yada seyyar heryere rahatlikla tasinabilen bir park yatak bulmak lazim.sen tecrubelisin ne guzell.ben herseyi yasayarak ogrenecem.saglikla dogsunlarda hersey olur bir sekilde heraldeBen ilk zamanlar salona tasinmistim. Hem gelen giden acisindan kolay oldu hem de benim icin.
İlk zamanlar zaten hasta modundasiniz. E durmadan emmek isteyen cocuklariniz da olacak. Misafiri vb birakip birakip odaya gidemezsiniz ki. Onlugu takip emzireceksiniz mecbur.
Benim salonda cekyatim vardi onu yatak haline getirdik. E sizde bi de iki çocuk !
Park yatak alirsaniz üst kata 2sini baya yatirirsiniz ama büyüyünce yetmeyebilir.
Gecmis olsun canim.Merak etme saglikla kucagina alirsin.Benim kalbimde ön mitral kapakta darlık var canım..kalp doktorumla eş zamanlo takip ediliorum..çok şükür şimdiye kadar bi sorun yaşamadık bakalım umarım sağsalim atlatırız bebeğimde bende..
Süslenmiş park yatak yazdım canım:)Ne yazdin canim google ya ben bulamadimda
Bebis buyuk olursa belki 6 ay kalir sadece. Iyi düşünün. Benim kizim 6 7 aylikken digwrine gecmisti diye hatirliyorum.
Yaa bence kafesler bir yil bile kullanilmaz cocuk kendiliginden kalkmaya baslayinca teklikeli olabilir.ama cok guzel gorünuyor.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sağsağlim kucağına aldırsın inşallah.Benim kalbimde ön mitral kapakta darlık var canım..kalp doktorumla eş zamanlo takip ediliorum..çok şükür şimdiye kadar bi sorun yaşamadık bakalım umarım sağsalim atlatırız bebeğimde bende..
Çok geçmiş olsunn hepimiz sağlıkla alırız inşallahh bebeklerimizi kucaklarımızaBenim kalbimde ön mitral kapakta darlık var canım..kalp doktorumla eş zamanlo takip ediliorum..çok şükür şimdiye kadar bi sorun yaşamadık bakalım umarım sağsalim atlatırız bebeğimde bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?