2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy dogru ben sana bide burda 2kiza dua etmistim ins erkek olur die cunku farkli cinsiyet seviom ben hayirli saglikli olsum tabide ins benimde ikinci bebism erkek olur kizim bi saglikla gelsin
Evet canim balmi bak kizim 2 yasinda icimde cok kaldi ama herseyin hayirlisi insallah bidebsaglikli hayirli oglum olur ama sunu deneyin benim adet duEnim yok hep yumurtlamanin 14. Gunu adet olunur hesaplayin ve 14 . Gun birlikte olun erkek sansi yukseliyo

Yok hiç sıkma canını gayet normal bir durum yanı tek belirti 1 hafta gelişimde gerilikse başka bir sorunun varlığından bahsefilmemisse herşey yolunda demektir. Gerçekten ben genelde rahat insanların hayatta herşeyi rahat anlattığını gördüm. Yani elinden geleni yaparsın gerisi kafa rahatlığı. İyi dusun iyi olsun

Son kontrolde doktorum 25. Haftalara kadar bebegin 1-2 hafta ileri yada geei olmasinin yumurtlama tarihiyle alakali oldugunu, o haftalardan sonra genetik durumun ortaya cikacagini soyledi. Iciniz rahat olsun
Çok teşekkür ederim

Yani herşey normal dediyse doktorun zaten hareketleri eninde sonunda hissedersin. Birde bazen abartılı şeyler söyleniyor 8 haftalıkken hissettiğini söyleyenler çıkıyor. Bence imkânsız çünkü henüz gram dahi olmamış bir bebeğin gücü neki tekmesini hareketini hissedesin. Bazen gaz hareketini bebek hareketi sana biliyorlar. Yani söylenen cok şey var banada sen geç hissettim bu kız beb er k dediler erkek çıktı. Yani biz batillarida hurafeleride çok olan bir toplumuz. Ama çok yakında gelecek pita hazır ol bir tek senin nedenini bildiğin anlamsız gulumsemeletin oluyor. Dışarıdan bkan deli sanabiliyuor:-)
Ay benimde mayınvaliden 2.5 aylıkken hissettiğini iddia ederdi eğer öyle erken hissedilirse erkek olurmuş ben hala hissedemedim ama benimki de erkek. İnsanlar hep bi ilginç:):):):)

Çok teşekkür ederim

Ay benimde mayınvaliden 2.5 aylıkken hissettiğini iddia ederdi eğer öyle erken hissedilirse erkek olurmuş ben hala hissedemedim ama benimki de erkek. İnsanlar hep bi ilginç:):):):)
Seninki yine ii bnmki 1aylıkken pıt pıt atıodu sol tarafım diooo :KK53:

bende sola yatmaya calısıyorum ama kalktıgımda her pozisyonda buluyorum kendimi..bazen suclu gibi hissediyorum bebeğime bişey olcak diye korkuyorum..sonra kıpırdıyo kerata içim rahat ediyor...bence tavsiye edilen sol ama hep de sol değildir herhalde..
benim doktorumda sola yat dedi neden diye sormak aklıma gelmedi o an. bende sola yatıyorum ama dediğiniz gibi uykuda fark edemiyosunuz geçen cumartesi eşimi işe göndermekiçin kalkarken boş bulundum yuvarlanarak yataktan kalktım karnıma baskı oldu akşama kadar vicdan azabı çektim acaba bişey oldu mu diye :KK43:

çok şükür canım iyi gidiyo. Bebek gelişimi gayet iyi bende son günlerde geceleri uyuyamamaya başladım. İşten çıkıp metroya gidene kadar o kadar yoruluyorumki ilerleyen dönemlerde naparım bilmiyorum. Bunlar dışında bi sıkıntı yok. seninki nasıl gidiyo canım
Ya ben hamile degilim 2 kizim var cinsiyeti merak edenlere yorum yapmistim bulantin felan olmadimi bide cok gicik oldugum biri benim oglum olucak diye hava atan biri ogrendiki kizi oluyomus acaba ikili testte 100 de 100 kiz demis 14 haftalikken baska dr da kiz demis acaba degisirmi hamileligi agir geciyo surekli istifar ediyo cok uyuyo hemen yoruluyo tavuktan tiskinmis

Ya ben hamile degilim 2 kizim var cinsiyeti merak edenlere yorum yapmistim bulantin felan olmadimi bide cok gicik oldugum biri benim oglum olucak diye hava atan biri ogrendiki kizi oluyomus acaba ikili testte 100 de 100 kiz demis 14 haftalikken baska dr da kiz demis acaba degisirmi hamileligi agir geciyo surekli istifar ediyo cok uyuyo hemen yoruluyo tavuktan tiskinmis
ilk zamanlar bulantım vardı ama şuan yok denilecek kadar az uyku her daim vardı son günlerde gece uyuyamıyorum ama . şey derler mesela sağda hissedersen erkek ben sağda hissettim ama kızımız oluyo :) bende erkek hissediyodum babası hep kız diyodu bana haklı çıktı :KK48: ikili test yaptırmadım ben10 gun önce öğrendim geçtiğimiz cumarteside gittik kontrole kız dedi zaten ilk öğrendiğimizde de kesin demişti.

ilk zamanlar bulantım vardı ama şuan yok denilecek kadar az uyku her daim vardı son günlerde gece uyuyamıyorum ama . şey derler mesela sağda hissedersen erkek ben sağda hissettim ama kızımız oluyo :) bende erkek hissediyodum babası hep kız diyodu bana haklı çıktı :KK48: ikili test yaptırmadım ben10 gun önce öğrendim geçtiğimiz cumarteside gittik kontrole kız dedi zaten ilk öğrendiğimizde de kesin demişti.
Oda sag kasigim agriyo diyodu hep

baş dönmesi hiç olmadı ama. iştahtanda kesilmiştim akşamları hiç bişey yemek istemiyodum

hamileliğimi öğrenmemiştim sağ kasığım ağrıyodu göğüslerim taş gibiydi ve çok hassastı hatta adet olucam sandım belim ağrımıyo diyede şaşırmıştım :) sonra öğrendinki bir yıldır beklediğimiz bebiş geliyomuş
Onunkide ayni goguslerini bir yere degdiremiyodu sag kasik agriyodu oda adet olucam herhalde ilac icmeden test yaptirmis ogrenmis

Benden 15. haftada istedi, çok şükür iyiydi . Doğuma kadar tekrar bakacağız dedi ama 2. test için henüz bir şey demedi.
Bende kan uyuşmazlığı var her ay yaptiriyorum testi ve sonucuna bakıyor herhangi bi kanama ya da şiddetli bir ağrı olursa vakit kaybetmeden gel muhakkak demişti bi tane gittiğim doktor da çok sıkıntısı olmuyor ilk kızimda doğumdan hemen sonra bi iğne yaptılar ve her ay bu testleri kontrol ediyorlar

Back
X